Реєстрація в МРЕВ

Тема у розділі 'Про авто', створена користувачем mota_boy, 13 чер 2007.

1. Ума

Ума Well-Known Member

Відповідь: Первинна реєстрація авто

ви не повірите, до цього року ТО мені обходилось безкоштовно. Йшла до знауомого знайомого - кажу, я від Івана Івановича (досить універсальний пароль ;)), прийшла за ТО. Мені кажуть - покажіть квитанції про оплату. Я так ніби вперше чую, що такі треба :p . І кажу, ну, добре... зараз піду зроблю... а мені кажуть, ну беріть і виписують ТО. я просто кажу дякую і ще раз передаю вітання від Івана Івановича :)

а інші ТО то робила через салон...

цьогоріч певно халява не пройде. чоловік платить за своє в районі 200 грн - без черг і різних квитанцій. 5хв. і ТО в нього на руках, а як там потім вони закривають ті дзюри, то я не знаю

2. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Ок, а саме авто механіки хоч оглядали?!;)

3. Ума

Ума Well-Known Member

ніколи, ті що самостійно привозила.

а ті, що з салону оформляли - то нащо їх оглядати

Взагалі-то мені просто давали талон, і я заповнювала. Бо на момент заповнення я забувала номер авто :ninja:

4. Internati

Internati миється в бані

Я від України кожен раз прозріваю. Наскільки ж то треба бути впевненим у своїй безкарности, щоб дозволяти собі щось подібне. А якщо в тієї машини несправні гальма?!

• Подобається Подобається x 1
  5. Ума

Ума Well-Known Member

талон видається на 2 роки. а якщо в тієї машини гальма поламаються через пару місяців? за такою логікою і немає чого перевіряти авто при видачі ТО. :)

6. Internati

Internati миється в бані

Збоченська у них логіка. Особливо враховуючи, що гальма зазвичай не ламаються в один прекрасний день, а поступово втрачають у своїй дії за рахунок погіршення стану гальмівних дисків та якості гальмівної рідини.

• Подобається Подобається x 1
  7. Danilo

Danilo Well-Known Member

А також за рахунок потрісканих гумових шлангів, а ще іржа з'їдає дзеркало гальмових циліндрів, робочих та головного у систему потрапляє повітря а гальмова рідина витікає(дивіться уважно на місце стоянки свого авто). Я до того що 2 роки це нормальний термін, якщо дійсно огляд роблять.
    Ума, якщо раптом гальма не спрацювали - це замовлення.:ninja:

8. Internati

Internati миється в бані

...і так в кожній галузі господарства. Тому і Україна така "скінчена" країна, бо ніхто нічого не боїться.
    Ота "непуганість" просто вражає. Дурний автотестувальник з ДАІ свято вірить у те, що коли завтра "перевірена" ним машина з технічних причин не зупиниться і наїде на зупинку з дітками, то йому особисто все рівно ніц не буде. ((((

9. Danilo

Danilo Well-Known Member

Я особисто трохи розгублююсь коли гадаю про причини цього безладу, а головне про точні, бездоганні "рецепти для одужання". Але то я, а в Україні багато розумних досвідчених людей, і вони знають напевно де є вихід з ситуації?.. Наша справа проста, обирати безпомилково таких людей до влади.

10. ZENIT

ZENIT Well-Known Member

Цікаво в чому власне полягає процедура легалізації закордонного авто в Україні? Моя дружина іноземка, авто на ній. Збираємося надовго на Україну. Чи є яка можливість використовувати авто коли дружина відсутня?

11. Ума

Ума Well-Known Member

не пригадую точні терміни, але, здається, раз на три (чи шість) місяців треба виїзжати за межі України. а так можна кататися на тих номерах іноземних, але приготуйтеся, що міліціонери захочуть штрафи іноземні :)

12. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Переоформлення авто, заміна номерів

Доброго дня!
    Цікавить таке питання. Яким чином можна переоформити авто, яке куплене за кордоном громадянином тої країни, на громадянина України у нас? Чи автоматично під час цієї процедури замінять номери на наші? Скільки це коштує? І які є варіанти: продаж авта, дарча чи як?

13. Demyan

Demyan Well-Known Member

Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів

Звератйтеся до фахівця який цим займається. Інакше розмитнення, біганина - займе у вас купу часу, нервів і грошей.
    Номера звісно поміняють.
    Якщо оформляється на інваліда - можна уникнути розмитнення.
    Коштує - залежить від авто (двигун і т.д.) але дорого.

14. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А як Ви думаєте, дешевше вийде, якщо в нас таке ж авто купити?
    Наразі порівнювала ціни на авто тут і там - в нас в 4 рази дорожчі! :sad:

15. Demyan

Demyan Well-Known Member

Це точно. цьому сприяє якраз розмитнення. Машини там дешеві. Якщо знайти гонщика - можна пригнати звідти. Вийде майже мах на мах але машина у вас буде без пробігу в Україні.
    Вибір машини питання делікатне. Якщо скажете свої вимоги до авто (де має використовуватися, як часто) а також суму яку хочете вкласти пораджу більш конкретніше.

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Справа в тому, що хочемо купити батькові авто в Польщі. Мій чоловік - поляк і може на себе купити. Там дійсно дуже дешеві машини. Ми б змогли просто на батька оформити довіреність чи що, але він же не буде їздити по Львові з польськими номерами (боїться, що вкрадуть). От ми і думаємо якби то все оформити, щоб дешевше вийшло..

17. MARTINI

MARTINI Administrator Команда форуму

Тому воно і дорожче в нас, що мита високі. В кінцевому результаті, коли отримаєте на руки в МРЕВ ДАІ укр номери і техпаспорт, то вийде таке саме, якби купили авто тут на автобазарі. А може і дорожче.
    http://autoconsulting.com.ua/custom.php тут можна розрахувати, у скільки вийде куплене за кордоном авто після розмитнення

18. Demyan

Demyan Well-Known Member

Доручення відміняється однозначно. Якщо хочете там купляти то щоб було дешевше тре звертатися до спеціалістів, як завжди в нашому законі існують "лазєки".
    Наприклад - оформлення на інваліда, розбирають машину там ввозять по з/ч потім тут збирають (дешевше), іноді беруть спеціально бють машину (але так щоб легко зремонтувати) і приганяють сюди як биту не находу, женуть "під документи"....одним словом варіанти є але самі ви цього нез робите. Я говорю те що чув і знаю бо сам для себе все це пробивав.
    Але врахувати теж слід що це троха ризиковано, плюс до того треба чекати іноді довго щоб зроби це все....я для себе вирішив - краще не ризикувати.

19. syavych

syavych копач

Якщо мене не зраджує пам'ять - ту дирку вже прикрили, можна хіба через суди добиватись, але то геморой...

20. Demyan

Demyan Well-Known Member

Ні ще не прикрили - просто є тут багато нюансів. Якщо інвалід має машину то вона якби десь там в сабезі стоїть, потім йому важко продати (бо фактично не він власник)...але все це робиться враховуючи те що в даному випадку мито не сплачуєть - досить суттєва економія.

а де твій аватар? :)