Відповідь: Релігія і секс,... Добре, про святе. І сказав Бог:"Плодіться і розмножуйтеся". Що ще можна додати до цього, скажіть мені будь ласка:D .
Відповідь: Релігія і секс,... Так, про святе також. Про нашого Тараса Шевченка. Він писав: "Кохайтеся, чорнобриві...". Золоті слова.
Відповідь: Релігія і секс,... З такою темою ліпше піти до священника і він все компетентно і точно пояснить.Адже він фахівець своєї справи.А змісту кидати репліки стосовно поєднання сексу і релігії напевно небагато.Якщо присутнім є священник, то просвятіть присутніх.А бабусь до сексу не пхайте.Може ліпше обговоримо бабусь і громадський транспорт?
Відповідь: Релігія і секс,... Я свою думку вже написала. Проблеми між сексом та релігією немає. Але є певні моральні правила. Одні у православних, трохи інші у католиків. Але є те саме і в одних і в інших. Дискутувати нема про що, бо і так твердження Церкви від того не зміняться. Якщо дискутувати лише собі в оправдання, то теж більшого сенсу нема. Щодо інших релігій, то шукаєте їхніх священнослужителів. А то у мене інформація може бути не дуже достовірна.
Відповідь: Релігія і секс,... Наскільки я знаю,то вчення таке.Підростаєш,одружуєшся з протилежною статтю,живеш кохаєшся скільки хочеш , крім постів.Не зраджуєш, та й ніби все.Є ще в когось щось добавити або заперечити?
Відповідь: Релігія і секс,... Можна я ще додам? Ще треба пам"ятати, що християнство вчить не ухилятися одне від одного, бо в такий спосіб чи чоловік, чи дружина може спровокувати свою половину на "походи наліво"....
Відповідь: Релігія і секс,... То більше у православних. Сама читала перед постом їхні заклики, аби утримуватися увесь піст (!!!) від інтиму. А от православним одруженим священикам взагалі весело. Їм не можна з жінкою співжити день перед тим, як будуть служити Літургію. Тому вони її кожен день, як католики, служити не можуть. :D
Відповідь: Релігія і секс,... Євангеліє від Матфея. До Бахуса байдужий,.. :D - індуїзм цікавий, розглядає сексуальність як одну з форм духовної енергії, секс прирівнює до молитви.:rolleyes: Буддизм- одна з самих еротичних релігій, Даосизм...:rolleyes:
Відповідь: Релігія і секс,... Мудра думка, але вона з Ветхого завіту і до християнства не має ніякого відношення. Іудаїзм це. В християнстві ж ситуація з сексом просто жахлива. Там його , як в СРСР, немає. Ісус вчить, що краще відірвати той орган який викликав у тебе потяг до жінки, бо потяг цей гріховний. Таке-то. Якби люди керувалися настановами Христа, то всі чоловіки досить скоро стали б сліпими кастратами, і людство б виродилося. Жахи. До слова, сам Ісус був неодруженим. Щоправда його близькість до окремих апостолів наштовхує на сумні і гріховні думки... Ого-го! Це щось нове в християнстві! І де ж це таке написано?
Відповідь: Релігія і секс,... В ісламі секс дозволений , але лише з дружиною. Є цікава стаття на цю тему, щоправда расєйскою. Секс в исламе есть. Но какой? Мир вам!
Відповідь: Релігія і секс,... Секс в ісламі - то взагалі жах! Там у них проблеми дуже складні і запущені. Якщо коротко то ситуація така: 1. з одної сторони іслам проповідує сімю як одну з основних цінностей, відповідно жінка, як дружина і мати також є однією з цінностей цієї релігії. 2. оскільки це святість то дошлюбний секс заборонений і є злочином. 3. з іншої сторони жінка вважається нижчою істотою і є обєктом презирства зі сторони чоловіка. Очевидний конфлікт в поглядах на жінку викликає в мусульман купу психопроблем: гомосексуалізм, сексуальну агресивність, скотоложство і т.д. Одним словом - я за війну США на Близькому Сході, бо не дай Бог ісламський секс і в нас буде!
Відповідь: Релігія і секс,... не iнтерпретуйте на свiй лад- ... а точніше- відношення різних релігій до сексу.., в тому числi християнства. А ви не допускате, що пра- пра-, вже вирiшили, обрiзали i лишили без вибору - (релiгiя), будь ласка з повагою . Тiльки себе не потрiбно до пророкa Мухамедa прирiвнювати… Мене бiльше цiкавить,:confused: чому саме вас, :confused: як порядну християнку, :confused: цiкавить чи мене цiкавить секс??...:confused: :D ...так, цiкавить. :cool: