Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Мда, я в шоці... Все зроблено для блага людей... блага прийняти участь в боротьбі з корупцією... "В борьбе с корупцией главное не победа, главное - участие". Я в Тевтонії кілька раз авта реєстрував. Процедура раз плюнути, як всі папери на руках, то годину плюс-мінус займає, разом з чергою по талончиках і виготовленням номерів... А ще хочуть взагалі альтернативну реєстрацію через Інет ввести... Кантора до 12 робить, ми переїхали в іншу землю, треба було номера міняти. То я в 11:38 приїхав, і до 12 переписав і нові номери получив... Номери виготовляються тут-же на місці, в сусідній кімнаті. Причому приватниками. Причому кілька точок, які боряться за клієнта і дають постійні знижки. Сама процедура номер зробити - ну хвилин 5-6 від сили: дав листок, сказав розміри, цьотка раз два прокатала, дірки пробила - фертик... В деяких в ціну ще прикручування номерів на авто входить...
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Стоп, 9% це офіційна інформація чи "бабка сказала"? Мені здається що цю чуйку пустили в народні маси, а ми успішно це "схавали". Додано через 13 хвилин Спростити процедуру оформлення авто в нас можна за умови, якщо цим будуть займатись комерційні організації і якщо між ними буде конкуренція.
Постановка на учёт в ДАИ для инострацев Уважаемые форумляне, подскажите, пожалуйста, ответ на такой вопрос... Я, как гражданин России, могу находиться на территории Украины без визы 90 дней, в т. ч. на машине. Но, насколько я знаю, я должен буду поставить её на учёт в ДАИ, если нахожусь в стране более двух месяцев... Т.е. если я, например, приехал на 2 с половиной месяца, мне надо будет на две недели оформлять украинские номера? И какие документы нужны для постановки на учёт в ДАИ?
Доброго дня ) підскажіть які документи треба шоб перегнати машину через інваліда ---------- Додано в 14:20 ---------- Попередній допис був написаний в 14:14 ---------- ))))))))______
А що теж вихід, за 6-8тис евро можна купити там 3 нормальні машини, якраз вийде на ті самі гроші що в нас одну. І кататись час від часу туди сюди, разнообразіє... один раз пробував протестувати, чуть не посадили... більше якось не хочеться
МРЕВ Поставив ГазБО, кажуть треба рееструвати в МРЕВ, Може підкаже хто то швидше зробити і скільки коштує...
Після того як пересаджали (ой, гм, кх-кх) повиганяли львівських - швидко і за прейскурантом Принамі у Стрийському (був нині) розмовляють ввічливо, працюють весь робочий час (суто сидять навпроти своїх вікон, а не вештаються по будівлі), і кудись черги зникли
Та всі на своїх місцях (у Львові), тільки трьох звільнили, хоч сказали написати заяви на звільнення всім.
Шкода... Я знав тільки одного порядного працівника МРЕВ - Георгій Миколайович ..., дядя Жора, як ми його називали. Земля йому пухом...
Мені в салоні сказали що реєстрацією в МРЕВ не займаються, кажуть самому і що проблем зараз ніби нема. Чи справді зараз реально зареєструвати авто самому щоб без проблем ?