о то 5 днів чоловік поганяв в Лінійку називається ---------- Додано в 00:33 ---------- Попередній допис був написаний в 00:31 ---------- оп чом? шо посадять? чи шо все то вже було?
Юля? Не вилізе? Да какпітьдать.... Цирк ніде не поїхав. І клоуни на своїх місцях... Вірша си нагадав...
Ну то за 5 днів його захоплення його жона повинна мати добрий апетит. Ще не було такого поганого, щоб не кінчалось добрим.
Справа в тому, що Ющенко любить себе, Янукович - гроші та комфорт, а Юлька - славу. Всеукраїнську. Планетарну. Всесвітню. Відчуйте різницю, що з цього корисне Україні.
Нагадав си пісеньку... Файну... Про наш політикум.... http://www.youtube.com/watch?v=mexyLS8PLtQ Ах, до чего порой обидно, Что хозяина не видно, Вверх и в темноту уходит нить. А куклы так ему послушны, И мы верим простодушно В то, что кукла может говорить.
Що їй кінець, що на наступних виборах вона візьме як Миздлбул на теперішніх, що 11-го числа її шоу провалиться... Мабуть досить. Якщо шкуру змінить... Тоді так... Обдурити Янека вона зможе, і всю його бригаду... А Аню Г.? ЇЇ ні, "Бабу не проведеш. Она сердцем видит" (с) Жодне... Користі нема ні в чому... А ось про шкоду, треба рахувати... Суд порахує.
А куди ж без неї!? Хіба як жінка перед сном с разбєга стукнеться коліном в кутик серванту... То тоді вже нє... :girl_cray: :girl_feminist: :shutup: ---------- Додано в 01:45 ---------- Попередній допис був написаний в 01:43 ---------- --- Так, бояться. Бо вона з її енергією просто як атомна бомба. В радіусі 30 км ні один політик не виживає.
та який кінець може бути у жінки?? ну ви їй богу ... "суд порахує" оймама ржунімагу де ви бачили в нашій країні суд???
А який би не був. Миздобул і Фсепропалка не рахували, хоч обіцяли... А тепер най вхоплять по повній... Хоча Апіофіл своє вже відробив, принаймі більшу частину... Порахують швиденько, і постановлять... І тут же воплотят!
Ще раз, без емоцій: бажаючих накопати на неї і "закрити" її - ніколи не меншало. Ніколи. І завжди це були могутні особи. Результат завжди нульовий. Так, вона не ідеальна. Зовсім. Але я не бачу в СНД жодного достойного суперника. Жодного. Крім Путіна. А він її вважає рівною собі, піднебесному. Якщо взяти за модель європейських політиків - то Тимошенко - це гібрид страшенно хитрючого Берлусконі, реально залізної Тетчер і Беназір Бхутто, яка не боялась смерті. Взагалі. А головне - Юлька реально проєвропейська.
та "воплотити" в нашій країні можна любе і без суда то ще не показник, що то є суд у цивілізованому суспільстві це називається самосуд
Нічого не вдасться. Мені цікаво, як вона боротися за владу буде. Без людей навіть Вона - ніхто. А люди зараз ошелешені. Громадяни України якраз з тих, хто довго запрягає.
Ці накопають... Як не на неї, то на найближче оточення... Ви ж знаєте, що означає "нецільове використання бюджетних коштів"? Так отож, і вкрасти не вкрав, а строк вхопив... Дискредитують її, зроблять декілька подарунків громадянам і фсьо... Це хіба ви її так за косу тягнете... Їхня минулорічна зустріч це показала... Ще б пак... На сході теж кандали чекають, нє?
ну як - не знаю, я її не питала але вона не з тих, що спокійнесенько сяде в тюрму, а відсидівши, буде коло тєлєка шкарпетки в"язати