Реформи в Україні

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 11 чер 2012.

1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Здулась кацапка. В ізбу!!!

2. ELiKA

ELiKA Дуже важлива персона

Обратитесь к психиатру, дедушка, может поможет :)

Интересно, как по мнению Гранда, подручного Колесниченко (они земляки, Колесниченко тоже в 90-х носил вышиванку и говорил исключительно на украинском языке будучи депутатом Крымской рады), форумчане должны отреагировать на подобные "заявления"?

3. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Але ж тепер не говрить українською принципово. Так як ви. Тепер він ваш. Як кажуть від нашого столу до вашого. Уманщина стидається цього яничара. Прикро, дуже прикро. Навіть не стану виправдовуватись. Уманщина народила звіра. Ганьба.

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей "проштовхувач чужої продукції" не знає, що для створення сучасної зброї, як і всього іншого, перш за все потрібен РОЗУМ.
    На відміну від тебе я створював на технологічному хламі України машини, які йшли на експорт в Канаду, США, Австралію.
    А в 60-х, коли тебе ще на світі не було, я проходив виробничу практику на заводах "Шкода", які Гітлер в 1939 році називав "кращими машинобудівниками в Європі".
    Відносно твого перебування на підприємствах ВМW - сучку Стрєлку теж посилали в космос.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Продовження реформ від "гения подзаборного"

СУДОВА СИСТЕМА.

«Суддя на даний час у нас повністю незалежний, в тому числі і від закону» - попередня фраза була написана в першому виданні книжки в часи Ющенка і вона вже не відповідає дійсності. На даний час Янукович та Ко «незалежну» судову систему ввів в склад злочинного управлінського корпоративу і поставив на службу цього корпоративу. Сучасні Вовки та Кірєєви повністю відкинули основи «Римського права» та перейшли на рейки «Московських понятій» з їх відкиданням «верховенства права» та маніпулюванням законами, як «циган сонцем». Такої зневаги до правосуддя не було навіть в більшовицькі часи. Тому варто народові через Майдан цю гілку влади теж поставити на належне місце. Для цього для початку варто змінити розділ «Правосуддя» в Конституції. По перше, варто внести залежність судів від народу через виборність ним голів судів першої інстанції. По друге, потрібно відпрацювати та ввести в дію для судді «паспорт держслужбовця», який би відображав якість його діяльності та моралі і який би впливав на його перспективу через подяки чи «попіл на голову» від народу. В третє, анулювати безстроковість діяльності суддів з введенням періоду продовження цього через відповідну перевірку. В четверте, встановити кожнорічний публічний звіт голів районних судів по якості роботи цих судів, для чого потрібно відпрацювати певну методику. Основна робота голови суду повинна бути в адмініструванні та контролі (без вмішування в сам процес) за діяльністю суддів. По п’яте, підготувати та ввести в дію суд присяжних для певної категорії справ. В шосте, мораль судді повинна котуватися навіть вище за його професійний інтелект. І наостанок – суддя, який виходить в відставку, повинен бути оцінений суспільством адекватно його діяльності – від тюрми до всенародних почестей.

6. ull9

ull9 Дуже важлива персона

потребен, но недостаточен..
    я тоже учавствую в разработках машин, которые идут на экспорт в канаду и австралию..
    с продукцией можно ознакомится здесь.что делал ты? давай, посмотрю непредвзято как инжeнер.

7. ull9

ну ты сам себя и прокоментируешь.
    :))

8. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Тому в данному контексті доречніше (имхо) говорити не про апеляцію до національних почуттів, але національної свідомості.
    А як реагуватиме українська спільнота на "Ми велика нація, єднаймося!", якщо до неї з цим закликом звернеться будь-яка наша влада, уявляєте? В тому то й справа - немає ще української нації, вона в процесі формування.
    Тому шлях реформ (радикальний, болючий, але швидкий), по якому пішли Польша, Естонія, Чілі, для нас непридатний. Наш шлях - поступово-еволюційний (як і для більшості колишніх радянських республік), але (і знову це але) він можливий тільки у випадку усунення від влади нашой олігархії.
    Тому реальні реформи Україні поки ще не загрожують, а різні обговорення і міркування про них приречені поки ще залишитись тільки на папері і грати роль інтелектуальних ігор для тих, кто в них грається.

PS І будемо вважати, що запеклі "політичні" баталії на Острові - це болючий процес формування української нації.;)

9. ull9

тут еще определенный момент. к цитате рузвельта
    слово нация в английском имеет другой оттенок, чем в русском украинском.
    говоря о нации - рузвельт имел в виду всех американцев. по сути граждан.

Гранд же говоря о нации имеет в виду не граждан страны Украина, а именно украинцев по национальности.

10. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Думаю, что Рузвельт имел в виду и то, и другое: и как нация= nationality, и как гражданство=citizenship, и даже третье nation= народ.
    А что имеет в виду Гранд, это его епархия.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Той, що РОЗРОБЛЯЄ, не сидить в робочий час за тріпнею на пустих форумах. За кульманом йому набагато цікавіше.

12. ull9

вот только что спросил старшего коллегу..
    кульманы закончились к началу восьмидесятых.. я тогда.. ну не важно.

ну ты и старый прокоп.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну піди хоч туалет вимий німцям. Все якась користь буде.

14. ull9

все? :))

от прокопе, старый и беззубый

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Сидить зараз Прокоп і варганить статтю на тему "Роль приблудних турків, албанців та рашен на занепад культури німців". На даний час мова там іде про погіршення дисципліни на роботі, одного з базисів німецької культури.

16. ull9

как сварганите, дайте почитать... мне интересно.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Даю кусочок

18. ull9

вот этого пассажа я не понял.
    как раз я например уехал, потому что ХОТЕЛ строить цивилизованную жизнь и в личном плане
    - цивилизованную по меркам моей семьи. с нормальной оплатой труда, с тем, чтоб не нести взятки, не боятся ментов на улице, не боятся за дочь на улице..
    - цивилизованную по меркам общества и микроколлектива на работе. когда нечальник не дурак, нет кумовства, госрекета и тд. и тп.

как раз стремление к цивлизации и стремление к тому, что работать на цивилизацию - мои причины свалить.

вспоминая украину, помню как раз НЕцивилизованность. бардак привоз и помойку. и любые деньги от ощущения помойки не спасали.

19. ull9

что именно мне надо было уметь?
    я искренне непонимаю...

надо было уметь прогибатся перед налоговой, санэпидемстанцией, ментами пожарниками?
    давать взятку гаишнику?

пойти на майдан в палатку, чтоб быть преданным?

ЧЕГО?

20. ull9

я работаю, плачу налоги. ни одного дня не сидел ни на социалах ни на какой либо соцпомощи..

попробуй сачала как я "приспособится" да не как нибудь а на бмв и ауди..
    тут знаешь в пасспорт и на акцент не смотрят.. смотрят на мозг.. или он есть или его нет.

вот тогда посмотрим, как у тебя "легко" это выйдет.

как думаешь что легче?

лежать с пивом на диване в двихкомнатной хрущевке в одессе.. что было бы нименуемо со мной.
    или выучить два языка и мозгами работать в немецком концерне?

а де твій аватар? :)