Реальні справи форуму

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 16 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. bayard

bayard Дуже важлива персона

назовите НЕ примитивные!
    да вы себя Прокоп пожалейте! А на таких как Роман Украина держится, их сломать нельзя.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оце й є приклад того, що ми є одним з найвідсталіших народів Європи. Людина вкладує всі свої біди в одне примітивне слово СОВДЕП, навіть не розуміючи його суті. Чим відрізняється "совдеп" від більшовизму, а той від звичної культури Російської імперії - в людини навіть не спадає на думку розібратися. Як у того ж Баярда, який вчить сучасні двигуни по дешевеньким "зажигалкам" Мотор-січі. Чи зможе перший зрозуміти корінь його бід, звужуючи життя до абстрактної "совдепії", а інший так і не освоїть системи турбонаддуву, сучасного газарозподілення чи електронної системи управління подачі горючої суміші. Подібним чином мільйони товчуться на жлобських ремеслах "купи дешевше - продай дорожче", абсолютно не задумуючись над причинами свого варварства. Ми продовжуємо по невігласьки марнувати час на створеному американцями Інтернеті, зводячи його функції до плебейських розваг, химерно вважати себе за європейців (по культурі), навіть не уявляючи роль громадянського суспільства в цій культурі.
    Але як ми встаємо "тісними рядами" проти тих, хто посміє вказати на нашу відсталість. З паразитичною владою боротися нікому, ми лиш з-за паркану -нету пробуємо боязливо на неї кинути словесну какашку, на барикади у всіх її проявах ми не йдемо, тому що цим хай займаються лиш "лохи", а ми за цією вовтузнею подивимося з далекої печі, іронічно критикуючи обидві сторони. А ось на тих, хто закинув на ту піч пару слів про рабську бездіяльність, ми зосереджуємо всю свою енергію забитого на ту піч невігласа.
    Десь на початку 90-х я сидів в центральній конторі Руху, чекаючи кінця обідньої перерви. В той час я безуспішно пробував схилити Чорновола та Гориня для організації протидії варварському розтягуванню підприємств. Ось тоді до приміщення зайшли два здоровенних чолов'яги з питанням - "Де тут Рух?". Я їм відповів і запитав, з яким питанням вони приїхали до Києва з Черкащини. Оці два здоровані приїхали пожалітися на свого голову сільради немічному після таборів Гориню, щоб останній приїхав та "навів порядок" в їх селі, а вони б спотерігали за цим процесом з згадуваної печі. Там я зрозумів, що достойних людей Черкащини винищили в Холодному Яру, а залишилися лиш рабські злидні, які ні в що і нікому не вірять. Вони агресивно відносяться до "много букаф" навчавння, вбили собі в голову, що вони центр всесвіту, а навколо лиш витоки різних бід, до яких вони абсолютно непричетні.
    Одна із головних рис цивілізованого суспільства - ГРОМАДЯНСЬКА КУЛЬТУРА. Вона перетворює раба в цивілізовану людину. Огляніться навколо - російська культура з її більшовизмом знищила ці елементи. Навіть Ромко з територій бувшої Австро-Угорщини не здатний користуватися цією громадянськістю, яка створила "свій до свого по своє", ОУН з УПА та громаду грекокатолицької церкви. Ромко жаліється на своє становище в безправному гетто, а чи він приклав зусиль достатньо для того, щоб вирватися звідти? Зневіра породжує злобу і відчай, які деструктивні по своїй суті. На цих сторінках стільки критики в бік влади, а запитай в цих критиканів, що вони зробили для боротьби з цим відвертим рекетом в державі. "Та що ми зробимо?!" - почуєте в відповідь. Тому й пішли самозвані невігласи від Кравчука до Ющенка безнаказано за свої деструктивні дії, бо бачите - у нас народ "толерантний". Він повністю обліплений вошами внутрішніх та іноземних адрес і лиш неконструктивно, без чітких стратегій, вибухає, коли "терпець лопне".
    Що ж, будемо за "триндьожем" пасивно чекати того критичного чергового рубікону, коли Ромко попре громити тих паразитів, які йому втовкмачили зневіру. А поки що цих Ромків хватає лиш на критику Прокопів. Ось такі Ромки і спалили в своєму невігластві Ж.дАрк, яка пробувала їх витягти з рабства.
    А реальних справ, чи то Прокопа чи чиїхось інших, як не було так і не видно на горизонті. Догниваємо в своєму "триндьожі".

