Василю,якби чекали - вже б закрили... А,зрештою,вона шо міх бульби свиснула? От за таке б її навіть в нас посадили. Років на два...
Я про це вже вкотре говорю... Теперішні обійшли бувших і тактично і технічно... ще трохи і стратегічно... А це мені подобається. Там є кому думати, аналізувати і робити правильні висновки. І що немаловажно, є кому втілювати... А це говорить про те, що популізм і бардак Кравчука, тупий грабунок Кучми, хаос ющенка вони не повторять... У Йульки один вихід - людська кров... Але про це я навіть думати не хочу...
Романе... А газ по 330 це нормальне відкупне? Чи слабоньке? Ще раз повторюю - чхати мені на її строкА... Стібаюсь... Але все решта - чиста правда ! Заб'єм? ---------- Додано в 02:17 ---------- Попередній допис був написаний в 02:14 ---------- Як у вас все просто - хтось, вищий гаманець (мало не написав - разум ) вирішив і фсьо, маємо Янека в презах...
Мой адрєс нє дом і нє уліца, мой адрєс сєводня такой www... Ющ же її обізвав бомжом - значить бомж, а бомжи адрес не мають.
Кучма зуби об неї зломав. Кучма! А це - щенята. Нецільове використання? При заблокованих антикризових законах? Ви думаєте, Юлька настільки дурна, що за ці гроші собі "хрущовку" купила? Завтра виявиться, що гроші витрачено на Артек, на Львівський Автозавод, на Євро-2012, і т.д. І що зроблено це абсолютно законно. Чи ви вважаєте, що у неї юристів не було? А що показала? Що вона не залишила ЧФ і не віддала Крим? АЕС? Електроенергетику? І при цьому - Путін каже про неї: А тепер подумайте - якщо "никто не возражал" - то чому нє подписал, як Янукович? Та дуже просто. Тому-що не казати "НЕТ" - не означає сказати "ДА". Вона й не казала. А новий "гарант" - вже й не знає, що б це ще "толкнуть по-быстрому".
Нє. Бо була газова війна. І якби у Кремля БУВ залізний аргумент крім традиційної брехні про "воровство Украиной газа" - ще й аргумент про "воровство украинского премьер-министра Тимошенко" - він без вагань був би використаний. 100%.
Все, шановні форумці... З мене досить... Якщо хтось все вирішує порухом пальця, то якого холєри ми тутка сидимо? Захоче ВГ (виший гаманець) посадити - посадять, не захоче - зробить її презом, захотів - ВОНА мило сміялась на жарти ВВП, захоче - квартиру Йулі дасть... З адресою . Нагарувався нинька, а завтра зранку собак гуляти... Йду спати, добраніч! Пробачте, якщо щось не так сказав...
Тактично, стратегічно... Аналізувати... Смішно. Світова криза - це вам раз. Удар Юща в спину - це вам два. Яка там стратегія і тактика, якщо Янукович набрав (а чи набрав!?) в ТАКИХ умовах на 3 відсотки більше Юльки? Всього 3 відсотки. В таких умовах - це формальний мізер. Але далі буде важко. Бо зараз Янукович роздає все, що може. А чому? БО БОЇТЬСЯ, що "щастя ненадовго". Думаю, що паралельно і негайно прискорено будуються в барвіхах його Нью-Межигір"я і т.д. Тобто, площадки для відступу а-ля-Бакай. Бо тут йому довго не всидіти.
Затримаюсь... Вважаєте, якщо Йуля повернеться це їм поможе? Та вона повідбирає все, все пригадає... Це ж кубіта... Вона не думає, вона робить...
Ні, вона думає. І одразу робить. А нащот повідбирати - це точно. Повідбирає. Зразу і все. Як Криворіжсталь у Пінчука, яку він придбав за 800 млн. при вартості 5 млрд USD. А коли відбирали, то концерн Пінчука, Тобто, Болівар не витримає двох! (С) О'Генрі.
дивно моя тема протрималась вже 2 дні і ще не закрита... це подвиг зі сторони адміністрації форуму а то я вже грішним ділом подумала бува, що почнуть тут всі мої теми закривати якоїсь холєри... ан нє, через одну ... Велике вам львівське дякую!
просто адмінам цікаво, чи ви знайдете адресу Юлі. А що до вашої проблеми, то вона вам її не вирішить. То моя думка. Була б вона при владі... в умовах накопичення капіталу - ше куди не йшло, а зараз гроші треба на боротьбу і то немалі, а тут ви... з своїми проблемами...
так то воно так ніби... якби не парламенські вибори на носі і людські голоси треба буде десь брати ... людей вже по кіло гречки і цукру не купиш, навіть обіцянками про ті кіло ... люди хочуть чогось реальнішого і довготривалішого принаймі, не пенсіонери
чому за 4?? якщо я про це розкажу всім львів"янам, котрих знаю персонально а вони ще всім, кого знають персонально а ті ще ... а як ще по телебаченню розказати не відвалиться похвалити було б кого і за що то ...