Реклама від Гугла Google Adwords та Google AdSense

Тема у розділі 'www', створена користувачем Максим Великий, 10 лют 2010.

1. sani

sani Well-Known Member

підняти відвідуваність

2. Я для підняття ефективності тикаю рекламку в контент, читав в одного америкоса шо це піднімає клікабельність і таки піднімає, в мене почали десь на 10-20% більше клікати

+ я собі зробив рекламну кампанію в контакті, там я плачу десь 4-5 рублів за перехід, ну і воно відповідно окуповується, + ті люди які залишился в групи, будуть діставити ссилку завжди на будь -яку нову статтю і переходити і клікати :D

Останнє редагування модератором: 9 тра 2012
  3. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Чудові новини для власників сайтів від Google i ПриватБанку. З"явилася альтернатива чекам, на виплату за якими треба чекати місяцями. Тепер можна в налаштуваннях свого акаунту Google AdSense ввести номер своєї приватівської карти і платежі будуть надходити прямо на неї. Це дуже круто. Приват знову довів, що він найпрогресивніший банк :)

4. А ти знову довів, що не розібрався нормально. Це не Приват зробив, це Адсенс зробив для аккаунтів українських (до речі, не для всіх) можливість виведення на картку ЛЮБОГО банку через систему платежів SWIFT. Тому тут підходять всі банки в Україні, які з цією системою працюють. Приватбанк і ряд інших працюють з цим.

---------- Додано в 13:04 ---------- Попередній допис був написаний в 12:43 ----------

Ось ніби актуальний список

5. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О, це Ви той пан, що має в AdSense декілька аккаунтів? (Зрештою, Ви всюди маєте декілька аккаунтів) :haha:

6. В Адсенсі дозволено один аккаунт. Не маю я "всюди декілька аккаунтів" лише на ЛФ, по відомим причинам :haha:

---------- Додано в 14:50 ---------- Попередній допис був написаний в 14:47 ----------

Це Ви та пані, яка вважає себе завжди мудрішою за всіх і правою у всьому, керуючись кнопкою бану і видаленням повідомлень і вважаючи це основним аргументом в дискусії? :gamer:

7. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

О, вже потерли признання в блозі? Колеги-блогери присоромили?

а де твій аватар? :)