[MOD: перехід на особистості, тролінг]

3. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

Ні, Прокопе, ні й ще раз ні. Саме тому Європа й розвинена, бо там замість масових звернень до органів влади з незрозуміло якими пропозиціями йде кропітка робота по плануванню та розрахунку всіх процесів. Ніхто не зрушить з місця, поки не побачить бізнес-плану та техніко-економічного обгрунтування. Саме це й брався для Вас безкоштовно зробити Тугрік. Але... Ну, то й будемо тут сперечатися хто тут більший "совок", а "дітки ж поки волають про допомогу..."
    До речі, не знаю навіть, навіщо я про це тут розказую, але провів я деякий маркетинг... Автоматів для виготовлення млинців - море... Чим Ваш ліпше? Та як можна буде конкурувати з існуючими та забезпечувати одночасно якість та навчання? Не знаю, навіщо я це пишу...

4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Золоті слова...на баннер їх...великими буквами...
    А реально?
    Йти на вибори і вибирати зі знайомого до омерзіння лайна достойних?
    Чи,може піти під ВР,підпалитись?
    Запевняю,що їм це глибоко в єдному місці,акурат,в самій середині....
    Кучма..Кравчук...та з самого початку в Україні правили огризки системи...
    Кравчук,головний ідеолог компартії...раптово став побожним...
    Кучма - красний діректор...
    Ющенко..його син...отой спектакль..який був розіграний системою,щоб трохи продовжити своє існування..
    Те,що відбувається зараз - остання стадія агонії...гниття...
    В мене одна задача - вижити...хоча б до вечера...розраховуючи тільки на себе і Божу допомогу...

І додам слова Ліни Костенко

Шакали знову ошукали,
    тепер вони вже не шакали,
    тепер вони: то «за», то «проти»,
    то шахраї, то патріоти.

Доборолися! Добалакались!
    Досварилися, аж гримить!
    Україно, чи ти була колись
    незалежною хоч на мить:

від кайданів, що волю сковують,
    від копит, що у душу б»ють,
    від чужих, що тебе скуповують,
    і своїх, що тебе продають?!

Популяція! Нація! Маси!
    І сьогодні, і вчора, й колись
    українського пекла гримаси
    упеклися мені. Упеклись!

5. Luna

Luna Guest

Ромко - не слушайте, Вы молодец и ОЧЕНЬ сильный человек. Я не пишу Вам часто потому, что просто понимаю - у меня нет столько стойкости, силы и разума, сколько их есть в наличии у Вас. И они не в пустых словах и копипастах, а в самой жизни. Вы держитесь, я уверена, что доля Вам обязательно улыбнется...

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Це той, хто збирається вчити інших як писати. Зберіться зі своїми думками, а лиш потім їх видавайте. Я, наприклад, чітко знав, як використати плановані звернення до влади.
    Людина навіть не розуміє, що вона ставить собі клеймо раба, бо тільки в останнього є така установка (вижити) на життя. Навіть в 1950 році попри неминучість поразки у воїнів УПА не було таких настроїв. Л.Костенко теж до відчаю ніколи не доходила, бо в неї козацький дух. Ромко, почитайте Ніцше, а ще краще зверніться до кваліфікованого (не за дипломом) психолога за допомогою, бо вас для дитини не на багато вистачить. І не дай Бог ви виховаєте в такому дусі дитину.
    А те, що ви описуєте про Україну, я вивчав ще з 50-х років. Тоді набагато гірше було (ви не чекаєте по ночах арешту?), але хоч якийсь відсоток людей навіть тоді боровся. Вся біда в тому, що цей відсоток достойників за ці 50 років не збільшився. Головна маса нашого народу в соціально-культурному аспекті є жлобами, цьому першому щаблі виходу з рабства. Для них вже не завдання "вижити", а просто "пристосуватися" до умов життя, яке вони й зварганили по своїм "понятиям". А ось будувати щось достойне відносно держави просто майже нікому, тому що головна маса вищевказаних "героїв" далі розбудови свого особистого "Я" не просувається.

7. Romko

Почитайте свій власний підпис. А,потім ще раз почитайте. А,потім ще. Може дійде,що там написано.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Видно вам так і не зрозуміти свою оболонку і світ, в якому живете, бо ви ніколи не зрозумієте аналіз Франка про "інертність української нації". Продовжуйте "виживати".
    А підпис я свій обдумував ще років 50 назад, коли свою кар'єру (гонор) поховав невступом в більшовицькі ряди. А про мій "розум" і сьогодні поздвонив черговий читач моєї книжки з відповідним відгуком. Так що з аналізом свого "я" у мене все гаразд.
    "А братія сидить собі,
    витріщивши очі.
    Може так і треба?"

