Реєстрація до гри №21, з оленеводом

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 3 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Ну все, роли с большего распределили, Твиста, жги :)))

• Подобається Подобається x 2
  2. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Ось тіко що ніби сказав! :)
    Я думаю за мирних не варто хвилюватись - всіх Олєнями зроблять все одне! :)))

3. GGall

GGall Well-Known Member

в игре в игре в игре в игре

• Подобається Подобається x 5
  4. -Erebus-

5. Masini

Masini Well-Known Member

6. -Erebus-

7. hunter

hunter мандрівник

• Подобається Подобається x 1
  8. nirvanka

nirvanka просто фотограф

О, то Ти з нами? :preved: А чо не записуєшся? ;)
    Та ну не треба таке писати. Бо мафи подумають, що ведуча над Тобою зжалилась і дала кома і за то приб'ють. Вона ж написала, що ролі будуть рандомно. Можна хоч би в приват просити про таке. В мене он вже в підсвідомості відкладається, що Хантер - маф і всьо тут :))

• Подобається Подобається x 3
  9. Masini

Masini Well-Known Member

Чет я очкую... :)))

• Подобається Подобається x 4
  10. -Erebus-

А в мене першої ночі імунітет, а другої мене лікар прикроє! :tongue:

11. hunter

hunter мандрівник

давай)))))) нас вже 12 є))))

12. Masini

Masini Well-Known Member

Маньяк-оленевод в деле. Вы все будете оленями. Буду кусать вас за ягодицы, вгрызаясь клыками глубоко-глубоко, наслаждаясь вкусом стекающей по моим губам и шее крови. Вы будете истошно кричать, пока не сойдете от боли с ума. А потом, громко цокая копытцами и цепляясь рогами за ветки прекрасных деревьев, бежать на поиски зеленой сочной травы... Вас будут тысячи, а я один - самый умный и распрекрасный маньяк :blush:

• Подобається Подобається x 6
  13. -Erebus-

Чёт мне страшно :) Если дадут пистолет, угадай, в кого я выстрелю первым? :)

14. Masini

Masini Well-Known Member

Если я тебя укушу, то твои руки превратятся в сексуальные копытца, мозг ужмется в размерах до размера оленьего и ты не то что не сможешь держать котытцами пушку - ты даже не поймешь назначение данного ствола. Ты же олень :)))

• Подобається Подобається x 4
  15. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Складно буде писати вiдiграш на укранськiй мовi, коли така спокуса парирувати Рикси)) Но я постараюсь тримати себе в руках) Мы, хоч i маленькi оленi, но гордi ! Мы не дамо себе так просто вкусити за .. кхе кхе)) Думаю зрозумiло про що йде мова))

Доречi, в мене ще залишилось декiлька батончикiв "Вуухуу!))" З радiстю ними подiлюсь, кому два?))
    I ще одне... я повинен сплюндрувати Рикси, це щось на зразок мети гри ))

P.S. Ви ж розумiєте, що це вiйна ;)

• Подобається Подобається x 3
  16. Masini

Masini Well-Known Member

Что ты должен со мной сделать? Мы тут в мафию играем, а ты все про секс, да про секс :haha:

17. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так як буде нова роль, пропоную спочатку відкрити тему гри, а потім роздати ролі, щоб народ зміг випитатись все про новизну, щоб ми передбачили сумнівні ситуації і обговорили їх, не палячи свої ролі, ну і новачків багато - їм теж треба буде освоїтись :)

18. -Erebus-

Нащо це обговорювати у темі гри? Адже ж є спеціальна тема "Обговорення гри" для цього!

19. Masini

Masini Well-Known Member

Потому что это касается именно этой игры, а не игр в целом

20. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

Ну звичайно, про що ще мiг подумати Олень-маньяк)) Хоча навiть вiд Рикси такого я не очiкував) Значить... бути жорстокiй вiйнi:diablo: Де знову пропав мiй дресерувальний батiг >_< Нiхто часом його не брав?=) "озирнувся по сторонам, задумався i усмiхнувся "
    Якщо раптом знайдете, нiв'якому разi не вiддавайте його Рикси i навiть її сльози не повиннi вас заставити передумати)) Я поки що пiду прогуляюсь, обдумаю стратегiчний план захоплення влади в царствi оленiв))
    :crazy:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)