Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Тижневої давності ціни) При тому в МРЕВ все роблять працівники автосалону. Якщо робитимете сам десь на 800 грн менше за 3,5 тис. грн може вийти. Ми не змогли з ними спілкуватись, так ніби вони велииичееезну послугу нам роблять.. Сподіваюсь Вам пощастить більше. Успіху. Додано через 2 хвилини Вам скажуть, що офіційно як мінімум номерів немає)))
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Не кожен салон хоче тим займатися, але є такі ходаки, які за пару гривень то зроблять, щоб самому не блукати і в чергах не стояти. Колись було 100 грн 2 роки назад, нині....думаю ну 200-250 - то потолок.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Був вранці на радарі - на першому етапі (входження в контакт і вияснення потреб) - були дуже люб'язні. Понарозказували, в цінах зорієнтували. Нараяли мені більшу комплектацію )))) так-так. це воно. Боро, а ви скільки платили відсотків від вартості в пенсійний?
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Вчера вечером созвонился с знакомым. Номера есть. Кому очень надо В общем и целом, сейчас за новый автомобиль из салона стоимостью +/- 55000 грн., придётся заплатить около 8000 грн. Здесь и пенсионный фонд, и регистрация, экспертиза, номера.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Щось аж занадто дорого, хіба що це "дуже треба" коштує 1000 баксів ))) Або за тиждень таки підвищили ставку пенсійного фонду. Гаразд треба шукати знайомоих в МРЕВо. То скільки збір в пенісійний фонд 3% чи 9%?
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО ну почему дорого... Это ещё нормально. Плюс нужно учитывать что автомобиль из салона, т.е. нужна автосигнализация, центральные замки, автомагнитола, коврики, защита, антикор и.т.п. Если очень нужно, то дайте конкретную модель, х-ки двигателя, стоимость без ПДВ и я смогу точно сказать сколько придётся заплатить.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Ну це ж не входить в реєстрацію. Якщо рахувати все перечислене - то це справді дешево. я мав на увазі ЛИШЕ реєстрацію в МРЕВо, бо вона для однакових машин стандартна. А от сигналізацію і все додаткове обладнання можна вибирати "хто на шо гаразд." Не те, щоб горіло, але мене цікавить реєстрація ланос 1.5 ціна 52(60) тис. грн. 2008р. з РАДАР-СЕРВІСу.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Если цена по счёту-фактуре будет около 60 000, то за регистрацию придётся заплатить около 700 долларов. Пенсионный вроде как 3% пока.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Йойо-йой-йой!!! А конкретних термінів не чули? Бо в салону казали типу "поки що ще 3%..." думав то в них така тактика стимулювання покупки, а воно, виявляється будуть підіймати... літо - то вже з червня???
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ В жовтні 2007 року ланос 1,5 ціна 49000,00 грн, реєстрація вийшла 2200,00 це техогляд, номери, експертиза і т.д., робив все сам, зайняло цілий день.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Зараз Chevrolet Aveo-74100,оформлення вийшло 3100,номерів зараз нема,но за 500грн. є.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Цікава гілка, всім читати пост №3 на сторінці: http://www.autoconsulting.ua/autoforum/viewtopic.php?t=16561&start=2310
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Це зараз жах, що робиться, я рік тому ставив свою на облік, обійшлося у 300 доларів (мотор 1.8) і я вважав, що то зажирно, зараз кажуть менше 600 при моторі 1.4 не буває, і то не рахуючи хабарів...
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Блинн..оказывается проблема не только для Обуховского района....:shutup: Умереть - не встать!!!
Відповідь: Реєстрація в МРЕВ Во-во! Я чого блін питався... Дзвонив вчора знайомому - то він загнув за 1.5 3900 грн.!!! Додано через 1 хвилину Ну то було б зовісм...