Реальні справи форуму

Тема у розділі 'Міжнародна політика', створена користувачем Прокіп, 16 тра 2010.

Статус теми:
Закрита.
  1. Luna

Luna Guest

Вот открыл Америку)) УПК есть и сейчас. Но они формальны по своей сути. Идея выпускать оборудование, конкурентоспособное - никем не воплощается.

2. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Не плутайте кількість з якістю. В подальшому раджу вивчити проблему, а потім вже на неї реагувати.
    Боюсь, що "проговорили" державу за 19 років, до цього тягнуть і цю тему. І чим цей Степанович відрізняється від паразитуючого чинуші з міністерства? Дійсно, що Януковичі вийшли з народу.

3. Tan To

Tan To сын империи

Так в чем вопрос в создании производственного оборудования, которое будет выпускать конкурентоспособную продукцию или подготовка высококвалифицированного персонала? Или типа два в одном?)

4. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Тан То, я прошу вас зі своїм деструктивізмом покинути цю тему. Не перетворюйте цю тему на Севастополь. Повторюю - ПРОШУ.

5. Степаныч

Степаныч Дуже важлива персона

[OFFTOP]Прокопе, я відрізняюсь від ВАС. Не хамлю. Тим паче незнайомим людям.[/OFFTOP]

6. Tan To

Tan To сын империи

А то что? Я ведь вас просил х..ню не писать, втыкая везде "культуру рашен", ни к селу, ни к городу, вас кто за язык тянет? Вы этот деструктивизм сами вносите.

7. Luna

Luna Guest

Не типа, а именно - два в одном. Одно другому должно ПОМОГАТЬ при правильном воплощении.
    Не нужно так реагирорвать. У любой идеи будут сторонники и критики, это нормавльно.

8. Tan To

Tan To сын империи

А на какой основе? Не социализм и даром никто работать не станет.

9. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Я тут цю тему відкрив не для чергового пустого диспуту по виявленню в кого більше "Я". Тому прошу форумчан, яким немає справ до дітей-сиріт, не заходити на цю тему.
    Тема не обмежена допомогою дітям-сиротам. В кого є ще ідеї реальних справ - БУДЬ ЛАСКА.

10. Luna

Luna Guest

Вот если б ты прочел первый пост, такой вопрос не возникал бы:)

11. Luna

Luna Guest

Извините, но согласно правилам форума, Вы не являетесь собственником созданной Вами темы. Попросить не обсуждать Вы, конечно, вправе. Но пользователи вправе не послушаться.

12. Fireball

Fireball Well-Known Member

Подготовка персонала во время и за счёт выпуска оборудования.
    Красивая идея.

13. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Красива ідея і "демократична, правова та багата Україна". Ось тільки, ДЕ ВЗЯТИ БУДІВНИЧИХ для подібних ідей з постколоніального культурного сурогату?

14. Mokbo

Mokbo Well-Known Member

В Городе Солнца........

15. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Ось за це від них і відмежувалася через НАТО Європа.

16. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво все таки, серед цих пустих віртуальних тріпачів знайдуться хоч якісь люди, здатні на справжні вчинки? Чи вони спроможні лиш на "обсуждєніє високих матерій"?
    Кажуть про зникнення фарисеїв 2000-річної давнини, яких І.Христос критикував відносно "не словом, а справами". Ні, ще не зникли достойні нащадки й більшовицьких активістів, які з трибуни горлали одне, а на ділі робили зовсім інше. Ось так і наші тріпачі-форумчани можуть місяцями підримувати словесне сміття про проблеми дітей-сиріт, а лиш справа дійде до реалій допомоги, то вони хутенько зникають на сторінки тріпні "про Родину".
    Боже, спаси цю землю від такого людського непотрібу, який довів її до екологічних катастроф, зарився в культурному жлобстві і йде по шляху самознищення. Вибачте дітки-сироти, тріпачам-фарисеям видно не до вас. А одинокі сучасні дон Кіхоти самотужки ваші проблеми не потягнуть. Почекаємо все-таки, може ця крига звичайного жлобства скресне.

17. Luna

Luna Guest

Пан Прокоп, я повторяю - помогу, если нужно. Но не совсем понимаю, как я могу Вам помочь. Как детский психолог - пожалуйста. Могу предложить бесплатную помощь - наездами в Киеве бываю. Могу предоставить разработки, программы коррекции и развития - пожалуйста. Чем ещё помочь?
    Я не совсем понимаю смысл письма в Министерство...

18. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Громадянська думка не однієї людини й не десятка чудеса творить. На один лист реакція бюрократа-дармоїда одна, на багато - інша.

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Як то знайомо...:sad:
    А в якому місці казати ГИ?
    Коли в нас була "війна" з МОЗ,коли я розсилав тисячі листів в клініки,високопосадовцям,у відповідь була мовчанка.
    В тому числі і від "сердобольної" К.Чумаченко.
    Відповідь я отримав від О.Білозір(від її секретаря) з вказівкою на те,що лист складено неправильно.
    До Ю.Тимошенко я писав декілька разів.
    Відписки...навіть відписки немає дотепер...
    Особисто я "лишився того ровЕра" - звертатись до "еліти".
    Толку...як з цапа надоїв...
    Але...блажен,хто вірує..
    Карочє...пишіт....
    Розглянут...дадут...потім доженут...і ше раз дадут....

20. Прокіп

Прокіп Well-Known Member

Цікаво, скільки йому років? По настрою - десь за сто. А вмиватися вранці ще не кинув від зневіри? З такими громадянського суспільства та цивілізованої держави не побудуєш, бо для них Ж.дАрк та дон Кіхоти були звичайними лохами.

Статус теми:
Закрита.
а де твій аватар? :)