Реєстрація до гри №21, з оленеводом

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 3 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Masini

Masini Well-Known Member

Твистер, радуют твои старания, только это не Тривиум, тут отыгрышами никто не заморачивается :pardon: Так что расслабься :)

• Подобається Подобається x 1
  2. Twister

Twister Well-Known Member

:nea: Точно надо? Щось мені не дуже хочеться підлаштовувати всю партію під того маньяка. Так, маньяком грати важко. А хто казав, що буде інакше?

Але. Навіть якщо маньяка вб'ють нульової ж ночі, він все одно встигне перетворити хоча б одного гравця на оленя. Причому, на відміну від попередньоїпартії - цього разу невідомо, чи мирного, чи мафа, чи статусника. Отже у будь-якому разі буде цікаво.

---------- Додано в 08:56 ---------- Попередній допис був написаний в 08:54 ----------

Моя справа як ведучого - надати гравцям настрій. А відігравати, не відігравати - то вже справа ваша :)

• Подобається Подобається x 8
  3. Masini

Masini Well-Known Member

Для меня интерес в этой партии - это именно непредсказуемость подвеса. Один олень не так массово повлияет на партию, как целое пасущееся стадо.

---------- Додано в 10:08 ---------- Попередній допис був написаний в 10:01 ----------

Предлагаю ввести еще одну допроль: Пингвин - игрок, который каждую ночь меняет роли двух выбранных им игроков. Может менять самого себя с кем-то. Выигрывает с мафами (иначе говоря, это предатель с сильной дополнительной способностью).

• Подобається Подобається x 3
  4. Twister

З цим маю погодитися, стадо це й справді більш цікаво. Але подивися очами мафів: мало того, що можна недорахуватися голосів на голосуванні, що вночі можна на доктора або дівчинку нарватися - так ще і витратити два ходи на маньяка! Я за таких умов не дуже б хотіла за мафів грати.

Отже, якщо давати маньяку броннік - то треба якось і мафам сили додати?

Може, тоді дамо мафам право "додаткового удару" по статусниках? (хто на 3віумі грав, той знає, як це):

Кожної ночі, окрім звичайного вбивства, мафи мають право нанести ще й "додатковий удар" по тому, кого вони вважають статусником. Для цього в листі ведучому хтось із мафів (цей маф вважатиметься виконавцем удару) пише ім'я гравця і його статус. Якщо ім'я та статус співпали - додатковий удар вдалий, мішень вмирає. Якщо ж маф помилився - у вказаного гравця немає вказаного статуса - то помирає сам маф-виконавець удару.

При цьому маньяк вважається також статусом. Він має броннік від звичайного удару, але від додаткового удару броннік не спасає.

До речі, від додаткового удару лікар і дівчинка також не спасають - забула написати.

Чудовий засіб, щоб мирні не поспішали свої ролі голосно розкривати. Буде не так мілко мафам плавати.

---------- Додано в 09:29 ---------- Попередній допис був написаний в 09:22 ----------

Ролі? Тобто, якщо він поміняє мирного і мафа - то мирний стане мафом, а маф миром? І що потім робити з мирнім, який усіх мафв знає?
    Може, давайте не цього разу?

• Подобається Подобається x 7
  5. Персі

Персі La mafia è immortale!

я за
    ....................

6. Masini

Masini Well-Known Member

Не всех. Он не знает того, на кого его поменяли. Это раз. Два: а если его опять поменяют, а он всех своих мафов уже сдал? В общем надо десять раз думать, прежде, чем что-то делать

7. Twister

Отже, висловлюйтесь - як робимо:

варіант 1: маньяк без бронніка, мафи без додактового удару,

або

варіант 2: маньяк з бронніком, мафи з додатковим ударом?

• Подобається Подобається x 2
  8. Персі

я за варіант 2

• Подобається Подобається x 4
  9. Twister

Знаєш - думаю, мені буде цікаво з таким пограти, але я боюсь таке вести :) Давай залишимо пінгвіна на твою парію.

10. hunter

hunter мандрівник

:preved: з тобою цікаво грати і взагалі ти кльова людина :preved:
    можна я тебе буду Твісті називати? :cools:

---------- Додано в 10:35 ---------- Попередній допис був написаний в 10:30 ----------

:haha::haha:

:wacko:

а може просто адвоката та й не паритися? (не цього що був уц цій партії. а нормального - відмазує кожен день...)

+1!!! (мен теж напрягає коли всі вскриваються, нецікаво))

нормально, точніше добре!!!!
    бо якщо в мана бронік, а в мафа додатковий постріл - пісЄц місту)))))

11. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Так ми цього і хочемо! Давайте дамо мафам відірватись! Бо раніше роль мафа - то було гордо, а зараз то майже автоматично програш..
    Я теж. Або:

12. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Так, згоден! А які додаткові ролі мирних у другому варіанті збираєшся зробити, наприклад, якщо кількість гравців буде десь 10-12?

---------- Додано в 12:18 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

Все кажуть "місту пісєць", а воно чомусь завжді перемагає! В міста можна зробити кома зі пістолем і ще нєгра, наприклад (неможливо вбити уночі) - міцні ролі!

13. Deriel Linch

Deriel Linch Мирная душа

+ За адвоката. Бiльш балансно получиться.

14. Кохана

Кохана LuBimaya

таакс.. Хантер вже підмазується до ведучої...

15. hunter

hunter мандрівник

я таке колись казав? коли?

звісно що ні)))
    хоча і так в цій грі буду мафом і так мене в перший ж день повісять без сумніву, адже я давно не був мафом :sad:

16. nirvanka

nirvanka просто фотограф

А давай разом будемо мафами? ;) Мене тоді на перший день не повісять, а лишень на другий, хоча я спалюсь ще до того, як ролі роздадуть :haha:

17. Персі

Чур, я з вами третя :))) Протягти три дні - то круто :)))

18. Masini

Masini Well-Known Member

А я буду маньяком-оленеводом и каждую ночь делать вам кусь *бугага, смеется дьявольским истерическим смехом*

19. hunter

hunter мандрівник

ахахах))))))))))

20. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

А я хочу бути хоч раз комісаром (жодного разу ще не був на всіх форумах), але перевіряти я не буду, одразу ж стріляти! :diablo:

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)