Реєстрація до гри №21, з оленеводом

Тема у розділі 'Архів ігор', створена користувачем Twister, 3 лют 2011.

Статус теми:
Закрита.
  1. Персі

Персі La mafia è immortale!

Зразу кажу, я флудити в нульовий день не прийду, я граю ще одну гру, так що на флуд не маю часу )

2. nirvanka

nirvanka просто фотограф

В мене виникли питання:
    1) якщо оленяр попадає в мафа, то маф стає оленем, тобто він і далі мафом є зі всіма своїми можливостями, але голос на голосуванні не рахується. так?
    2) якщо залишиться оленяр і олень-маф, то хто виграє?

І ще. Пропоную цю роль називати саме оленяр, а не маніяк-оленяр, якщо він зможе тільки перетворювати гравців на оленів. Бо якщо маніяк, то має стріляти. Тоді, якщо маніяк-оленяр, то для цієї ролі можна придумати, що він сам вибирає що робити вночі - маніячити чи оленячити :) Ну ви зрозуміли :)

• Подобається Подобається x 4
  3. Masini

Masini Well-Known Member

Ага

Предлагаю победу отдать этому чудо Оленеводу

Нирванка, ты путаешь причину и следствие. Маньяк назван маньяком не потому, что он стреляет, а потому, что он неадекват. Так вот, чудовище, которое методом укусов превращает людей в оленей, таким образом их разводя, можно ли считать адекватным? По-моему, нет. Поэтому он ненормальный маньяк :)

• Подобається Подобається x 4
  4. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Тепер ясно :) Ну хай буде.
    Теж так думаю. А для перемоги мафії треба буде, щоб оленяр був мертвий.

5. Twister

Twister Well-Known Member

Так. Мафи продовжують бути мафами, статусники - статусниками. Причому тих, хто став оленем - я не сповіщаю, вони самі про те не знають. Аналогічно і оленяр не знає, чи була його вербовка вдалою, чи його дівчинка блокувала.

Якщо це станеться вранці - то виграв оленяр, тут без питань.

Якщо ж наприкінці дня внаслідок голосування - то перемога мафа. Тому, залишившись вранці з мирним з правом голосу та з оленем-мафом оленяр має повісити саме мафа, а мирного вночі зробити оленем - тоді переможе. Ууу, забула: перемога мафа, якщо оленяр вже не броньований!!! Якщо його броннік цілий - то оленяр перемагає.

Тут я міркую так само, як і Ріксія: оленяр - це неадекват, який і мирним, і мафам заважає. До того ж він грає сам за себе (а не на боці мирних).

---------- Додано в 18:00 ---------- Попередній допис був написаний в 17:16 ----------

Так, на жаль, 19-го гравця не буде. Жаль, до останнього чекала :sad:

15 хвилин - тему відкриваю.

Останнє редагування: 6 лют 2011
    • Подобається Подобається x 5
  6. nirvanka

nirvanka просто фотограф

Треба все описати в грі, щоб потім не було непорозумінь.

• Подобається Подобається x 1
  7. Twister

Twister Well-Known Member

Ффух, тему гри відкрито.

А це виявилося дещо важче, ніж здавалося :)

Бажаю всім успішно зіграти, починаю жеребкування, хвилин за 20 розсилатиму в привати ролі.

• Подобається Подобається x 2
Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)