Ви звідки? У Вас там телевізор є? Бюджет вже прийняли... Разом з флотом І запропонували опозиції розробити альтернативний бюджет на наступний рік, десь під осінь... Во-во... Чим скорше... Бо потім адресу тюрми будете шукати
А що, є така справа? А я чув, що є справа про неправильне використання грошей за паникові гази. Бо металоолігархи думали, що то всьо їм, а воно пішло на всякі артеки та пенсії...
є але я дивлюсь в основному MEZZO що і всім раджу а зарплати національним закладам не скоротили часом? (щоб довго не шукати)
DIDIO! Невже і в вас нема телебачення? І не тільки ця, а ше зо тридцять... Сплетуть капці, ой сплетуть...
Ну...судячи з отого допису...ще молоденька і недосвідчена...:girl_claping: Треба ж застерегти...я теж колись був молодим і дурним....
я не по жiнкам :cowboy: ---------- Додано в 23:59 ---------- Попередній допис був написаний в 23:58 ---------- о, поалось ...
А шо....Ви тово читали? Є"м сі прослезив.... о...не тільки про газ..а вупше... Та й недавно сама казала...
Та ще й того дерева не посадили, з лика якого мали би їй сплести капці! Тєлік після виборів не дивлюся. Читав сьогодні, що вона сказала - що за кордон не виїде. Нізащо. ---------- Додано в 01:21 ---------- Попередній допис був написаний в 01:18 ---------- Цікаво... Що в ній такого, що чоловіки за нею ладні так бігати? В "тому сенсі" я ще не зрозумів... А так вона - боєц! Такого за вашу службу ви не бачили. А декларації та інше - та посадіть її в кінці-кінців! Стільки влади за нею з пером і ножиком бігає - і хоч би що їй! Щось тут не те. Або вона розумніша, чим ВСІ вони разом взяті, складені в купу і помножені на 2..., або вона чесна. Мені в наших умовах підходять обидва варіанти.
Це добре... Щоби не шуати довго... Раз, і на нари... Капці шити Та досить вже проти недільної ночі згадувати білу з косою Мені начхати, посадять її чи ні... Те, що вона програла - факт, те, що їй з того болота не вилізти - 99.99%. А решта і не цікаво... Команда розбігається, виборець міняє думку, переворот-путч зробити нема сили... А перемога була так близько... Нє? Я зараз в'язати шкарпетки і кактуси поливати
ой... мої чоловіки "заграли" нещасну літеру Ч вона часто в мене з контексту випада ... в осад ... і нащо вони її так сильно тицяли?? ---------- Додано в 00:27 ---------- Попередній допис був написаний в 00:25 ---------- ой ви не далекоглядні кумцю ні до заду, ні до переду
Заб'ємось? На фляжку львівської? Боєць... Нехай буде боєць... Але один в полі не воїн... Їй одній з губошльопом Турчиновим і жменькою партійців, котрих навіть нечистий в команду не возьме, подолати регіональну машину... Нє-а... Давайте на фляжку...