Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! І я ж про це І у Рахманінова, велич якого безсумнівна, є відносно слабкі композиції (ті-таки симфонії), і у французських класичних шансон'є купа прохідних пісеньок. Тож мені ото око и царапнуло...
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 21. брігінонзехартбрік -- деф лепард... 22. шайнонюкрейзідаймон -- пінкфлойд... 23. шейпофмайхарт -- стінг... 24. делікет -- теренс трент дербі... 25. вікед гейм -- кріс айзек... 26. вальс бастон -- розенбаум... 27. група крові -- кіно... 28. фромтаймтутайм -- юрая хіп... 29. стернвейтухевен -- лед зеппелін... 30. бріт -- продіджи... 31. насінгелзематерс -- металіка... 32. фореваянг -- альфавіль... 33. кідс -- робі вільямс + кайлі міног... 34. лаура -- сізор сістор... 35. лецмайпіполгов -- луіс армстронг... 36. креш, бум, бенг -- роксет... 37. смоконзевотер -- діпарпл... 38. флайовей -- ленні кравіц... 39. шатюмаут -- гарбідж... 40. вог -- мадонна...
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Поки можу написати лиш одну ,яка вже більше 10 років для мене на першому місці,що до решти буду думати..... 1.Albinoni-Giazotto_Adagio
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Отмечусь и здесь Номера только для удобства 1. E.L.O. - Ticket To The Moon 2. Elton John - Sorry Seems To Be The Hardest Word 3. Rednex -Wish You Were Here 4. REM - Loosing my religion 5. Fool's Garden - Lemon Tree 6. Eurythmics - Sweet Dreems 7. Cris Issak - Wicked Game (в исполнении HIM тоже нравится) 8. Lauren Christie - Colour of the night 9. Dave Stuart & Candy Dulpher - Lilly Was Here 10. Roxette - It must have been love 11. Opus - Life is life 12. Touch & Go - Tango in harlem 13. Eros Ramazzotti - Un emozine per sempre 14. Eros Ramazzotti & Sher - Piu che puoi 15. Tanita Tikaram - Twist in My Sobriety 16. Juanes - Me Enamora 17. Juanes - Ficcion 18. ЧиЖ - Вечная молодость 19. Boris Novkovic - Vukovi umiru sami 20. Аквариум - Есть город золотой... 21. Наутилус Помпилиус - Скованные одной цепью 22. Наутилус Помпилиус - Прогулки по воде 23. Наутилус Помпилиус - Взгляд с экрана 24. Наутилус Помпилиус - Доктор твоего тела 25. Агата Кристи - Сказочная тайга To be continued...
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Ну первые две точно старые знакомые http://rapidshare.com/files/129512091/Colour_of_the_night.mp3.html http://rapidshare.com/files/129513255/Opus-Life_is_life.mp3.html Третья и четвертая - сравнительно новые, Хуанес, его песни уже всем оскомину набили, но эти мне нравятся, они реже звучат всюду А последняя -Хорватия, Евровидение2005 [youtube]1mpJ83Lya1Q[/youtube]
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! ...ага якщо саундтреки можна...тоді я вже можу написати другу позицію... 2.саунд до фільму Інді (але не І.Білик,а з самого фільму з афігєнними грузинськими переливами)
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Продолжим 26. Joe Cocker - My Father's Son 27. The Beloved - Sweet harmony 28. Smokie - Needles And Pins 29. Bad Boys Blue - Pretty Young Girl 30. Duran Duran - Come Undone 31. Gilla - Johny 32. Guns 'N'Roses - Dont Cry 33. Eruption - One Way Ticket 34. Shodan - One Night In Bangkok 35. Londonbeat - Sunshine reggy 36. Laura Branigan - Selfcontrol 37. VYPER - Twin Peaks theme 38. Robbie Williams - Feel 39. Robbie Williams - Supreme 40. Barbara Streisand - Woman in love 41. Iggy Pop - In the death car 42. Joe Dassin - Et si tu n'existais pas 43. Nick Cave & Kylie Minogue - Where the wild roes grow 44. Patricia Kaas - Les hammes qoi passent 45. Santa Esmeralda - You're my everything 46. Alphaville - Forever Young 47. Aerosmith - I Dont Want To Miss A Thing 48. Elton John - Blessed 49. Nickelback-How you remind me 50. Yaki-Da - I saw you dancing Продолжение следует...
