Реформи в Україні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 11 чер 2012.

1. FourA

FourA Дуже важлива персона

Нет, Вы ошибаетесь, он служил после окончания вуза...
    Кадровым военным не был и не стал...

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він навіть не розуміє ступінь свого невігластва. "Служащий СА", який ніколи не "служил в СА". Запам'ятай неук, що "служащий СА" не мав права ніде більше служити й працювати крім СА. Присланий представник СА на заводі (военпред) не був в штаті цього заводу, він був в штаті управління СА. Поц, в тебе інсульту ще не було? І звідки ти взяв, що мене відправляли на війну? Та мене за кордон по причині безпартійності та дисиденства могли посилати лиш ... в Латвію чи Білорусь, де я проводив реконструкцію прийшовших на ремонт підбитих БМП проти італійських мін а Афгані.
    І отаким хламом, як 4А, Московія захламила Україну.

3. FourA

Ужасно забавные рассуждения...
    Между прочим - русское слово "наглость" переводится на украинский словом "нахабство"...
    Остальное - представления очень свiдомого украинця о русских...
    Я, естественно, сочту недостойным себя переходить на унижения своего оппонента и рассказывать о свой интерпретации его родословной...
    Свободный человек в других видит таких же свободных людей..
    Хам в других увидит только хама... Подлец - подлеца...
    Лакей способен увидеть лишь лакея...
    Умный - промолчит...
    Наши представления о других гораздо больше говорят о нас самих...

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Він видно звання разом з Брєжнєвим отримував. Так той хоч коло армії бував. Поц, а кортик з бузини тобі не видавали?

5. FourA

Шановный пан, успокойся и ненмного остынь, пожалуйста, в твоём возрасте не стОит так нервничать..
    Я лишь утверждаю, что мне выдавали документы, в которых была сознательно искажена действительность...
    Я, действительно, не служил в СА ни минуты...
    Но документ с гербовыми печатями утверждал - служил и выполнял спецзадание...
    Документ был подписан руководителями предприятия, воинской части и первого отдела. Естественно, они это сделали не по своей инициативе.. Потому что это было бы очень уж большим преступлением...
    Как никто не выдавал бы скромному начальнику лаборатории спецпропуск с требованием обеспечить его вне всякой очереди местом в самолёте...
    Вот эти документы у меня до сих пор остались на руках...
    ---Про капитана - лейтенанта - внимательнее читай...
    Спокойнее и достойнее, глубоко дыша...
    У меня кортика не было и быть не могло...
    Я это писал не о себе, о своём товарище..
    А сам я - акул боюсь...
    Они, говорят, кусаются...
    Оп - и что-то откусят!
    Они почти такие же страшные, как легендарная вобла!

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А тобі не видавали звання капітан-пастора Мозамбікської церкви заочно? В справжній армії таких як ти називали глузливо "партизанами". Був у мене такий замполітом, присилали на навчання, коли штат доводили до "военного". Був майстром на заводі Мінська. Так він чесно казав :"Я такий же військовий, як з футболіста балерина". Хоча по відношенню до обов'язків він був кращим за багатьох "кадровиків", бо пив мало.

7. White Snake

White Snake Дуже важлива персона

[OFFTOP]Прокіп, сподіваюсь ви нарешті поняли, хто насправді був прототипом исієва-штірліца. :rolleyes:[/OFFTOP]

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ні, Юліан Сємьонов, цей писака від КГБ, все ж був справнішим та правдивішим за цього ...

9. FourA

Звания капитан-пастора Мозабикской церкви я не имею.
    У меня почётное воинское звание верховного главнокомандующего всех бабуинов Буркина- Фасо...
    Этим высшим званием Буркина Фасо отмечены мои заслуги на почве шпионской деятельности в пользу великой республики Буркина Фасо...
    Они мне повысили содержание на пять килограммов ракушек!
    Ты входишь в состав моих подчинённых - рядового и офицерского состава военных бабуинов Буркина Фасо...

10. FourA

А вот White Snake-ми я не командую..
    Таких не берут в боевые отряды бабуинов!

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось вам і проведений аналіз тріпачів на форумі. Ні однієї конструктивної пропозиції про виведення України з цивілізаційного болота. Все зводиться лиш до примітивної критики хоть щось пропонуючих. А це вже якість народу на ментальному рівні - лінь думати - тупість - безпідставний гонор. Навіть на реальні пропозиції з машинобудівним проектом ніхто не звернув уваги. То чи вони чимось кращі за Рукош та Фаустів? Одне болото з культури "рашен" - від Інґ до Форестів.
    Як наслідок життя в такому цивілізаційному болоті такий приклад. Сьогодні по Києву шукав кульки для підшипника розміром 9,525мм. Знайшов десяток варіантів ціни - від 25 коп до 2грн за кульку одного й того ж виробника. Цей цивілізаційний мутант з культури "рашен" спаплюжив слова "соціалізм", "націоналізм", а тепер взявся за "демократію" та "ринкову економіку", в якій ціни на кульки та готелі виростають зі жлобських голів, чим шокують цивілізований світ.

12. Ома

Ома Дуже важлива персона

Не спілкуйтеся із ними. Це - свідки покращення. Вони як з іншої планети. З іншої країни, країни Мордор. Ігнор для них найліпше.

13. ull9

ull9 Дуже важлива персона

Прокоп, пишите..
    даже если вы один в пустыне украина...
    в ваших идеях - я тоже мало конструктивного увидел

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для того щоб "увидеть" потрібно "виделку" мать. А з тебе спец по "державі та праву", як з Шумахера балерина.
    Замість того щоб впусту тратити час на форумі краще б прочитав хоча б вплив Священої римської імперії на сучасну Німеччину.

15. ull9

почитаю..
    дайте автора, название книги?

16. Inga

Inga Дуже важлива персона

Ух, ты ж, господа Улл и Прокип, как интересно вы тут беседы беседуете :scratch_one-s_head:

а ведь вы оба и есть трусы и лжецы...

17. ull9

кхм... что это было?

трус и лжец?
    хмм

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

На папірусі в рулоні. Вивчати потрібно не з якоїсь конкретної книжки, а з інформаційного масиву, риючись там як куриця на смітнику.
    Це зачаток думок про "реформи в Україні" від вихованої в культурі "рашен". Скоро вона дійде до градації дніпропетровського жлобства на "космічних" (Кучма) та "аграрних" (Лазаренко).

19. ull9

та роюсь роюсь..

ось яку цiкаву надыбав..

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Варто аналіз починати з призвіща автора та того, що той (донці), хто був в повному підпорядкуванні свого хана-царя, не можна називати КОЗАКОМ (вільною людиною). Так як і на Україні реєстровців не можна зазивати було козаками.

а де твій аватар? :)