Референдум об отставке Азарова и Януковича

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем ostrov_Rabin, 18 лис 2010.

?

Вы за роспуск ВР и Переизбрание призедента ?

1. ДА

9 голосів
    75,0%
  2. НЕТ

2 голосів
    16,7%
  3. мне всёравно

1 голосів
    8,3%
  1. ГРАНД

ГРАНД Дуже важлива персона

Боже-боже. Свята наівність.:sad:
    Навіть і пробувати не варто. Бо невдала спроба значно зменшує, ба навіть нівелює так ретельно накопичений і все більш накопичуючийся революційний потенціал знизу, для вирішального, миттєвого удару по усуненню та передання під суд януковича і всієї так званої донбаської "еліти". Не рефферндуми сумнівної законності треба готувати і проводити при наявності повної узурпації судів і всього правового поля, а дещо інше треба готувати і вдосконалювати. А перш за все треба ретельно готувати відповідну громадську думку світової спільноти, перш за все західної. А саме усунення і суд над злочинною бандою займе не більше двух днів.

2. ostrov_Rabin

ostrov_Rabin Well-Known Member

почему не получится ?
    в 2007 предприниматели Одессы иннициировали отставку мэра
    Гурвица,просто связались они с политиком из "Родына" Марковым...
    поэтому столкнулись с проблемой подписей и собрания...
    Если правильно организуют и соберут необходимое к-во подписей
    и опозиция поддержит принятия соотвествующего политического
    решения и сопровождения в процедурном порядке,то получится
    1/ первичное собрание назначенно(необязательно Банковая 22.11.2011)
    2/Юля пообещала для сбора подписей помощь партийной структуры "Батькивщина"
    3/люди из "Батькивщина" и НУ пообещали юридическую помощь.

3. ostrov_Rabin

Гранд а вам слабо взять на себя роль попа Гапона ?
    а предпринимателям не впадлу и попробовать...

Предприниматели выдвинули ультиматум Януковичу

4. Змейка

Змейка Well-Known Member

Не надо было выдвигать ультиматум. Теперь он точно не заветирует этот бред.

5. ГРАНД

Друже Рабін. Та дай то Боже щоб у них щось вийшло. Я хоч і не надто набожний, але за них, за їх успіх в поваленні режиму помолився би. Просто виходячи із сьогоденних реалій та настроїв ця спроба не виглядає на 100% вдалою. А вона повинна бути вдалою саме на всі 100%. І ніякий піп Гапон нічим не зарадить. А готовий я? Звичайно ж готовий. І не тільки на роль Гапона, а на будь яку роль, лишень би результат був гарантований і переконливий. Запам"ятайте, що такі режими як януковича, путіна тощо не валяться з базуванням на економічних вимогах, а виключно на політичних, національних (що в принципі теж є політичними), які б режим не зміг задовольнити ні за яких умов. І мета цієї акції повинна бути не відміна цього кодексу, що є логічним наслідком режиму, а саме повалення режиму за будь яких умов. Бо він (режим) може на короткий час відмовитись від свого кодексу, пом"якшити його, але слід розуміти, що він таких кодексів ще наштампує на десятиліття вперед, що і онукам не розхлібати.
    Саме тому, що мета не є безкомпромісною, а припускає компроміс з режимом, а люди що взялись керувати акцієй цих речей не розуміють і готові задовільнитись меншим злом і приречені на провал. Саме тому маси при першому ж застосуванні сили проти них і побіжать по домівках. одним словом буде провал, досадний, прогнозуємий провал.
    Дай Боже щоб я помилився.

6. victor4817

victor4817 Well-Known Member

Карбонарий! Ни дать ни взять-карбонарий!

7. Norton

Norton камышовый кот

Чёткой программы объединения страны у карбонариев не имелось...

что то в этом есть...

8. ostrov_Rabin

Лена ,а вы в серьёз считаете ,что это (завитируЕть)
    было возможно ?
    тогда зачем орг-комитет предпринимателей 12(двенацатого) ноября уже подали заявку на акцию 22.11.2010 ???
    прочитайте высказывания авторов "кодэкса" ,ещё раз...
    ви понимаите ,что налоги СПД ФЛ составляют 10-12% бюджета
    при средней сумме 350-400 млярдов,
    (6.5 млн х 200 е.н (500 даже )грв/мес Х12 =15.5 /39 млрд

а соответственно не являются бюджетоутворюючими.

А вот самостоятельные и независимые физические лица(т.н кАзлы) точно мешают строить "краину для людэй".

9. ostrov_Rabin

Гранд ,а ви присоеденяйтесь,присоеденяйтесь пане Гранд...
    будет дуже интересно...
    неужели свежий ветер перемен ви замените на уютное кресло перед монитором ???
    за монитором революций не бывает.