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! згодна але мені майже все подобається звичайно є пісеньки які не дуже звучать, але перелічувати все що подобається важко легше сказати, що не дуже
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 1.Jethro Tull Hunting Girl, Songs From The Wood, The Whistler, Velvet Green, Bouree, Minstrel In The Gallery... 2.Gerry Mulligan My Funny Valentine і ще багато інших... 3.Сount Вasie One O Clock Jamp, Jumpin at the Woodside 4.Gary Moore Driftin 5.The Doors - Touch Me, Light My Fire, The End 6.Плач Єремії Вона 7.Dire Straits Communicue 8.Duke Ellington Night Creature 9.Аквариум Иван Бодхидхарма, Кад Годдо.. 10.Dizzy Gillespie Blues After Dark 11.А.Козлов и Арсенал Посвящение Махавишну 12.ДДТ (Ю. Шевчук): Прекрасная любовь, Пасха 13.Наутилус Помпилиус Good-bуe Америка 14.Монгол Шуудан Мама анархия, Любо.. 15.Pink Floyd - wish you were here 16.ВВ Весна Номери зновуж таки умовні...:ninja:
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 17.Gentle Giant – Proclamation 18.Livin' Blues - Midnight Blues і весь альбом Blue Breeze 19. Fabrizio De Andrè - via del CAMPO 20.George Harrison - Life Itself 21.The Beatles - Strawberry Fields Forever 22.Glenn Miller - It Was Written In The Stars 23.Van Morrison - Astral Weeks 24.Chris de Burgh - Lady In Red...:cowboy:
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! продовжую: 3. Д.Дога. Саундтрек до к/ф "Мой ласковый и нежный зверь"
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! Розкішна музика - тільки "на сльозу" тяне (принаймі мене) Класика - це взагалі окрема тема. Дуже багато хорошої класичної музики подобається - точно вийде ТОР-40 однієї лиш класики. І народну музику теж люблю, при чому, різних народів Тому враховувати їх не буду. Слухаю різні стилі - від року (іноді "тяжкого") - до всяких романсів, джазу (в т. ч. поп, реп, r'n'b і т. д.) Якщо можна, то формуватиму свою ТОР-100 "окремими партіями" - декілька улюблених українських пісень, пару латиноамериканських, трохи року і т. д.:D:D:D 1. Плач Єремії "Коли до губ твоїх..." 2. ВВ "Ти ж мене підманула" 3. Плач Єремії "Вона" 4. Наталія Бучинська "Моя Україна":naci: 5. Океан Ельзи "Відпусти" 6. саундтрек до к/ф "Вогнем і мечем", пісня "Мій соколе" (Ліля Варин і Захар), польський варінт саундтреку теж гарний 7. Піккардійська Терція "Весільний марш" 8. Океан Ельзи "Холодно" 9. Ані Лорак "Полуднева спека" 10. ВВ "Весна" 11. Піккардійська Терція "Пустельник" 12. Океан Ельзи "911" 13. Наталія Бучинська "Дівчина-весна" 14. Ліля Ваврин "Хочу до тебе" 15. Таїсія Повалій "Пісня про маму" 16. Піккардійська Терція "Шаляла" 17. Плач Єремії "Ах, лента за лентою" 18. Ліля Ваврин "Знав би ти" 19. Руслана "Аркан" 20. Піккардійська Терція "Старенький трамвай"
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 1. Mettalica "Nothing Else Matters" 2. Mettalica "The Unforgiven II" 3. Nickelback "It's Too Bad" 4. Nickelback "This Is How You Remind Me" 5. Linkin Park "From the Inside" 6. Linkin Park "In the End" 7. Evanescence "Bring Me to Life" 8. Nirvana "Smells Like Teen Spirit" 9. Bon Jovi "It's My Life!" 10. The Offspring "I Don't Wanna Get a Job"
Відповідь: [рейтинг нашого форуму] -- музика! 1. Bryan Adams "Everything I Do, I Do It For You" 2. Celine Dion "Power of Love" 3. Christina Aguilera "Right Man" 4. Pink "Family Portrait" 5. Ricky Martin "Cup of Life" 6. In-Grid "In-Tango" 7. Madonna "Frozen" 8. Al Bano & Romina Power "Ci sarà" 9. Celine Dion "Pour que tu m'aimes encore" 10. Bryan Adams "Please, Forgive Me" 11. Vaya Condious "Ney, nah-nah" 12. Marc Anthony "You Sang to Me" 13. Jenifer Lopez "Ain't It Funny" 14. Celine Dion "Ave Maria" 15. Sting "Every Breath You Take" 16. Madonna "Laisla Bonita" 17. Christina Aguilera "Hurt" 18. Riicchi e Poveri "Piccolo amore mio" 19. Tom Jones "Dilailah" 20. Robbie Williams "Supreme"
здається, в списку ще не було шалено знаменитої штуки! Sarah Brightman & Antonio Banderas - The Phantom Of The Opera http://www.youtube.com/watch?v=S88rkpPu8_g чомусь не можу причіпити..... щось воно все мені глючить то тут, то там...
В списке не было вот этого: http://cs1057.vkontakte.ru/u591741/audio/ffc52ccf2c.mp3 всегда полюбому на первом месте. Для меня - точно.