Вікенд у Братиславі: У скільки обійдеться фантастична кава у столиці Словаччини Братислава порівняно недороге європейське місто, є де погуляти і що подивитися за кілька днів. Приблизний бюджет вікенду (п'ятниця-неділя) на двох складе 8000-9000 грн, з урахуванням перельоту, трансферу, проживання в центрі і ситного харчування. Якраз середня зарплата в Україні за місяць Так, безвіз значно спростив виїзд за рубіж.
Міхо знає що каже Mikheil Saakashvili 5 год · · У житті будь-якої неуспішною країни немає більш важливої абревіатури, ніж МВФ – Міжнародний валютний фонд. Ось і в Україні останні десятиліття ця організація грала неадекватно велику роль. І причина, звичайно, не в самому Фонді, а в українському політичному класі, який геть не здатний на серйозні реформи. З цього ролика серії #реформи_за_5_хвилин ви дізнаєтеся: – Чому МВФ не любить податкову реформу; – Що буває, коли радикальні реформатори не слухаються МВФ; – Як правильно будувати відносини з іноземними консультантами. View: https://www.facebook.com/SaakashviliMikheil/videos/592255357934466/
Порошенко теж довго багато чого робив і казав - в розрахунку на лохів. Але лохи наприкінці його каденції склали дебіт з кредітом і вжили заходи. Я тут на ЛФ була таким же лохом деякий час. Погано, що крім Зеленського нікого в тих брудних виборчих перегонах не залишилось...а може й не так вже погано. Поки нічого не ясно.
Кто ж виноват что ты считаешь себя лошицей? Мало было сделано? Но так ведь больше чем за все предыдущие годы. А что ты хотела и на что надеялась после событий начала 2014-го года? Интересно, что тебе не дает понять что все уже очень плохо? И это только за неделю президенства вазелина. Назначения этой вазелиновой гниды тебе ни о чем не говорят или просто усрусь, но не покорюсь, потому что главное чтобы Петю скинуть?
Прошу пана /стидаюся назвати вас по імені/, а може давайте здамо аналізи і подивимося, хто з нас зассанныйзасланный казачок?
Якшо волиняки не жартують З 1 січня за водіння в нетверезому стані – кримінальна відповідальність /хоча я давно пропонував свій метод викорінення п"яних за кермом, але воно чомусь не приймається ;/
Аня, ви зовсім не читаєте наш форум; Але вам скажу - в драгер вставити ще одну трубку, з патроном. І якщо клієнт дує, а там є алкоголь, то електроніка сама стріляє прямо в писок пияку
Коли прямо, то відповім прямо - ні. Але це і видно, мабуть, бо нерегулярно тусуюсь, та ще гебрейськими анекдотами та віршиками бавлюсь. Можу додати, що натхнення працювати із таким ...гм. матеріалом не було б, таке витримувати можна тільки заради якоїсь громадської ідеї. Як і проти Януковича, я вважаю. Я досить пояснила?
Чомусь багато хто думає, що гонорари можна одержувати тільки за політику/політиків. Але ж можна пристойно заробляти і на котиках з байками;
я заробляю в інеті, тільки це не котики, і не форуми, і не політика) А може і не пристойно - не знаю. У всіх уявлення про грошову пристойність різне.