Реформи в Україні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 11 чер 2012.

1. ІгорМ

ІгорМ Маленький українець

2. Мих

Мих Дуже важлива персона

3. Мих

Мих Дуже важлива персона

4. ІгорМ

Реформи в дії - українці по безвізу поїхали в Польщу, виростили там буряк, а поляк цей буряк продав Україні

#ЖИТИ ПО НОВОМУ

Завчасно: Україна почала імпортувати буряки з Польщі вже перед святами

Його ціна коливається в межах 10,5-11 гривень.

Напередодні новорічних свят Україна почала імпортувати буряк з Польщі.

Сьогодні на гуртових ринках польський овоч коштує 10,5 – 11 гривень за кілограм. За такою ж ціною можна знайти і український буряк, але його пропозиція обмежена.

За словами фахівців, імпортний буряк якісніший за український. Саме якість обирають як гуртові компанії, так і кінцеві споживачі, що і стимулює імпорт.

Ранній початок імпорту буряку став однією з головних особливостей цього сезону.

5. ІгорМ

• Смішно Смішно x 1
  6. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Ну тут вони піднапряжуться. Лєвандос жеж не малий.

7. ІгорМ

Українці на заробітки будуть їхати сім"ями і назавжди

8. ІгорМ

9. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

Мені Супрун подобається. Якщо ніяк в країні займатися профілактикою хвороб та пропагуванням здорового спосібу життя, то і.о. міністра бере та робить це сама.
    Ні, вона таки креативна тітко. Це мабуть одна з найбільш вдалих креатур президента.

Про білий хліб - це щира правда - нема в ньому нічого, крім шкоди.
    Ковбаси теж. Коли нам на семінарі по економіці лектор сказав, що для 100кг ковбаси треба 10кг справжнього м'яса, я думала, що він щось переплутав :) Так це були останні роки СРСР, тоді хоч якісь були держстандарти, а що зараз закладують в ковбасу :facepalm:
    В моєї знайомої робила в Денвері невістка, так вона описувала як роблять ковбасу: в чан засипають з мішка щось рожеве, потім з іншого мішка щось сіре, потім з іншого щось біле, потім йдуть в хід бутлі з рідиною ...Мене ця картинка так лякає, що я беру тільки домашню, чи кров'янку, чи просто сало..

10. ІгорМ

А для чого їсти ковбасу з якогось Денвера? Хай її денверійці їдять, якщо так хочуть :)))

Тоту американську і польську ковбасу нехай їдять американці і поляки. Дуже гарна ковбаса у наших районних ковбасників Миколи, Володі і ще одного Володі. І шинка у них файна, і шпондер, і кишка чудова... ;)

А про Супрунку варто послухати не дієтологів і лекторів, а практикуючих лікарів, зав.відділами і зав.лікарнями ;)

11. Silver bullet

Та то понятно, що завідділеннями зменшили свої статки, а прості терапевти в поліклініках, робочі лошадки - збільшили. В них тільки жах у зв'язку з спілкуванням з комп'ютерами)) Та то нічого - компи класні, монітори класні, хай себе продвигають в інтелектуальному середовиші.
    А то так темними і помруть) Реформа тільки почалась, а набагато більше порядку: не треба сидіти по чергах, прийди на час, як ти записався дома на сайті. Не сиділа більше як 5-10хв. Без запису можна тільки з терміновою проблемою чи високою температурою. І скільки записано та прийнято з них - стільки заробила людина. Чесно і прозоро розходуються державні кошти. Написала папірці на аналізи - аналізи бескоштовні. Все фіксується в базі.

• Подобається Подобається x 1
  12. ІгорМ

От тому у нас і смертність така низька ;)

13. ІгорМ

14. Silver bullet

Можу сказати, що якраз Супрунша намагається виправити ситуацію прямими міжнародними контрактами. А фарма ду-у-уже опирається їй, бо мільярдні прибутки підуть з рук.
    Три українські виробника добре домовились між собою і добре живуть при любій владі... і контрафакт випускають разом.
    Дійсно, що лікі, в яких нічого, крім цукру та крейди нема, чи якісь сумнівні біодобавки за великі гроші, які наші лікарі виписують не соромлячись, - це наша сумна реальність.