10. ГРАНД

Мене закликати не треба, навіть не дивлячись на те що я не ФОП, як не треба було мене закликати ще в середині листопада 2004 року. Тоді я мовчки зібрав торбинку і рушив самоходом на Київ. Хоча можна було помайданити і в своєму місті. але я чітко визначив, що місцевий майдан це пуста (хоча і не безполєзна) акція. Коли я приїхав до Київа і побачив перших киян, що трапились мені на очі, я зрозумів, що перемога буде за нами. Чи сьогодні кияни так же виглядають як і тоді? Сумніваюсь. Чи дадуть сьогодні кияни питулок людям що приїжджатимуть визволяти їх від донбасько-московського рабства, як давали в 2004-му? Сумніваюсь.
    Я поїду, подивлюсь, обов"язково. Понюхаю київське повітря і на місці визначусь , чи лишатись там і доводити справу до кінця, чи ще почекати.

11. Norton

Norton камышовый кот

щоб не було пізно...на це питання багато питаннь....а чого ждати, на що дивитись, в чому визначатись?....пристосовуватись до ситуації.?...:scratch_one-s_head:нащо тоді балачки, я можу, але треба подивитися?

12. ГРАНД

Ну як же ж Вам пояснити щоб Ви остаточно зрозуміли, що має сенс затівати акцію, як що вона має мету знесення режиму, а не досягнення тимчасового компромісу з ним? Як що я побачу що керівництво акції готове на компроміс (ветування ПК), я просто плюну і поїду додому. А як що буде видно що акція таки має за мету знесення режиму- тоді я йтиму до переможного кінця.

13. Змейка

Змейка Well-Known Member

Как предупредительный выстрел в небо.
    Для того, что бы свергать эту власть, нужно определиться с тем, на какую другую нужно её сменить.
    "Швабоду" не предлагать.

14. ГРАНД

Не пропоную. Запропоную дещо інше.
    З моєї пропозиції можна звичайно ж посміятись, але хто хоч трохи має розуму вище обивательського, той довго не сміятиметься, а потім замислиться і можливо погодиться з ними.

Не буду виголошувати вступних промов, а скажу прямо і без вітієвати х високих слів.

Я пропоную запросити до України в якости президента когось із української діаспори в США, або Канади. На крайній випадок із Австралії. Чому звідти? Тому що там самі потужні українські діаспори. Самі освічені і до того ж виховані на міцних англосаксонських демократичних традиціях. Кандидатів може бути багато, але конкретного потрібно визначатись всеукраїнським світовим форумом, чи щось на кшталт того. Ця людина яка абсолютно не знайома з внутріукраїнськими корупційно-совково-московськими двіжняками і пр. пакощами на дух не переноситиме їх і викорінюватиме їх наполегливо і ефективно. команду нехай собі набирає також із діаспори по всьому світу. Голів судів також.
    Це не є яккесь ноу -хау. Цей шлях пройшли всі країни прибалтики і досягли успіху в подоланні совкових і постсовкових синдромів.
    Президента призначити (обрати на всеукраїнському світовому форумі) одразу на 10 років.

15. Змейка

Змейка Well-Known Member

А я предлагаю японцев. Они, хоть и мовы не знают, зато самураи.

16. ГРАНД

Тепер залишилось вияснити як довго Ви маєте намір сміятись, щоб я міг для себе зробити остаточний висновок.

17. bayard

bayard Дуже важлива персона

в этом году президентом был Ющенко поэтому все удалось....а сейчас....ярмарку на площади организуют, как в Харькове и не будет никаких митингов
    кстати дельная мысль....

18. olegp

olegp миється в бані

зачем?

19. ostrov_Rabin

так предпрениматели это законопослушные граждане...
    они ведь не станут линчивать хама,пахло,серёгу молдавана
    и раю -фантомаса генеколога...
    предприниматели предлагают выборы.
    у вас есть шанс проголосовать за ПР и витю хама снова :p

20. ostrov_Rabin

А мне вот стало интересно неужели только предпринемателей или как на форумах их окрестили "торгашей" и "базарников" не устраивает Янукоич, Верховная Рада,
    и вся система власти в целом ....
    все кинулись обсуждать доходы предпринимателей и совсем упустили ,пенсии депутатов всех созывов ,степень влияния на бюджет "льгот" по ввозу нефти и нефти-продуктов фирмой "Ливела" или тот факт что вся Украина пренадлежит максимум 13 фог.
    что то странно всё это....
    надеюсь что ошибаюсь но напоминают эти "дискусии" работу бригад...по забалтыванию сути протестов.

а де твій аватар? :)