Реальні справи форуму

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 16 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А між триндєжом пробую в свої 65 реанімувати розтерзані вами деякі львівські підприємства. Розвалювати своїм ниттям ви Електрони, ЛАЗи чи танкоремонтні заводи майстри. Товарищ Добрик перевертається в труні від таких "господарів".

2. bayard

bayard Дуже важлива персона

а можно узнать названия предприятий которые растерзал Роман?

3. Romko

Romko Дуже важлива персона

Пан Прокіп в саму точку попав.
    [OFFTOP]Я дійсно останні 10 років займався гуртовим продажем р/деталей.
    Щоб заробити на безбілкову дієту...ліки...жодної заробітної платні б не вистарчило...
    Викупляли склади...колишні електронівські...їздили по радіозаводах...по Львові...областях...
    Роз"єми,мікросхеми,транзистори..і теде...
    Прилади...КІП.."всьо,що горить"..тобто,все,що має стосунок до виробництва....
    Останніми роками йшло все...але всьому настає кінець.
    Є ще лоток на р/базарі..але,фактично..нуль...
    Є часом ще замовлення.....в основному,люди,з якими я працював йдуть мені назустріч...але в мене зв"язані руки...
    Щоб почати щось нове,треба час..кожна робота потребує повної віддачі.
    І сил.
    А їх не залишилось...
    Але то лірика...[/OFFTOP]
    А,взагалі ота вся дискусія є безпредметною...
    Як і те,що пропонує пан Прокіп.
    Він просто такий же,як і ота армія чиновників...яким він пропонує писати листи...
    Показуха...
    знов процитую...

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Всі, крім того, що в жлобів називається "моя хата скраю".
    Нарешті їм почала доходити суть їхнього перебування на форумі та й взагалі життя. Отак і підуть на той світ з "0" в позитиві, бо їм Прокопи підсунули неправилиний трафарет дій, а свого достойного вони так і не винайшли.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

А заодно и тех, которые реанимировал Прокип.

6. Luna

Luna Guest

Да прекратите , в конце-концов. Могу себе представить, насколько больно впечатлительному человеку читать то, что вы пишете. Смысл жизни Ромко стОит тысячи пустых прожектов. Всё, что вы написали выше - просто след на воде. Круги от коровьей лепешки, брошенной Вами в адрес совершенно незнакомого человека. Прекратите судить людей, Вам неведомо, что вы говорите и какие последствия могут иметь Ваши слова. Впрочем, я уверена - разумный человек отнесется к ним, как к лепешке, не больше.
    Вы судите людей по себе. А напрасно. Если в каждой теме раздела Политика не постят километровые простыни с "достижениями"по Вашему примеру - то это делает честь всем собравшимся.

7. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

По цій "логіці" оця істерика виводить власницю її не до подібних людей. Це ж треба мати таку реакцію на "лепешку".
    Ну як в Павки Корчагіна. А в "прожектах" потрібно хоча би розбиратися, а потім лиш записувати в "пусті". Навіть Табачник був в захваті від "прожекту", а якісь тріпачі на форумах - ні.
    Чи я все таки дочекаюся альтернативних чи більш достойних "реальних справ" у цих трендьожників?

8. Luna

Luna Guest

:) Неужели вы способны довести кого-либо до истерики?))
    Самое разумное - просто оставить Деятеля наедине с его "свершениями". По-моему, так будет лучше всем - и взрослым, и детям.

9. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

Яка істерика, де Ви її побачили %-)? Що Ви взагалі таке кажете жінці :ireful:?!
    Я розбираюся. Тугрік розбирається. Він, до речі, взагалі пішов з цієї теми, бо Ваш проект або не існує як такий, або надто "втаємничений" :)).
    то чому ж він не зміг допомогти :rolleyes:?
    Про всіх "тріпачів" сказати не можу, але відносно себе - скажу. В мене є деяка кількість ... скажемо так - знайомих. Деяким (у певній частині, де я можу вважати себе спеціалістом) допомагав відновити зруйноване в перші роки незалежності виробництво харчових продуктів та інших товарів народного споживання, деяким - побудувати "з нуля" бізнес у транспортній, виробничій та будівельній галузях... Але жоден з цих знайомих нічого не отримав від влади, на листи до якої Ви покладаєте такі надії... Це - якесь "ноу-хау". Якщо щось вийде - обов'язково запатентуйте.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Нарешті до "психолога" дійшло. А через пару років дійде і до реальних справ на форумі. Це ж треба було видати 17341 пустих висказувань. Оце й є доказ малопродуктивності життя розглядуваного народу.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В системі державотворення? Ви хоч здогадуєтеся про наявність ст.5 Конституції? Я вже не кажу про аналіз суті цієї статті.
    Він втаємничений для дилетантів, які не взмозі навіть звернути увагу на конкретні зарєєстровані листи переписки.
    Цьому "ідіоту" воно так же потрібне як і "рассуждающим про все и вся" на цьому форумі.
    Це "не ноу хау" вже давно на практиці реалізоване в тих цивілізованих народів, які замість триндьожу прикладали зусилля для будівництва своєї цивілізованої держави. А в вас логіка звичайного постсовка - навіщо та держава, вчись жити без неї по вироблених жлобом "понятиях".

12. Luna

Luna Guest

А почему Вы мою профессию берете в кавычки? Вы знакомы с теми, кто работает со мной и у Вас есть негативные отзывы о моей работе? По какому праву Вы допускаете оскорбления?

13. Luna

Luna Guest

Ясно. И Нико дилетант.
    За короткий период существования этой темы, вы оскорбили нескольких порядочных и достойных людей. Неужели все это стоит продвижения ваших...млынцив?

14. Romko

Romko Дуже важлива персона

Скільки я отакої мерзоти надивився під час своїх митарств по кабінетах всяких дєятєлів від медицини...і теде...
    І то у Львові,де кожен по святах вдягає на себе вишиванку і йде до церкви.
    Скільки мені вартувало нервів і здоров"я добитись простого медичного висновку для виїзду за кордон.
    Та що там говорити.
    Пишіть листи,дєятєль.
    І не хаміть...хоч такі "патрійоти" по-іншому не вміють.
    В тому суть таких,як ви.
    Тримайтесь подалі від дітей-сиріт і дітей-інвалідів.

15. Luna

Luna Guest

Ромко, Ви - просто молодець. Нехай дитина часто Вам посміхається...

16. admin_old

admin_old админ в отпуске

Пан Прокіп за хамство и оскорбления пользователей, покидает нас на 4 дня. Просьба воздержаться от обсуждения его личности в негативном ключе.

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Адмін правильно підмітив. Йшлося "обсуждение" Прокопа, а не виставленої проблеми. Перше відноситься до розряду звичайного триндєжу, а на друге (реальну справу) - немає ні інтелекту ні духовності. І ми ще й дивуємся, звідки беруться пусті Ющенки. Їх хоча б тут на форумі вдосталь.
    Наші "херої" воюють за свою сім'ю, за "євроремонт " в своїй жлобській квартирі, а до сміття в під'їзді чи побудови цивілізованої держави їм вже при їх "занятості на форумах" сил бракує. Вони вище "млинців з сиротами та Майданів", їм форум римських патриціїв подавай, а на менше вони не здатні.
    Ось такі то РЕАЛЬНІ СПРАВИ.

18. Luna

Luna Guest

Предупреждение. Неуважение к пользователям форума
    П.С. Вас никто и ни в чем не станет переубеждать. Это бессмысленно.

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Яка може до жлобів бути повага? Жлоб - він і є жлоб. Читай його історію більш як 200 річної давнини. А для зрівняння ще раджу додати характеристики плебея з Великого Риму та давньогрецького ідіота.
    Та комсомольському інтелекту це познання не дано. В таких мозок зварився до "георгієвської стрічки" під сонцем на посту коло памятника якомусь більшовицькому істукану.

20. Luna

Luna Guest

Мне Вас искренне жаль.
    Тема закрыта как себя исчерпавшая.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)