Реальні справи форуму

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 16 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Зі мною на цю тему "говорили" німці, австрійці, австралійці. Вони привикли не вибивати гарантії, а самі їх розраховувати. А наші жлоби при грошах та владі не "говорять", тому й нічого путнього не виробляємо. Продовжуємо жити на експлуатації природніх ресурсів та створеного попередніми поколіннями.

2. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

воз, судя по всему, и ныне там. скорее всего по причинам, озвученным мной выше.

все верно. Но даже для того, чтобы говорить, нужна конкретика. В вашем письме много эмоций, но мало конкретики. И поэтому вас даже в теории не могли поддержать по такому письму. Не обижайтесь.

3. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Почули б це австрійські євреї, які були готові вкладувати гроші в цей проект.
    Тугрік, мені й дітям потрібні простоюючі машинобудівні потужності, вірніше доступ до них. Ви такі даєте?
    Мені потрібно узаконити там навчання дітей. Ви здолаєте інертну байдужість державних бюрократів?

4. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

с моей помощью вам будет проще их найти
    а это и вовсе достаточно несложная процедура

5. Luna

Luna Guest

Пан Прокоп, Вам дело советуют, попробуйте отойти от амбиций и понять, что вопросы не для словоблудия. Вам помочь пытаются...

6. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цей "воз" зупинила КМДА такими поборами, що навіть у євреїв волосся дибом стало.
    А в вас відчуваю вказаного бюрократа, який проживає на посередництві переборювання подібних собі. Вибачте, але відчуття таке. Як казав один такий з Мінпромполітики - 50% на 50% і все поїде. Гидую таким, хоч мені вже й достатньо років, які не адаптували мене до "понятий".

7. Tugrik

Tugrik Well-Known Member

секунду. вы хотите мне сказать, что инвесторы заинтересовались бесприбыльным проектом??? Это по меньшей мере странно. или им кадры были нужны?
    (сразу, совет: такие вещи лучше делать в области, желательно где-то в депрессивном районе.

ну, не совсем. Я готовлю такие проекты. "Решением вопросов" занимаются другие.

хех, а вы думали в сказку попали?
    Хотя 50/50 это круто всеже. Обычно 5-15% стоимости вопроса. Хотя мне говорили что в Одессе и в Киеве расценки заоблачные. Хотя ищите и обрящете. Начинать надо с низов, проходить всю цепочку, причем часто с разных сторон заходить одновременно... это тоже искусство, я им не владею, тут ничем помочь не могу. Но подготовить проект, с которым вас, по крайней мере, не смогут просто послать - это можно...

8. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не смішіть. Це потім цей проект пішов для допомоги дітям.
    Цим жлобським "искусством" не володів і не буду володіти. Я ним гидую. Так як і умовляти когось допомогти дітям-сиротам.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ця тема не для допомоги Прокопу. Він людина самодостатня. ДІТИ-СИРОТИ ВОЛАЮТЬ ПРО ДОПОМОГУ. Як мене ще тут не вчать машинобудівні проекти робити?
    А запит до Кабміну відправити нікому. Трендьож продовжується.

10. Luna

Luna Guest

Я писАть в кабмин не стану. Если нужна будет помощь практика - помогу совершенно бесплатно.
    И считаю Трындежом письма.

11. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

А хто б в цьому сумнівався. Триндіть далі "благодетели". А з "практиків" нам з дітками вже й Тугріка хватило. Йде звичайна перевірка на ЖЛОБСТВО, а Центр ми створимо і без "практиків".

12. Luna

Luna Guest

Кто бы сомневался.
    Речь разве в детях?
    Вам советовали юристы, как сделать лучше. Я предлагаю бесплатную практическую помощь детского психолога, готова приезжать. Но похоже, для Вас важнее реализация проекта с блинчиками. Не хотела этого говорить - но Ваше хамство по отношению к тем, кто реально был готов помочь просто потрясает.
    Особенно противно читать о "нам с детками". Я работаю с детьми 14 лет. Среди них есть разные, и благополучные, и не очень, но они все МОИ. И когда мне нужна помощь в работе с детьми, я говорю СПАСИБО всем, кто участвует. Жаль, что в основе Вашей хорошей затеи лежит вовсе не забота о детях.
    И не нужно судить форумчан, называя их трындежниками. Открою вам страшную тайну - почти все мы работаем, причем довольно насыщенно. А вечер - время для отдыха и общения. Может быть, именно поэтому многие из нас чаще посещают болталки, чем серьёзные темы. Поверьте, нам их хватает в реале и без бумажек в Министерства.

Лицемерие плюсиков Вам за хамство...Вот уж точно - трындежники.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Та ще й в сиротах, та ще й без фарисейства з їх триндьожем.

14. Luna

Luna Guest

У меня в коллективе детей-сирот, находящихся под опекой - 16 человек. Детей других льготных категорий (малоимущих, многодетных, "чернобыльцев, детей - инвалидов" ) - 51. О каком фарисействе Вы рассуждаете?

