Реформи в Україні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 11 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І воно повторює Меркель, яка пробує замести свої помилки
    Лібералізм державної машини привів до великої корупції в її складі, допуску спекулятивних процесів в Греції зі сторони іноземних банків, що вкупі з марнотратною Олімпіадою й привело до "каки".

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І де ж це поцріоти України? Навіть на "язикє", на якому їх "удобнєй думать" нічого не можуть видавити по проблемах України. Далі критики Яника та Прокопа їх мозок не досягає.

3. ull9

ull9 Дуже важлива персона

4. TesTanya

TesTanya Well-Known Member

Прошу пояснити, хто на Вашу думку є патріотами України, крім звичайно Вас... Хоч одне прізвище, хто може реально вплинути на ситуацію в країні...

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Дурня повна. Найголовніша проблема в ЛІБЕРАЛІЗМІ відношення до "затрати по прибутках" - брали в банках не по своїх можливостях віддати. В Ефіопії продуктивність праці ще нижча, але кризи (падіння) такої немає.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та я ж сліпий в цьому відношенні, як і все стадо в гетто, по причині відсутності ЗМІ. Туман з різних жлобських шоу мішає їх розгледіти. А такі люди точно є. Тільки нам потрібно впливати не стільки на ситуацію в країні, а на ситуацію в державі.
    А де це вас вчили сарказму з "звичайно вас"?

7. ull9

это не имеет никакого отношения к либерализму..

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ти так же знаєш суть "лібералізму", як і різницю в німецькій мові між літерами "Н" та "G".
    Ось ця НЕКОНТРОЛЬОВАНІСТЬ в зайомах банків і породила "каку".

9. ull9

Die Griechen müssen im Ruhestand weniger Einbußen hinnehmen: Sie haben im Schnitt einen Anspruch auf 82 Prozent des Durchschnittseinkommens, während es in Deutschland nur 40 Prozent sind.

это кстати о греческих пенсиях. в отношении к зарплате
    греки получают 80% пенсии - немцы 40%

так где либерализм?

10. ull9

Griechen gehen relativ früh in den Ruhestand – im Schnitt mit 61,5 Jahren. Athen hat das gesetzliche Rentenalter erst vor zwei Jahren auf Druck seiner Retter auf 65 Jahre angehoben.
    Zum Vergleich: In Deutschland liegt das durchschnittliche Renteneintrittsalter bei 62, das gesetzliche wird auf 67 erhöht.

а это кстати о том когда греки идут на пенсию, а когда немцы

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В написаному тобою. Лібералізм - це неконтрольованість життя не по карману.

12. ull9

врунишка..
    я никогда и не писал о разнице в немецком, я писал о правильном написании в русском..

посадить тебя еще раз в лужу попой? цитатами?

13. ull9

не выдумывай
    в цитате ясно видно, что в греции патернализм, а не либерализм.

14. Вергунка

Вергунка Well-Known Member

15. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Згиньте все и тихо сам с собою я поведу беседу.:dash:

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ти навіть не розумієш своє невігластво. НІМЕЦЬКЕ слово потрібно вимовляти по НІМЕЦЬКИ. Ось тому предки твоєї культури й вибрали назву своєї національності з прикметника - "русскій". А ще вони в своєму невігластві породили Нью Йорк і Новий Орлеан.
    Боже мій, і ці люди замість того, щоб вчитися, цілими днями просиджують за триндежем в -неті.
    АУ, поцріоти України, де ви? Ненька чекає напруження вашого мозку для свого спасіння. Раніше лінивий українець тратив неефективно свій час за п'янкою чи лузанням насіння, а сучасні ледацюги - за триндежем в -неті.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Видала "на гора" спадкоємиця національності "офіцер".
    Пані, краще вже сам собою, як Гриша Сковорода, ніж з хуторянами з Полтавщини, від яких перший втік серед ночі по причині "волосся диба від інтелекту" останніх.

18. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Ви еще долго будете мусолить то, чего не было? Оденьте очки, читайте еще раз и не разменивайтесь на мелкие манипуляции.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Затронув я гніздо Пронь Прокопівних, від поцріотизму яких Україні "ні жарко, ні холодно". Їх цікавить більше відношення до їх особистого "Я" ніж до стану України, сам процес виявлення емоцій поцріотизму для них головніший за реальні справи. Деякі з них ще днів два назад тут верещали :"Критика, критика, давай шляхи виходу". Надав варіант, так ці тріпачі замість аналізу стану та своїх пропозицій видали на гора масу емоцій по захисту значимості свого по суті нікчемного "Я". Суть такого жлобства в тому, що ці люди самі не здатні генерувати якісь ідеї, а й інших "вискочок" пробують опустити до свого нікчемного рівня. Про таке невігластво Шевченко колись писав:
    "Доборолась Україна, до самого краю,
    гірше ляха свої ж люде її обдирають
    ...
    степи твої запродані
    жидові, німоті
    сини мої на чужині, на чужій роботі.
    Дніпро, брат мій, висихає,
    мене покидає, і могили мої милі москаль розриває,
    не своє шукає,
    а тим часом перевертні
    нехай підростають
    та допоможуть москалику
    господарювати,
    та з матері полатану
    сорочку знімати.
    Помагайте, нелюдки,
    матір катувати".

Клєвєщєт Прокоп, клєвєщєт на ЇХ Україну. Ми не моголи, моголи, ми майже європейці, тільки нам удобнєє на "язикє думать" та ЇХ УКраїну кожен день цим "язиком" захищать.

" А я, юродивий, на твоїх руїнах
    Марно сльозу трачу; Заснула Вкраїна,
    Бурьяном укрилась, цвіллю зацвіла,
    В калюжі, в болоті серце прогноїла
    І в дупло холодне гадюк напустила,
    а дітям надію в степу оддала".

Клєвєщєт Прокоп, клєвєщєт на їх культурне болото.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це теж з поцріотів, які в своєму невігластві навіть не бачать, що він (дефолт - неспроможність виплати зобов'язань) вже існує - від виконання пункту "безоплатність медицини" до зобов'язань по різним іншим соціальним зобов'язанням. Скажіть, хто небудь про це з сурогатних ЗМІ чи опозиції сказав?

а де твій аватар? :)