15. ІгорМ

Дивне намагання виправити ситуацію прямими міжнародними контрактами :)))

Супрун - в.о. Міністра ОЗ з 1 серпня 2016, у неї повна підтримка прем"єр-міністра і президента /а це значить, що у неї підтримка від СБУ, ГПУ, ВРУ, МВС, МЗС, ДФС і всієї решти владної шушари/, а ми в Україні дальше платимо в рази дорожче за крейду, ніж в Польщі платять за якісні ліки ;)

Може це така сама боротьба з корупцією в МОЗ, як і з корупційною складовою в ціні газу ? ;)

16. Silver bullet

Ні. Вона тут нещодавно поклала на лопатки фарму стенами для хірургічних операцій на судинах. Весь час вони коштували 800у.е., а вона наладила поставки по 125у.е., та ще не китайські, а американські.
    При цьому ставити будуть бескоштовно. В фармі стався шок, ніяк в себе не прийдуть. Чого далі від Супрунши чекати?
    :)))
    В парламенті це Шурма - знаєте такого рига? Все життя був ригом і все життя лобіював закони фарми на найвищому рівні. .[​IMG]

17. ІгорМ

Будь ласка, як тільки будете мати інфу, що в українській лікарні поставили звичайному українцю БЕЗКОШТОВНО якісь там стени для хірургічних операцій на судинах - маякніть на форумі :)))

Думаю, що цей Шурма на свою діяльність має благословення або від президента, або від прем"єра, або навіть від самого Ахмєтова. Бо ще Боатирьова розказувала, як в медицині все гарно організовано ;)

18. ІгорМ

Олег Ляшко
    5 год ·
    Адмінсуд за нашим позовом заборонив Уляні Супрун виконувати обов‘язки глави МОЗ. Життя і здоров’я українців - найвища цінність. За це і боремся!

зі

Ляшкові кукурікнути - як два пальці обасфальт...
    А МОЗ бере інфу із засобів масової інформації :)))

Чесний 5 канал каже:

Суд заборонив Супрун виконувати обов'язки міністра – як відреагували в МОЗ

"Як стало відомо Міністерству охорони здоров’я України із засобів масової інформації, Окружний адміністративний суд м. Києва частково задовольнив заяву народного депутата та заборонив доктору Уляні Супрун вчиняти будь-які дії, спрямовані на реалізацію повноважень міністра охорони здоров'я. Консультуємось з юристами. Триматимемо в курсі. Працюємо", – йдеться у повідомленні.

19. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

нещодавно я на власній шкурі відчув яка в нас "безкоштовна" медицина і як у нас все безкоштовно робиться... За час лікування більше 200 000 ляпнуло. Якби не допомога добрих небайдужих людей - винесли б ногами вперед за лічені години.

• Інформативно Інформативно x 1
  20. Silver bullet

Щоб цю продажну шкуру Ляшко кіндрат хватив.
    Людина таку важку реформу всього за рік тронула з місця, скільки роботи, а якась гніда хоче підзаробити хапком і все похєрити.
    Може хто не знає про що йдеться? Зараз всіх лікарів забезпечили компами, де встановлені всі потрібні проги, там фіксується черга до лікаря, і на кожного хто прийшов: діагноз, призначення та рецепти. Прога "Лікі-контроль" не дозволить призначити нічого помилкового та несертифікованого. Усі гомеопатичні пустишки, на яких заробітчанили лікарі, вже не пройдуть - бо вони всі геть не сертифіковані.
    Все буде прозоро і в лікарнях. Що твориться в нашій харківській неотложці: купи бінти, купи шприци, купи вату - все купи. Та не може цього бути, щоб в неотложці матеріалів першої необхідності не було!
    Просто в аптеці при лікарні кругообіг цього всього, всі заробітчанять.
    Нема ніякої мотивації на те, щоб людина стала здоровою, а тільки пересісти на кращу тачку. А коли все буде на компі, і буде до цього доступ і у хворих - скільки і яких ліків є в відділенні, то всі мухляжі скінчаться. Тільки заплатня і тільки за тих, хто лікувався і вилікувався.
    Але заплатня висока.
    Ясно,що медицина страхова потрібна, це буде другим етапом, а поки хоч би елементарний порядок у тому заробітчанстві навести.
    До речі Супрун така патріотка, поважаю.Вона там за Сєнцова топить, вся канадська діаспора в цьому задіяна. Канадські українці більші патріоти ніж тут: там зовсім нема прихильників сєпарів чи нашої вати.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)