Регионал снова избил девушку

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Садко, 7 сер 2012.

?

Ваши ощущения

1. На кол эту падаль

60,0%
  2. Спокойно, ПР знает что делает, не будем им мешать

0 голосів
    0,0%
  3. Все равно

40,0%
  1. Luna

Luna змИючка - сокровище :)

Але не в придорожному кафе.

2. Садко

Садко Well-Known Member

Не по теме, но раз уж вы спросили

[​IMG][​IMG]

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Луна, не придумуйте з нас суспільство джентльменів. Ми - ліниве, тупе та жлобське по моралі суспільство. На цьому фоні та дівчинка є ПОЗИТИВ, бо вона серед мільйонів дармоїдів ПРАЦЮЄ. А від "придорожжя" її спасе не відстань від кафе, а ВИХОВАННЯ батьками та школою, чого на жаль ...

4. Luna

Справа не у відстані. А у місці роботи. У небезпеці, яка є в такому місці саме через не-джентльменське суспільство.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Гарантую, що там є більш цивілізована обстановка ніж в ВР чи жлобських тусовках нашої "еліти".
    Я виріс в середовищі післявоєнного Кременчука, в якому був безперервний мат, алкоголізм, поножовщини, злидні та відсутність належної гігієни. Але там людина, яка полізла без черги за керосином чи молоком (цілу ніч інколи стояти), була "білою вороною" та закльовувалася.
    Висновок - якби мені Бог дав знову народитися, то я волів би знову виховуватися в післявоєнній черзі ніж серед сучасних власників "Мерседесів".
    Ця офіціантка мені чомусь нагадала персонаж з картини якогось москальського художника "Перед грозою", де дівчинка тікає від негоди з меньшенькою на собі. Так ось та маленька для мене набагато ближче ніж "бояриня Морозова".

6. Inga

Inga Дуже важлива персона

Пан Прокіп, Луна права - придорожное кафе не место для 14-летней девочки - ведь её избил взрослый дядька, ребенок в больнице с физическими и конечно же психологическими травмами.
    Да, детей к труду привлекать нужно обязательно, но не подвергая их опасности.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Більшої "опасності" ніж готувати свою дитину в жлобський шоу-бізнес чи міліцію з прокуратурою я не бачу.
    А відносно "опасності", то Бог з матір'ю, породивши дитя, вивели його на життєвий шлях ОПАСНОСТІ.
    Боже, як жлобське суспільство спотворило уявлення про життєві чесноти!

8. Inga

Inga Дуже важлива персона

Вы не понимаете.
    Вас когда-нибудь били озверевшие взрослые, с сотрясением мозга с отрыванием сережек вместе с мочками?

9. Blaberus

Blaberus Неполіткоректний інсектоід

Как только появилась эта тема, меня обуяло любопытство: каким образом голубые и примкнувшие к ним московиты будут выгораживать эту голубую мразь? Что будут выгораживать, я не сомневался. Любовь к голубым-признак морального уродства.
    Оказалось, они устроили судебный процесс над потерпевшей.
    Эй, вы, запомните: даже если несовершеннолетняя девочка работала незаконно, это не является смягчающим обстоятельством для голубого! Если Вы считаете что статус голубого депутата дает право избивать людей, искренне желаю вам оказаться на месте этой девочки.

10. Семен Семеныч

Семен Семеныч Well-Known Member

Всегда восхищали люди, способные раскрывать преступления на основании фото, рассы или партийной принадлежности; а так же способные на основании двух противоречивых заметок разобраться в ситуации.

11. Luna

Кто??? Ребенок тут ни при чем в любом случае. И выгораживать мразь никому и в голову не придет, независимо от ее партийности.
    Но отпустить ребенка работать в придорожное кафе...Прокоп, это безумие со стороны родителей.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це з висоти ваших розумінь життя.

13. Luna

До чого тут розуміння висот, я усвідомлюю, з ким або чим може стикнутись дитина. Які висоти життя у наливайках зі спиртним? Ми можемо піклуватись про виховання своєї дитини, а н е проїжджаючих молодичків.

Я за працю дитини, але вона повинна відповідати віку. Ви б свою відпустили у наш час працювати біля дороги в наливайці? Як батько та дід?

14. Luna

Не поспішайте гарантувати
    ОЧЕВИДЦІ, мабудь, дуже цивілізовані!
    Уявіть собі, пане Прокіп, що у Вас на очах катують дитину - і...цивілізоване суспільство ОЧЕВИДИТЬ.

15. Blaberus

Как сложно! Не проще ли сказать: "я люблю голубых депутатов!"

16. Vadimir

Vadimir Well-Known Member

Оцевидцы расказывают -

вот это и поражает,

либо ситуация была не столь критична,
    но скорее собралось там (проездом) конкретное жлобье (оно же быдло) - живущее по принципу моя хата с краю.

- вот вам и еще один срез нашего пост советского сообщества.

17. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

прийде, прийде, не ідеалізуй суспільство...

18. Blaberus

Зрозуміло, що порядні люди не ходть в місця, в яких вештаються голубі депутати. Батьки у дівчинки-дебіли, з цим я погоджуюсь.
    Але це не виправдовує даний вчинок. Тим більш, ця дівчинка не голосувала за Януковича.

19. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

"жители донбаса..."

20. Blaberus

Не забывайте о региональных особенностях. Дело было в Джанкое. Подавляющее большинство населения поддерживает ПР. Следовательно, они

а де твій аватар? :)