Референдум про вступ України в США.

Тема у розділі 'Що у світі чути', створена користувачем ADMIRAL, 18 вер 2012.

1. EngineerKPI

EngineerKPI New Member

Я б на такому референдумі висловився би ЗА.
    Зрозуміло, що вся ця компанія - прикол. Але своїм ЗА я би висловив своє ставлення до вибору цивілізаційного напрямку і типу суспільства, який я би вважав бажаним для України.

• Подобається Подобається x 3
  2. tropico

tropico Well-Known Member

Варто глянути як розвинулась Грузія з допомогою США.

Я повністю за. А всяких стонущих російськомовних відвезти в якийсь заповідник, і туди ж звезти всі їхні культурні цінності - лєніна, сталіна, звьозду, самовар і самогонний апарат. Ну і не забути літературу для духовного розвитку в якості Губермана.

3. KurT

KurT Well-Known Member

Брєд. Ті мрії про щасливе майбутнє погублять колись ту Україну остаточно. То наскільки наївним треба бути щоб взагалі в таке повірити можна було, нібито якась там заокеанська країна ( яка сама гниє аж перепрошую, вже лізе і не добре пахне від неї з тою своєю "демократією" і хворим лібералізмом) отак просто прийме Україну в свою щасливу сімю і буде всім щастя, і рай на землі і потечуть молочні ріки а на деревах зацвіте зефір. То наша найбільша проблема, українців, ми або шукаємо винних, хто там шо нам наробив, або шукаємо якусь надлюдину рятівника народу. Не буде ніколи такого, поки кожен сам не почне з себе, зі своєї сімї, свого саморозвитку, не почне сам робити хочаб щось, мінімальне, виходячи зі своїх можливостей.
    Я розумію що той референдум скоріше бутафорія, ніж щось реальне, але він дуже наглядно показує все як є, показує що ми дурні і тому бідні, а бідні бо дурні. Живем ми так як живем не через "москалів" що не дають нам жити, не через нездарних політиків і не через сусдського кота який постійно гадит на коврик під двері, а живем так як живем через наше відношення до світу, до інших і самих себе, через наш примітивний світогляд лінощі та втрату людяності у любові, і поки кожен не почне з себе, нічого не зміниться, хоч як сильно не закручувати гайки. Бо світ розумний, а все що відбувається - закономірність.

• Подобається Подобається x 2
  4. mrochkizm

mrochkizm Безсмертне поні Команда форуму

Не мрії гублять, а губить бездіяльність на шляху до тих мрій.
    Жорстко, але є таке.
    Це точно стьоб. Бутафорія.
    Погоджуюся щодо схильності надмірно перекладати провину на інших і щодо того, що кожна людина/нація сама має бути ковалем власного добробуту. Щодо примітивного світогляду і лінощів - не погоджуюся. В будь-якій державі є ліниві і працьовиті. Проблема у наявності/відсутності державного мислення у середовищі як політикуму, так і простих громадян, від яких той політикум виходить.

• Подобається Подобається x 1
а де твій аватар? :)