Відповідь: Релігія і секс,... А чому ви думаєте, що воно тільки в ісламі є, а в Україні 100% нема? Якщо ми чогось не бачимо, невже це означає, що цього нема?
Відповідь: Релігія і секс,... Я не психіатр. Ви не туди звернулися. Я вам точно не допоможу. :cool: Зір у вас - x-ray. Проглянули те, чого я навіть не подумала. :cool: :confused:
Відповідь: Релігія і секс,... А підхід простий: всіх чекає цвинтар. І.... з якої сторони не підходи....
Відповідь: Релігія і секс,... і чого ви все про цвинтар і цвинтар?... всі ми там будемо.... ну, майже всі... але ж не можна під час інтиму думати про цвинтар?..
Відповідь: Релігія і секс,... Ех молоді ще ви! А відніміть-но собі років 15. І Ви напевно думали, що неможливо, щоб я помер.
Відповідь: Релігія і секс,... А, що з вашим зором?,:confused: по допомогу я не звертався,:confused: напевно галюцинації після неправильного виходу з голодання... :D :cool: Не лякайтеся, якщо ваші слухові галюцинації будуть мати чоловічий голос.
Відповідь: Релігія і секс,... Ну, щоб ви померли я і зараз не думаю. А от не уявляю, щоби ХТО-НЕБУДЬ у 9 років про смерть думав. :eek: :eek:
Відповідь: Релігія і секс,... Дуже з того рада, що не зверталися. За мій зір не переживайте. Просто не читайте поміж рядків, а самі рядки. Або цитуйте те, до чого відписуєте. Що вам не допоможу, то було застереження радше. Типу і не пробуйте. Щодо слухових галюцинацій, то вони у мене мають дуже реальний та солодкий чоловічий голос, чого би не послухати? :cool: Чи то вже не галюцинації, а Читателів спосіб на "вшистко"? :D
Відповідь: Релігія і секс,... Читав протилежне, про Іран. .....Чоловік, що їде у відрядження, ( дружина з тих чи інших причин не може супроводжувати його), може вступити в тимчасовий шлюб з іншою і взяти її з собою. :cool: Ну чим не “Тисячу і одна ніч”. Гарун-аль-Рашид, тримав у свому сералі сотні молодих жінок, доречі йому належать слова: “Хочеш поступити мудро, спитай думку жінки, вислухай її та зроби навпаки.”
Відповідь: Релігія і секс,... Багато жінок вже то давно знають і радять все навпаки, щоб їхні поради були втілені в життя.
Відповідь: Релігія і секс,... Я писав: Однак його визнають деякі вчені шіїтського напрямку. Іран це шиїтська країна. Шиїтів взагалі приблизно 10% від загальної кількості мусульман. І дехто навіть важає шиїзм не сектою в ісламі, а окремою релігією
Відповідь: Релігія і секс,... Мих))) цитую " Ну, де не жах? " давайте читати формулу від початку й до кінця, а то у нас вода буде лише з кисню))