Відповідь: Релігія і секс,... Любопытно то, что в Грузии сплетничают мужчины, сидя на скамейке перед домом, а не женщины. Но делают это столь же азартно, как наши бабушки.
Відповідь: Релігія і секс,... Мій син думав... шо Ви все з своєї дзвінниці міряєте?може скромнішою тре бути?
Відповідь: Релігія і секс,... :D :D :D New Shrek, я вважала, що є скромною з своєї дзвінниці. А аш випадок - скоріше вийняток, а не правило, нє?
Відповідь: Релігія і секс,... я постійно.... особливо неприємні думки, що залишаться без мене батьки, які мене люблять, дружина і дитина.......
Відповідь: Релігія і секс,... Я зі своєї, ви зі своєї. А бути мені подобається такою, як я є. Змінюватися, бо комусь так хочеться не бачу сенсу. Зачасто треба буде мінятися. От я ж вам не кажу, аби ви змінили свій стиль цитування дописів. :D
Відповідь: Релігія і секс,... У 9 років? У мене свідома думка про смерть (маю на увазі готовність померти хоч нині) з'явилася щойно у 16.
Відповідь: Релігія і секс,... Видно, серйозні проблеми у чоловіка були із жінками. :cool: Усі чоловіки та жінки невдахи їдуть на протилежну стать, ще й узагальнюють. Війна статей немає сенсу, бо ні одна стать, ні інша не зникне. Має бути здорова критика, а не пусті наїзди чи приниження. Не треба грішити вивищенням всланої особи через приниження іншої.
Відповідь: Релігія і секс,... Бути готовим померти не означає шукати смерті, правда? А ти не відповів щодо 9 років.
Відповідь: Релігія і секс,... Почитай попередні дописи. Мих мені казав, аби я собі 15 років відняла і подумала. 15 років тому мені було 9. Про смерть ніби не думала.
Відповідь: Релігія і секс,... Ну може й не в 9 років, але, памятаю, коли був малим, то не уявляв - як це можна померти, а зараз уявляю. Хороша тема, нє?
Відповідь: Релігія і секс,... Від релігії і сексу до смерті. Ерос і Танатос. Цікаво, а хто боїться смерті? Я боюся тільки раптової смерті.
Відповідь: Релігія і секс,... За переказом, Мухаммед пророчив, що релігія, яку він заснував, розділиться на 73 секти , але лише одна з них буде володіти істиною., лишилось тільки визначити яка... :confused:
Відповідь: Релігія і секс,... Розумію як нікого, у багатьох час від часу виникає бажання покаятися...
Відповідь: Релігія і секс,... Любопытная тема. Начали про религию и сэкс, а закончили сектами, мусульманством и (подготовка, видать, к загробной жизни) смертью.. А когда ж тогда сэкс?
Відповідь: Релігія і секс,... Zet, а Ви як думаєте, секс виник на грунті релігійних культів, чи релігійні культи на грунті сексу??