Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів 1) Ніяких незручностей від їзди на іноземних номерах не відчувається. Вже не знаю, кому дякувати, Луценку чи Цушку, але вимушений визнати, що працівники ДАЇ потрошки стають ... людянішими. Головне, обзавестися всіма вищевказаними папірцями. 2) Окупиться, окупиться 3) На рахунок страховки. Припустимо, застрахував я авто від збитків в іншій країні. Тут (у Львові) побив (не зовсім розбив, головне, щоб авто було на ходу). Приїхав на ньому в Москву (Мюнхен, Відень etc). Вибрав стовп (стіну, контейнер), щоб правдоподібніше було. Поставив авто так, ніби тільки що в*їхав в стовп (стіну, контейнер). Дзвоню в страхову- оформляю збиток. Не зовсім чесно, звичайно :shy: . Але що робити ? Додано через 4 хвилини І я про те ж. Ви праві, але за винятком випадку, коли це авто належить ІНОЗЕМНІЙ ОРГАНІЗАЦІЇ, котра відправила свого "працівника" в "відрядження" по Україні. Само собою, термін кожного "відрядження" - не більше, ніж 60 днів Додано через 8 хвилин Абсолютно вірно. Не переконаєш . Але якщо покажеш йому довідку про ДТП і замовлення-наряд з автосервісу, котрі підтвердять, що авто було пошкоджене на протязі тих самих "законних" двох місяців, а з сервісу виїхало тільки вчора, то не має підстав затримувати. Бажано, щоб папери були в оригіналі, з "синіми" печатками.
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів А що неможна застрахувати авто в Україні, якщо його куплено в іншій країні?
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів І мати довідку на кожен день що вона тільки вчора виїхала з сервісу? :D
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Фактично, так . Ну, можливо, не "вчора", а "позавчора" :radist: Але навіщо, невже так складно кожні 60 днів перетинати якийсь кордон ? Заодно, можна і "чимось приємним займатись по дорозі" ...
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Є нюанс. Кажуть, що по 60 днів можна в"їзжати в Україну не більше 2 разів на рік. Тобто законно машина може перебувати в Україні 4 місяці на рік . Хіба що мати 3 таких машини і почерзі на якійсь із них приїзжати в Україну, а інші дві тим часом будуть чекати на стоянці за кордоном
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Хм дивнi люди, ну невже не можна протестувати? Вам таки охота тим всiм займатися? Стiки автомобiлiстiв, i кожного року все бiльше i бiльше i нiкому, нiодному непотрiбно здешевлення авт i податкiв... Дивнi люди.
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Хм... Про це не чув .... Жодного разу не виникало таких питань, хоча в мене в закордонний паспорт вже немає куди штампи ліпити. Дякую за інформацію, спробую повзнавати подетальніше.
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Може у Вас в Сіетлі протести щось і помагають, але в нас це марно. Авто дешевшати НЕ БУДЕ завдяки тому, що наша держава ДБАЄ (читай ГРЕБЕ гроші) за вітчизняного автопрома.
Відповідь: Первинна реєстрація авто Додано через 34 секунди http://forum.lvivport.com/showthread.php?t=23403
Чув про підвищення збору в пенсійний фонд з 3% до 9%? Чи це правда? І чи це стосується нових машин (з салону)? БО про завезені - це ясно, після зниження мита до 10%. Заодно може хто знає інші розцінки - АКТУАЛЬНІ (до місяця давності). Їхати в МРЕВО зараз нема як, знайомих поки не знайшов. Скільки коштує "самому" все реєструвати, а скільки через чиїсь "чисті руки"? Ну річний збір (не техогляд) залежить від об'єму. Мене цікавить 1.5
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Мне это стоило в салоне добавочно 100 гривен, 2004 год. Самому не хотелось тратить время и стоять в непонятных очередях. Сколько сейчас не знаю. Додано через 2 хвилини ЗЫ: кинул в гугл слово "МРЕВО". Ответ: ...В незриме мрево ніжності й мовчання... Скорботна темінь твоїх почуттів, Що линуть звідусіль і до світанку Не можу з голови я викинути слів... Прикольно
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО і я це читав... прийшлося постити на іорум. г-г-г. Додано через 35 секунд Ну 800 - то не мало, мені більше імпонує 100 )))
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Бо не МРЕВО, а МРЕВ мусить бути, (рос. МРЕО). Може інший салон візьме інакше, але сумніваюсь. Хочуть за все 3,5 тисячі.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО Эти 100 грн. я платил вчёрную, просто спросил у тётки которая оформляла документы на мою машину, сколько будет стоить ее услуга регистрации моего автомобиля в МРЕВ.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО О-о-о! це вже конкретні суми. Це з техоглядом? А машину треба гнати туди МРЕВ чи МРЕВО??? Якої давності ціни? і ще 3,5 то вже з 800 чи без? дякую. та хоч натурою. просто хочу знати на що розраховувати. завтра планую зайти в салон - то краще в цінах орієнтуватися.
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО не советую. Там вроде на ее месте уже мужик работает... А какой автосалон, если не самый большой в мире секрет?
Відповідь: Реєстрація в МРЕВО г-г-г. дякую за попередження. Вам по секрету скажу: РАДАР-СЕРВІС (ще там не був, але мені найближче). десь навпроти іподрому на стрийській. Якщо там буде туго - тоді на зелену в галич-авто.