Реальні справи форуму

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 16 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna Guest

А...тогда ВАМ)))

2. wolfgang

wolfgang Well-Known Member

-Чему удивляться? Старость обостряет болезни...

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Знову комусь порада - як "ліпше".
    Ви весь з протирічь - "не здався", але "плюнув". Ви хоч розумієте, що ви по Ніцше просто раб, який віддав своє середовище пройдисвітам.
    Цією купою відписок я справу вже зрушую через Європейський суд, а не розповсюджую ниття пораженців через Інтернет.
    Та кому це все я викладаю? Допоки я борюся з цим постколоніальним станом ви зі своєї "інтернетівської печі" пробуєте мене вчити як жити. Вчити можуть лиш ті, які чогось вже досягли на цій царині.
    В десятий раз повторюю - не хочете писати запропоновані листи, залиште цю тему чи запропонуйте щось своє достойне в царині реальних справ.
    ОДНІ ТЕОРЕТИКИ ЯК КОПАТИ, ТІЛЬКИ КОПАТИ НІКОМУ. Як політруки на фронті.
    Старий дід потихеньку хату будує, а купа лоботрясів-ледацюг, лузаючи насіння, дає йому поради як краще тесати.
    І сміх і сльози від цього невігластва.

МОД. Хамство

4. Luna

Luna Guest

Деятель, расслабьтесь, а? если тут никто, кроме вас, не рвет на груди рубаху, выкладывая всему миру свое "величие", это вовсе не означает, что Вы общаетесь с бездельниками.
    Прекратите оскорблять людей, повторяю в четвертый раз.

5. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Для студентів, які проходять практику в напівмертвих ВУЗах. Для тих, які вивчають двигун внутрішнього згорання по японському мопеду на території розореного "Серпа та молота".
    А все таки тягне їх на цю тему. Тут потриндіти теж хочеться.

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

В десятий раз повторюю - притримуйтесь теми. Є що по темі, а не по Прокопу?

7. Luna

Luna Guest

А ГДЕ тема? Тут только Прокоп.

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Хто що бачить. Чи "голодній кумі....".

9. Luna

Luna Guest

А что тут видеть?
    вы видите решение проблемы исключительно в написании писулек. Все, что предлагали - отрицаете, ещё и с оскорблениями. Между прочим, отвергаете помощь практиков, людей, знающих свое дело. Перекручиваете название профессии, хамите. Короче - тем эта для блинчиков, а не для детей.

10. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Кой кому хоча би до теми "млинців" дорости. Зараз почне й "млинці" поносити, не попробувавши. Одні "політруки-практики" зібралися. Нещасна Україна, вони тебе дотерзають своїми "напутствуваниями". На десять психологів-політологів вже менше одного фрезерувальника чи доярки.

11. Luna

Luna Guest

Ну так и поддержите Родину, доярки стране таки нужы (если есть кого доить, извините).
    Трамвайное хамство в кружевах.

12. bayard

bayard Дуже важлива персона

ДВС в нашем вузе, изучают по одно- двух-, четырех-тактным модификациям изготовленным на Мотор-Сич.
    Например весь ряд этой агротехники у нас есть в наличии.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До адміністрації сайту. Поясніть, що ця особа від мене хоче? Я вже багато разів повторив, що мені з нею нецікаво спілкуватися, бо вона по своїй суті ДЕСТРУКТИВНА та СВАРЛИВА.

14. Luna

Luna Guest

Я Вас тоже люблю.
    Чего от Вас можно хотеть, кроме блинчиков?
    Не прекратите оскорблять людей - моды выставлять не стану, но не отстану ни за что. И не волайте к администрации. У Вас нет права выбирать тех, кто станет общаться в теме.
    Вам "нецикаво"? А мне ОЧЕНЬ цикаво, по какому праву Вы делите граждан своей страны на "гены"? Кто дал право Вам с Вуйком и ГРАНДОМ выяснять, кто из нас настоящий украинец, а кто , сорри, генами не вышел?
    Отвратительно.
    Я деструктивна? Это ВЫ позволяете себе высказывания, деструктивно влияющие на общество. А то, что вас дёргают при этом за усы - вовсе не деструктивно.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Що це за харківський ВУЗ, де вчать по таких примітивних "зажигалках"? А відносно агротехніки, то з ХПІ цей факультет перевели ще років 50 назад в Кіровоград. Чи ви з "сільгоспників"? Колись в них був гуртожиток на території "Гіганту".

16. Милена

Милена Дуже важлива персона

17. Luna

Luna Guest

18. Romko

Romko Дуже важлива персона

Не треба фарисейства.
    Прочитавши ваші дописи в тій темі,зрозуміло,хто ви є...
    оте гниле,совкове нутро видно наскрізь.
    Писати листи...КОМУ?!!!!
    наколо те ж що і було - СОВДЕП.
    Який я звинувачую в тому,що ми виявились відкинутими в часі на багато десятиліть.
    Совдеп я звинувачую в постійній брехні,підміні понять,намаганні вбити в людях все людське.
    Совдеп я звинувачую навіть в своїх нинішніх проблемах,тому,що побувавши в Польщі,я побачив,наскільки велика прірва між нами і цивілізованим світом,в першу чергу у ставленні держави до своїх громадян.
    Звичайно,що проблеми є у всіх...але.... Коли я поспілкувався з такими ж батьками,як я...з важкохворими дітьми...в очах у них я не бачив приреченості.
    Тоді,як в нас звичайна людина зі своїми бідами полишена сама на себе.
    І це спадщина совдепу.
    Можливо я сумбурно висловлююсь,але це вистраждане.
    Після багатолітніх ходінь по установах,клініках,державних закладах,де ти апріорі НІХТО...і звати тебе НІЯК.
    Де вибивання кожної довідки(в моєму випадку:отой мізер безкоштовних ліків,і тепе) перетворюється на майже безнадійну справу.
    На пенсію по інвалідності в 700 гривень потрібно закупити ліків на 3-4 тисячі(а ще треба просто жити,їсти,сплачувати комунальні послуги,вдягатись).
    І це при необхідності постійно...по змінах з дружиною доглядати важку дитину.
    При неможливості хоч кудись її притулити(нема для неї закладів).
    І в цьому теж я звинувачую совдеп. Наймерзотнішу систему...велетенську машину по перетворенні людей в нелюдів.
    І я знаю про що говорю.
    Совдеп ніде не дівся.
    Він перефарбувався,змінює маски...але керувати продовжує совдепівська номенклатура,СИСТЕМА чиновницького безпрєдєлу,що залишився від совдепу.
    Нині,"дякуючи" далекоглядній політиці новообраного президента,останні 4 місяці я змушений купляти ВСІ ліки для Зоряни.
    А без ліків ми пропадемо всі. По всіх прогнозах фінансування буде не скоро. Так що я(і багато батьків важкохворих дітей...я спілкуюсь з такими),особливо "вдячні" Януковичу і К за довгоочікувану стабільність. Юлька ще хоч щось виплачувала...та й я якось раду давав...а тут повний "стабілізець" Але то ніц.
    Якось випутаюсь...

А ви пишіть листи...

19. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Мені жаль, що життя вас просто зламало. І ви в відчаї пробуєте вижити наодинці чи в вузькому колі подібних знедолених. Є між нами тільки маленька різниця - ви боретесь за долю своєї доці (дай їй Бог здоров'я), а я хочу зі своїм "гнилим нутром" допомогти чиїмсь дітям (і я цього доб'юся).

20. Romko

Romko Дуже важлива персона

Поповнюючи кількість макулатури в столах совдепівських чиновників?

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)