9. ostrov_NIKO

Не фантазуйте. Ніхто не збирався Вас вчити як писати. Допомогти зробити справу в тому вигляді,як це робиться в цивілізованому світі - так, збирався. Але то все в минулому. Не переймайтеся.

10. Luna

Luna Guest

:good:

11. Romko

Та що ви тут демагогію розвели? Не буду опускатись до відповіді,адекватної вашим закидам. Я ще себе поважаю. На відміну від вас. А ви пишіть листи. І надсилайте вчасно.

12. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В цивілізованому світі при нинішній ситуації в Україні люди вже давно були на барикадах, а не займалися триндьожем на форумах. Так що уява у вас про цивілізований світ дещо деформована.
    Молодий чоловіче, ми для спасіння ситуації в Забайкаллі в 1977 році за півроку створили машину (інколи ви її бачите з репортажів про спалахуючі артсклади) з нашвикоруч зроблених ескізів, на яких інколи і сліди сковорідки були. І на ці папірці зі слідами сковородки отримували авторські свідоцтва на винаходи. Акцент на справу робіть, а не на правильно складені папірці. По останніх у нас паразитують маси так званих юристів та інших бюрократів, які поки що більше шкоди роблять ніж користі.
    Це з тих пізнавачів цивілізації, які далі перейменувань "контор" в "офіси" не пішли.
    Цікаво він бачив "неправильні" ескізи Л.да Вінчі, які не встиг відкорегувати якийсь Баярд?

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ромко, ви Гегеля попробуйте почитати. Оте малозрозуміле ви точно в "демагогію" запишете. Тоді вам Прокіп покажеться таким доступним і приємним.

14. Romko

Прокопе,а чо' ви ше тут? Ви вже півгодини мали,б'ючи себе п'яткою в груди сидіти на барикаді і писати там листа вашій "всечеснійшій" владІ. А ви тут "триндєжом" займаєтесь,панімаш....

15. ostrov_NIKO

Хто він?
    який Баярд?

16. bayard

bayard Дуже важлива персона

я не какой-то, я единственный, и прошу об этом помнить!

17. ostrov_NIKO

а, так це ти? а що ти відкорегував пану да Вінчі :scratch_one-s_head:?

18. Вольха

Вольха Верховная Ведьма

наверное, улыбку Джоконды)))

19. Romko

Ви маєте рацію.
    Якщо підходити глобально.
    І я згідний з вами майже у всьому.
    Перечитував Паламаря.
    Арсен ПАЛАМАР
    ДЕГРАДАЦІЯ

Книга написана 8 років тому...а що змінилось?...
    Про те сказано в моєму підписі...
    [OFFTOP]Правда,в моєму випадку йдеться таки про виживання.
    "Спасєніє утопающіх - дєло рук саміх утопающіх"
    І я і тисячі таких же батьків важкохворих дітей - за бортом.
    За бортом суспільства.
    За бортом життя.
    Хто здався...і віддав дитину в інтернат...
    А я знаю,ЩО ТАКЕ інтернат,для таких,як вона...досить нам лікарні...
    Три роки вбивства...повільного...
    Я знаю,про що я говорю...
    Їздив..дивився...пам’ятаю очі тих діточок в інтернаті...неповносправних...але вони тягнулись до мене...тату...їх відганяли..а вони заглядали здалеку...з надією...
    А десь "живуть" їх батьки...
    І я цього не зроблю,доки живий...
    Це,дякуючи 8-му відділу ми маєм те,що маєм...а там гірше...
    Останнього разу мусили віддати в лікарню,бо ж мала засідати комісія МОЗ..розглядати депутатські запити,щодо нашої ситуації....
    Правда,це все закінчилось великим пшиком...
    Тим не менше,знаючи,що нею цікавляться на такому рівні,щодня побої..і кінців нема...
    Ми приходили кожного дня...і зі страхом чекали...де буде синяк цього разу...яке вухо буде надірване...
    Зоряна була заколена до рослинного стану...що вже не впізнавала ні мами,ні тата...
    І вона...донині там..
    щоночі проситься..не віддавайте мене в лікарню...
    Краще ефтаназію.
    Зразу.
    Але ще живу.
    Поки.
    Хоч за бортом.
    І не вважаю себе рабом.
    [/OFFTOP]

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А ви поставте запитання по іншому :"Книга написана 8 років тому..., а що я зробив особисто для змін цього".
    Також раджу все таки ознайомитися з http://hatanm.org.ua/forum/index.php?topic=2114.0
    Але це буде, мабуть, як мертвому припарка. З раба козака ніколи не зробити.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)