Відповідь: Первинна реєстрація авто ви не повірите, до цього року ТО мені обходилось безкоштовно. Йшла до знауомого знайомого - кажу, я від Івана Івановича (досить універсальний пароль ), прийшла за ТО. Мені кажуть - покажіть квитанції про оплату. Я так ніби вперше чую, що такі треба :p . І кажу, ну, добре... зараз піду зроблю... а мені кажуть, ну беріть і виписують ТО. я просто кажу дякую і ще раз передаю вітання від Івана Івановича а інші ТО то робила через салон... цьогоріч певно халява не пройде. чоловік платить за своє в районі 200 грн - без черг і різних квитанцій. 5хв. і ТО в нього на руках, а як там потім вони закривають ті дзюри, то я не знаю
Відповідь: Первинна реєстрація авто ніколи, ті що самостійно привозила. а ті, що з салону оформляли - то нащо їх оглядати Взагалі-то мені просто давали талон, і я заповнювала. Бо на момент заповнення я забувала номер авто :ninja:
Відповідь: Первинна реєстрація авто Я від України кожен раз прозріваю. Наскільки ж то треба бути впевненим у своїй безкарности, щоб дозволяти собі щось подібне. А якщо в тієї машини несправні гальма?!
Відповідь: Первинна реєстрація авто талон видається на 2 роки. а якщо в тієї машини гальма поламаються через пару місяців? за такою логікою і немає чого перевіряти авто при видачі ТО.
Відповідь: Первинна реєстрація авто Збоченська у них логіка. Особливо враховуючи, що гальма зазвичай не ламаються в один прекрасний день, а поступово втрачають у своїй дії за рахунок погіршення стану гальмівних дисків та якості гальмівної рідини.
Відповідь: Первинна реєстрація авто А також за рахунок потрісканих гумових шлангів, а ще іржа з'їдає дзеркало гальмових циліндрів, робочих та головного у систему потрапляє повітря а гальмова рідина витікає(дивіться уважно на місце стоянки свого авто). Я до того що 2 роки це нормальний термін, якщо дійсно огляд роблять. Ума, якщо раптом гальма не спрацювали - це замовлення.:ninja:
Відповідь: Первинна реєстрація авто ...і так в кожній галузі господарства. Тому і Україна така "скінчена" країна, бо ніхто нічого не боїться. Ота "непуганість" просто вражає. Дурний автотестувальник з ДАІ свято вірить у те, що коли завтра "перевірена" ним машина з технічних причин не зупиниться і наїде на зупинку з дітками, то йому особисто все рівно ніц не буде. ((((
Відповідь: Первинна реєстрація авто Я особисто трохи розгублююсь коли гадаю про причини цього безладу, а головне про точні, бездоганні "рецепти для одужання". Але то я, а в Україні багато розумних досвідчених людей, і вони знають напевно де є вихід з ситуації?.. Наша справа проста, обирати безпомилково таких людей до влади.
Відповідь: Первинна реєстрація авто Цікаво в чому власне полягає процедура легалізації закордонного авто в Україні? Моя дружина іноземка, авто на ній. Збираємося надовго на Україну. Чи є яка можливість використовувати авто коли дружина відсутня?
Відповідь: Первинна реєстрація авто не пригадую точні терміни, але, здається, раз на три (чи шість) місяців треба виїзжати за межі України. а так можна кататися на тих номерах іноземних, але приготуйтеся, що міліціонери захочуть штрафи іноземні
Переоформлення авто, заміна номерів Доброго дня! Цікавить таке питання. Яким чином можна переоформити авто, яке куплене за кордоном громадянином тої країни, на громадянина України у нас? Чи автоматично під час цієї процедури замінять номери на наші? Скільки це коштує? І які є варіанти: продаж авта, дарча чи як?
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Звератйтеся до фахівця який цим займається. Інакше розмитнення, біганина - займе у вас купу часу, нервів і грошей. Номера звісно поміняють. Якщо оформляється на інваліда - можна уникнути розмитнення. Коштує - залежить від авто (двигун і т.д.) але дорого.
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів А як Ви думаєте, дешевше вийде, якщо в нас таке ж авто купити? Наразі порівнювала ціни на авто тут і там - в нас в 4 рази дорожчі!
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Це точно. цьому сприяє якраз розмитнення. Машини там дешеві. Якщо знайти гонщика - можна пригнати звідти. Вийде майже мах на мах але машина у вас буде без пробігу в Україні. Вибір машини питання делікатне. Якщо скажете свої вимоги до авто (де має використовуватися, як часто) а також суму яку хочете вкласти пораджу більш конкретніше.
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Справа в тому, що хочемо купити батькові авто в Польщі. Мій чоловік - поляк і може на себе купити. Там дійсно дуже дешеві машини. Ми б змогли просто на батька оформити довіреність чи що, але він же не буде їздити по Львові з польськими номерами (боїться, що вкрадуть). От ми і думаємо якби то все оформити, щоб дешевше вийшло..
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Тому воно і дорожче в нас, що мита високі. В кінцевому результаті, коли отримаєте на руки в МРЕВ ДАІ укр номери і техпаспорт, то вийде таке саме, якби купили авто тут на автобазарі. А може і дорожче. http://autoconsulting.com.ua/custom.php тут можна розрахувати, у скільки вийде куплене за кордоном авто після розмитнення
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Доручення відміняється однозначно. Якщо хочете там купляти то щоб було дешевше тре звертатися до спеціалістів, як завжди в нашому законі існують "лазєки". Наприклад - оформлення на інваліда, розбирають машину там ввозять по з/ч потім тут збирають (дешевше), іноді беруть спеціально бють машину (але так щоб легко зремонтувати) і приганяють сюди як биту не находу, женуть "під документи"....одним словом варіанти є але самі ви цього нез робите. Я говорю те що чув і знаю бо сам для себе все це пробивав. Але врахувати теж слід що це троха ризиковано, плюс до того треба чекати іноді довго щоб зроби це все....я для себе вирішив - краще не ризикувати.
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Якщо мене не зраджує пам'ять - ту дирку вже прикрили, можна хіба через суди добиватись, але то геморой...
Відповідь: Переоформлення авто, заміна номерів Ні ще не прикрили - просто є тут багато нюансів. Якщо інвалід має машину то вона якби десь там в сабезі стоїть, потім йому важко продати (бо фактично не він власник)...але все це робиться враховуючи те що в даному випадку мито не сплачуєть - досить суттєва економія.