Реформи в Україні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 11 чер 2012.

1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Будувати громадянське суспільство в СВОЄМУ домі, а не їхати на готове до дяді. А так залишив свою квартиру обписаною та обпісяною та пішов в прийми в чужу. Ось тому в цивілізованому світі латинос, пакистанців, вихідців з культури "рашен"... не люблять. Ще китайців можна пробачити в деякій мірі - в них перенаселення. Хоча й там...

2. ull9

ull9 Дуже важлива персона

я не пошел в приймы.. ты ничего не понимаешь. я работал с первого дня как приехал.

какой там в своем доме? две открытые мной фирмы, скатывались в болото взяток и банальной коррупции. и это происходит само собой и ты уже не замечаешь что в зеркале ты видишь того, на кого сам плевался еще полгода назад. и ты понимаешь что своего дома нет, и ты чужой на этом "празднике " жизни.

из круга и из колеи можно выйти только радикально и рубя все. оставив только семью остальное ножом.

тебе такого не понять.

3. ull9

культуру рашн не любят. ее, как ты описал, не любят в тех странах, где привыкли работать. где политика имеет совесть.
    на украине нет ни первого ни второго.
    на украине любят культуру рашн. мне там неуютно.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А навіщо ж ти поніс її туди?

5. ull9

хороший вопрос..
    или мне надо было с ней жить на украине?

а вот как то по капле из себя выжимаю.. жить свободным - очень непросто.

6. Chaldon

Chaldon Well-Known Member

Понятно. Для детей и кто не где не бывал, потянет это спагетти. :) У меня котяра пропал весной, старенький уже был но любил в волю погулять по кошкам. Жена предлагала кастрировать, я был против. Пускай погиб, но вольным. Овчарка не в какую не хотела сидеть на цепи, так я ей большой вольер соорудил, успокоилась и после прогулки с удовольствием в него входила, так как там в тени, еда и даже вода и нет комаров.:)

7. ull9

ух ты чалдон.
    может из конуры выйдешь? давно не показывался, все в трындеже с девочками сидишь
    как оплевали боишся высунутся?

ну давай, обьясни мне сирому за психологию..

8. Chaldon

о_О
    Твой монитор поберегу. Да в конуре и прохладно, на кой мне неврастеникам начитанным что то объяснять, это как решетом воду носить.:rolleyes:

9. ull9

да, что то в этом роде я и ожидал.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопці, краще дуйте з цієї теми для триндєжа в другому місці. Тут йдеться про ЧУЖУ для вас Україну.

11. Chaldon

какой вопрос, такой и ответ.:pardon:

12. ull9

ну и шо что про чужу?
    протрындеть что забороняется?

а вообще вы тут выдумываете про свой-чужой так как боитесь разговора.

я вам еще не говорил, что эпоха КУЛьМАНОВ закончилась в 80-х
    проснись дедушка..
    :))

13. ull9

давай вылазь из будки, покажись.. расскажи про спагетти..
    пожиратель кенгурятины.

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хлопче, я тебе з комп'ютером в інженерії і з кульманом заткну за пояс.

15. ull9

да да, тополгию сети в автомобиле, тоже будешь кульманом рисовать?
    :))

16. Chaldon

:pardon:

17. ull9

вот эти две вещи я полюбляю..

18. Chaldon

Я и не сомневался. ;)

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та в танках насиченість компоновки побільше ніж в твоїх БМВ. Справлялися. Спитай в старих німців, як вони "Тигри" без комп'ютерів компонували.

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

ПРОПОНОВАНІ РЕФОРМИ

АРМІЯ.

Якщо ми не заберемося під колективний щит безпеки типу НАТО (я думаю, що здоровий глузд у нас колись та з'явиться), то мусимо повернутися до цієї державної структури з усією увагою. В наш час армію характеризує не кількість, а якість. Тому ми повинні будувати замість бутафорної "робітничо-селянської" сучасну професійну і технічно-насичену структуру. Гроші на неї лиш з залишків бюджету може набирати тільки ворог свого народу чи повний дурень. А тенденція постійного скорочення чисельності армії без підвищення її якості веде фактично до її знищення. Тому й зможе нас шантажувати хто тільки захоче і в час лихоліття буде у нас більш переляканий вигляд ніж у Сталіна відомого 22 червня з такою ж послідуючою кров'ю цього недоумкуватого народу.

В нинішньому нікчемному вигляді лізти нам в НАТО просто неетично. Тому ми повинні почати створювати (до цього часу була лиш імітація цього процесу) сучасну по якості армію, відриваючи хоча б ради майбутнього своїх онуків частину грошей зі своїх пенсій, дотацій, середніх зарплат на цю справу. А навіть і при наших злиднях набрати потрібні гроші можна. Одне лиш скорочення витрат на паразитичний держапарат, починаючи з Секретаріату Президента, дало б щось на цю модернізацію. А ще на це б вплинуло відзначене вище масштабне скорочення жандармських наших органів. Можливо хоча б це "відривання" через недоотриману нами, кожного особисто, гривню покаже нам справжню ціну цієї колективної "парасольки", ім'я якій НАТО і яка дешевша та ефективніша за армію так званої "нейтральної" країни. Ми бачили з хроніки миршавих солдатів "робоче-крестьянской" в 1941 році (по зрівнянню з представниками Вермахту), тому я не хочу бачити непідготовленість, безвідповідальність та миршавість сучасного українського вояка. По цій причині ми повинні військову службу зробити престижною і відповідальною. А це для нас набагато важливіше (читай попередні сторінки історії) ніж "дута" кількість олімпійських медалей.
    Отже якість армії ми повинні підняти по двох напрямках:
    - підняття престижу та інтелекту воїна;

- покращенням технологічної та фінансової оснастки армії.
    Модернізацію армії на новій фінансовій та організаційній базі потрібно робити не «все поступово», а дискретно вводити нові норми по військовим частинам. І для майбутньої якості варто терпіти деякий час сусідство «різних світів» по задоволенню потреб цієї важливої державної структури, коли в сусідніх частинах різні зарплати, квартирні умови, умови бойової підготовки.
    Ще варто для європеїзації армії з відходом від варварської культури «рашен» довести до кожного воїна основи діючих зараз Конвенцій по веденню воєн для запобігання виховання нових агресорів-«інтернаціоналістів» та злочинних військових найманців.

а де твій аватар? :)