15. bayard

bayard Дуже важлива персона

а кроме Семиноженко и Тигипко вице- больше нет?
    Я как раз в соседней ветке предлагал написать письмо Табачнику, но к сожалению кроме продолжающихся стенаний "как все плохо" никто не отреагировал.
    вы почитайте на досуге...

нечто похожее уже организовано в ряде харьковских вузов. На базе одного факультета создается учебно-производственный комбинат, на котором на 4-5 курсах студенты проходят соответствующее обучение а затем получают реальную специальность. Это как способ борьбы с извечным требованием работодателя в 20лет стажа, 3 в/о, не старше 25лет:)) (шутка).
    Т.е. студент выходит из института не только с записью в трудовой книжке, но и с опытом работы 1-3 года. Срок устанавливается по его желанию.

16. bayard

[OFFTOP]а меня детская глупость:
    :))[/OFFTOP]

17. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

І на цьому б і закінчили. Але ні ...
    Кому? Дітям-сиротам не психологи потрібні, а квартири та достойна робота. А "психологів" поряд з політологами у нас і в Києві хватає.
    в
    Це яйце ще й курицю буде вчити. Ну вже б продовжували на інших темах триндьож, але ж чешеться сюди залізти та замість конкретного запропонованого свою "розумну" ложку солі висипати.
    І про який вплив на психологію може видати людина, в якої геть відсутня логіка з отим "в основе хорошей затеи лежит забота не о детях". "Солоний цукор" з невідомістю про адресу "хорошості".
    Я не психолог, але впевнений на 100%, що Луну збалували та виховали самовпевненою ще з раннього дитинства.
    Пане Баярд, йдеться про дітей-сиріт по виході з сирітських будинків, а ви мені про ВУЗи.

Ось це і вказує лишній раз на жлобство нашого нинішнього суспільства. Замість конкретної справи ми продовжуємо теоретизувати. Зайдіть на сторінки -нету про "інновації". Одні вчителі, як робити інновації, а ось самих інновацій катма. І цей форум відображає нашу ВР. Те ж розмежування по угрупуваннях, то й же триндьож на фоні сурогатності держави без реальних справ по покращенню ситуації.
    Скільки критики тут вилилося відносно продажу інтересів України, а чи хоч один форумчанин послав це "фе" в сторону влади (надіслати листа до АП чи вийти на мітинг). Та ні, сидимо за пультами та перекидуємося пустими фразами відносно "високого і вумного", а ось спасти чергові заводи чи ферми від руйнувань нікому. За двадцять років протринділи майже все за межами своєї квартири. Жлобство наше відображене в межі між квартирою з "євро"-ремонтом та обпісяним під'їздом. Тому й доля дітей-сиріт незавидна, бо вони знаходяться за межами наших жлобських інтересів, в обпісяній зоні.
    І чим ці форумчани відрізняються від критикованої ними влади. Та ж пустота та акцент на ефектність замість спроби зробити щось ефективне. Я вибачаюсь перед тими форумчанами, які хоча б додумалися крім ігнорування цієї теми надіслати в Кабмін чи Мінпраці листа з подібним змістом:
    "Тут у нас варить воду один ідіот відносно допомоги дітям-сиротам. Просимо повідомити громадськість про суть цих марив, їх потрібність та реальність". І це було б корисніше ніж давати мені ідіотські "настанови".
    "У всякого своя доля
    і свій шлях широкий:
    той мурує, той руйнує, той неситим оком -
    за край світа зазирає, чи нема країни,
    щоб загарбать і зсобою
    взять у домовину.
    Той тузами обирає
    свата в його хаті,
    а той нишком у куточку
    гострить ніж на брата.
    А той тихий та тверезий,
    богобоязливий, як кішешка підкрадеться,
    вижде нещасливий
    у тебе час та й запустить
    пазури в печінки,
    і не благай, не вимолять,
    ні діти, ні жінка.
    А той щедрий та розкішний,
    все храми мурує;
    та отечество так любить,
    так за ним бідкує,
    так із нього сердешного
    кров, як воду, точить!
    А братія мовчить собі,
    витріщивши очі!"

18. bayard

по-моему Тугрик вам пытался подсунуть нечто вроде анкеты, ответив на вопросы которой, он мог бы составить бизнес-план или хоть какое-то экономическое обоснование. Какие проблемы?
    тут полностью согласен!

19. Luna

Luna Guest

Вы знаете, я не удивлена тем, что Ваши проекты остаются на страничках "Правды". Хам, рассуждающий о быдле - верх лицемерия.
    Повторяю - заботой о детях Ваш солоний цукор и не пахнет. Похоже, пытаетесь привлечь общественность к проталкиванию своего проекта.
    Мне жаль.

20. ostrov_NIKO

ostrov_NIKO Well-Known Member

Действительно.
    Только люди, которые в состоянии такое сделать (а у меня нет особого повода сомневаться, что Тугрик таки может), ничего не "подсовывают", а любезно соглашаются помочь. Совершенно разные вещи и состояния... Ну, видать, таки это и не нужно.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)