Реальні справи форуму

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 16 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ну не може ця особа, щоб не заскочити на цю сторінку та не вкусити. Скрізь вона хоче верховодити. І яка злість наступає, коли не виходить. Її не доля дітей цікавить, її якийсь непідконтрольний їй на цих сторінках старий хрич мучить. Вона й не спить інколи, а мучиться як би підм'яти непокорних. Національні гени своє беруть.
    Ну прямо як Мєдвєдєв Україні. Ніко, що ви хочете? Навчити жити 65-річну людину чи дізнатися, чому уряд "плював" на проблему кадрів та дітей-сиріт?
    Мені ці форумчани нагадують тих п'яничок, які захотіли цигана навчити коней продавати. Ніко, у вас теж є досвід жити по співвідношеннях 15/85?
    Панове, у вас просили написати запити до урядових структур, а не вчити людину з досвідом машинобудування з 1961 року. Не хочете виконати прохання, не тратьте в цій темі свої нерви та чужі.
    І ці люди з культурою 15/85 себе за європейців мають.
    "Какая гадость эта заливная рыба".

2. Luna

Luna Guest

Прокоп, прекратите оскорблять пользователей. Мне глубоко безразлично, что обо мне думаете Вы, кусать вас я не собираюсь (вот ещё:), но Вы переходите все границы разума.
    Спокойнее.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

???
    Як гірка редька. Поради псхихологів тут не потрібні.
    В мене, все таки, відчуття такту є на відміну від вас - я не шукаю вас по форуму щоб позадиратися. Гидко це.

4. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Я раньше эту тему не читала. И правильно делала.
    Пан Прокоп, моему удивлению нет предела. Вы не при Совке уже живете. Это раньше может и было достаточно "растормошить власть". Сейчас нужен детальный бизнес-план. Тугрика слушайте, если хотите положительного результата . В противном случае Вас эта власть будет футболить от одного к другому. А Ваше письмо в лучшем случае даст отписку вашему "уряду" разобраться и доложить. А ваш уряд ответит, что идея никак документально не подкреплена, поэтому рассмотрена быть не может. Если у Вас будут документы, то Вам и "вице" никакие не нужны. На месте все и решите. А вот если нет, то тогда и думать надо, что дальше. Сейчас надо думать, как документы грамотно составить.

5. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

:bad:. Какая гадость...

6. Luna

Luna Guest

У Вас мания величия.
    Повторяю - прекратите оскорблять пользователей. В 65 лет (н е понимаю этот аргумент, но вам виднее) не знать, что мир разноцветный - смешно. Понимаю, жутко раздражает, что "яйца курицу учат", но если курица агрессивна и явно озвучивает не истинную цель - то яйцам можно.

И предупреждаю - следующее оскорбление будет наказано.

7. Luna

Luna Guest

:) Национальные гены...Ты видела?
    Жесть...ну откуда деды взялись, выращенные коммунистическим режимом, и вдруг ...."национальные гены". Бррр...

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я не буду дивуватися, коли вона по комсомольськи буде лізти і в мою квартиру - для виховання та розкуркулювання. От реп'ях.
    Вже й з самодержавної держави мене будуть вчити основ демократії. Це з культури "рашен" - "документы грамотно составить". По цій культурі у нас і склали "правильну" Конституцію, але вона (правильна) мертва по своїй суті.
    Форд І свої винаходи на туалетному папері викреслював. А як батьки американської нації свою знамениту декларацію писали цій особі точно не відомо.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Оце й є головна мета цього професійного провокатора.

10. Luna

Luna Guest

Полсела собак набежало - еле отгавкался.
    Акулине не сметь говорить, она россиянка, Тугрик и Нико - учат 65-летнюю "курицу", Луна проф. провокатор...
    В мире одни негодяи и Прокоп.
    Вы прекрасно знаете, что тем, кто в споре со мной, я принципиально не выдаю нарушений. И пользуетесь этим, моралечитатель.
    Ваша идея не видна за слословием. Не нужна была ПОМОЩЬ, а лишь бумагомарательство - так бы сразу и сказали.

Пан Прокоп, предупреждаю в третий и в последний раз. Ваши оскорбления несколько подутомили всех. Возьмите себя в руки.

11. Мілена

Мілена Дуже важлива персона

Пане Прокопе. чи не здається вам, що ви обмежили реальні справи форуму банальною сваркою з його учасниками?

