Реабілітація кісток та суглобів

Тема у розділі 'Здоров'я', створена користувачем Forest, 4 чер 2009.

1. Jarko

Jarko Member

кінезИтерапія, бо від слова кінезис - рух:)

• Подобається Подобається x 1
  2. syavych

syavych копач

Ну є ж іще поняття відмінювання при словоутворенні... Та й в медичних колах таки О використовується. Але то таке, тут в людей важливіші проблеми...

3. Jarko

Jarko Member

правда така, що немає єдиного загальнопринятого вживання термінів, і це стосується не тільки кінезитерапії.:sad:

4. Ascorbinka

Ascorbinka Well-Known Member

то не в мене, в моєї мами... хронічний поліартрит. постраждали в основному дрібні суглоби рук (+періодичні набряки на колінах) але ви, напевне, таким не займаєтеся...

на сайті, крім головної сторінки нічого нема(((

5. Jarko

Jarko Member

Привіт! Рекомендую Вашій мамі виконувати ранкову гімнастику для дрібних суглобів та усього тіла. Рухи повинні бути повільними та по не болючій амплітуді, також Мамі потрібно фізіотерапевтичні протизапальні та знеболюючі процндури (у гострий період:УФО, солюкс, електрофорез, стадія ремісії: ультразвук, магнітотерапія). Також нехай Ваша Мама займається працетерапією (малювання, писання, вишивання, скручування бинтів....). І звичайно потрібнтй масаж. Надіюсь я допоміг Вам.
    Гарних вихідних!

P.S. Сайт наразі односторінковий, але процес просувається. Більше інфо зявиться десь за місяць

• Подобається Подобається x 1
  6. mycha

mycha New Member

Доброго дня! Приїжджайте до нас в Чернівці, у нас на самій вищій точці міста, на горі Цецино, є хороший реабілітаційний центр. Там лікують захворювання хребта і суглобів (Лікування суглобів | Медичний центр "Меднеан"). Хороші відгуки, люди довольні. Там і проживати можна. Думаю і вам допоможуть. Удачі і здоров'я!

7. vov66

vov66 Well-Known Member

З інету...
    "...Внутри каждого сустава имеется определённый объём синовиальной жидкости - своеобразной «смазки» и гидравлического «буфера». Эта жидкость не позволяет трущимся частям сустава соприкасаться и тем самым взаимно разрушаться. Обнаружение в синовиальной жидкости вагинальных трихомонад со всем их «причтом» вызвало немалый шок у исследователей, о рядовых врачах и говорить нечего: они просто не верят информации. А зря! На протяжении всего текста я буду раз за разом повторять прописную истину:
    • все обменные процессы в организме осуществляются через кровоток;
    • в крови человека живут вагинальные трихомонады;
    • трихомонады несут в себе и на себе целый «букет» из грибков, бактерий, вирусов и других паразитов;
    • объективно с трихомонадами может бороться только сам организм при условии наличия достаточно высокого иммунитета;
    • при гормональных нарушениях о высоком иммунитете говорить глупо.
    Нарушение состава синовиальной жидкости, таким образом, НЕизлечимо без проведения противотрихомонадной терапии. Противотрихомонадная терапия может быть как целевая, так и опосредованная - методиками повышения иммунитета и энергетики. Комплексный метод - наиболее эффективен и приемлем. После восстановления формулы крови можно говорить об ожидаемых результатах лечения. Если же воспользоваться болеутоляющими и гормональными препаратами и только, то через некоторое время придётся лечить уже несколько болезней...
    ...А версий по поводу образования артритов - пруд пруди! Но почему-то ни одна не рассматривает наличие трихомонад в синовиальной жидкости. Вместо того, чтобы паразита обнаружить и нейтрализовать, врач удручённо разводит руками и... отправляет пациента домой: «медицина здесь бессильна...». "

8. Marinny

Marinny New Member

Для профілактики різноманітних захворювань суглобів використовуйте аппарат Вітафон Аппарат ”Витафон ИК”. Магазин МедФактор в Украине, Киев.. Він поліпшує кровообіг в капілярах, тим самим полішує живлення тканин навколо кісток. Моя мати користується таким прибором вже пів року і відмічає значне поліпшення.

9. Maria Pavlivna

Maria Pavlivna New Member

Ооо, це не клініка - Інститут вертебрології, а центр допомоги.. Захворіла я невчасно, бо треба було їхати.. Рекламі я не довіряю, а тут вирішила звернутися.. Лікар мене подивився, та одразу відправив на масаж.. Я перший раз так гарно почувала себе після масажу, Тетяна просто чудова людина.. а зараз ходжу до них в зал і результати радують.. Рекомендую ВСІМ!!!

10. wedAnna

wedAnna Member

Я при проблемах со спиной обращалась в институт ветербрологии и реабилитации, меня отправили на тренажеры David после 5 сеанса вообще себя почувствовала новым человеком. Еще мне посоветовали ходить на плавание и пить много жидкости в течение дня.

а де твій аватар? :)