12. Romko

Romko Дуже важлива персона

Багато що міг би сказати...не буду...
    Молодий чоловіче...хм...якщо Ви ще вірите,що листами до КМ...чи до будь-кого з наших чиновників можна чогось досягнути...що ж прапор Вам в руки і барабан на шию.
    А я знаю про що говорю...бо це моя біль...мої знищені нерви....мої недоспані ночі...

13. Акулина

Акулина Зубастая рыбка

Нажаль, що в Вас нема нiякої :pardon:.
    ЗЫ. Даже элементарной вежливости

14. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Колись точно так мене "прорабатывали" в інституті, що я не вступаю в комсомол. Ну не цікаво їм допогти дітям. Їм просто свербить заклювати "білу ворону", яка показала їх в дзеркалі реальності. Живучий все таки "совок" з культури "рашен".
    Це тільки малограмотні так висловлюються. Культура завжди є - достатньо цивілізована чи недорозвинена (варварська). Це з того ж багажу знань, як "декілька вищих освіт" чи "свиний біфштекс".
    Я вам співчуваю, але ваші "чиновники" досягли бажаного. Вони вселили в вас зневіру та рабський безвихідь. Ви здались, а я ні. В цьому й є різниця між нами.
    Я борюся з тими, хто підірвав вам психіку вже на європейському рівні (Європейський суд з прав людини), а тут просто хотів згуртувати людей навколо спільної корисної справи. Але по висновках Макіавеллі відносно "народ, який перебував достатньо довго в рабстві, навіть при випадку можливості незалежності не зможе в достатній мірі цією можливістю скористатися" звільнившийся раб здатній лиш на триндьож з кумом "от би мені автомата, то я б їм показав". А вранці цей "герой" на похмілля буде продовжувати переносити знущання від примітивного свого начальничка.
    Останнє й показує справжнє лице цих розплодившихся віртуальних героїв, які в Інтернеті "вирішують" стільки стратегічних проблем, а в житті не здатні навіть написати листа зі своїм "фе" своїм владним ворогам. Я вже не кажу про якісь там барикади для здобуття своїх прав по Конституції. Їм мішають "невірно" складені папери чи не під тим кутом складені бочки на барикадах. Єдина мрія цих істот з гетто - самому пробитися на іншу сторону барикад для поповнення рядів паразитів. Потенційних продажних "тушок" у нас серед сучасних рабів предостатньо. Ось цим і користуються сучасні більшовички типу донецької зграї, які поповнюють свої ряди за рахунок обміну душі та совісті людини на їх партквиток і доступ до паразитичного корита.

До речі. Навіть якщо пропозиція Прокопа відносно допомоги дітям-сиротам не підходить, то де варіант чогось більш підходящого для "реальних справ". ПУСТО, тому й сумно від цього суспільства, яке ниє в своєму болоті, але не робить ніяких зусиль для виходу з цього стану. Та ще видає чергові "предупреждения" тим, хто хоче вибратися з цього болота.

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

До суті теми від дітей.

Вірш, написаний на конкурс “Майбутнє очима дітей” 13-річною дівчинкою Мазуренко Мариною.

Твоє майбутнє у руках,
    Твоїх руках, твого народу,
    Але усе ще на словах
    Твого коріння, що без плоду.

Чи знаю я, чи знаєш ти,
    Хто ми? Чи хочеш того знати?
    Ким народились, поросли.
    І ким ми будем помирати?

Моя країно, ти сліпа,
    І річ твоя німа й та мати,
    Якою ти колись була
    Давно мовчить, бо що й казати…

Твої вже й діти поросли,
    Яким себе всю віддавала,
    Яких навчала: “Не корись!”,
    Сама ж скорилась й долі впала.
    ..........

16. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

а Ви продовжуйте, продовжуйте, не соромтеся:
    ось у цьому й є головна наша вада: знайшли "винуватців" та заспокоїлися: все, "справу зроблено".
    А далі - що?
    Вам купа таких самих листів-видписок, що Ви вже бачили, потрібна, або щоб справа рушила з місця?

17. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я не здався...
    Я просто плюнув на то все.
    Сам повіз дитину за кордон,власним коштом.
    І тягну то доки вистарчить сил.
    Доки такі як Ви будуть ГРОМОГЛАСНО битись пятками в груди і засипати листами інстанції.
    Ліпше закупіть для них туалєтного паперу...нераб...

18. bayard

bayard Дуже важлива персона

кому вы это все говорите?

19. Luna

Luna Guest

Мне:o
    "Не получается в шахматы - начинается бокс":)

20. bayard

bayard Дуже важлива персона

я не так сформулировал: для кого Прокоп выступает? (обращение-то не к вам а [STRIKE]в никуда[/STRIKE], к аудитории)

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)