Доброго ранку! Ну, все зрозуміти в чужій родині не можна, і я про Свєту не зрозуміла бо ви потерли швидко. Але хочу сказати, що давно висновок зробила для себе, що треба з людиною, яка раз повелася негідно (не маю на увазі там якійсь похід "наліво" - це як раз можна простити), розлучатися і йти далі. Життя одне!А дитина з віком зрозуміє. Бо дорослу людину не переробиш, і всі каяття, і слова "я тільки тебе кохаю" - це поки не пробачиш. Так не тільки з супутником життя, а взагалі з людьми, що поряд з тобою опиняються. Відходити від таких людей без жалю, не розмінювати свою гідність. А ми стільки часу з батьком мовчки дивились, як якийсь мудак сів зверху на нашу дитину, ще й поганяв, бо вона жила, бачте, в хаті його бабусі (отим вона йому була винна). Та що казати, зараз то позаду, і вона сама не останеться ніколи. Красива, розумна, роботяща дівчина. Я впевнена, що ніяка лінива та жорстока тварина до неї більше не пристане.
Дивне запитання... Я по життю нікому не заздрю /як хочете, так і сприймайте цю мою заявку/ Просто кажу відповідально свою думку: зі всіх аборигенів нашого форуму в цій темі тільки Ви можете говорити авторитетно і тільки до Ваших слів варто прислухатися. Решта - вода. І мої опуси також вода. Тільки Ви, @medwedo berlogsoni, в цьому знаєте тлущ. ІМХО
Здрастє... це я чисто по феншую і без всяких політ. і нац. прінадлєжностєй @Silver bullet, а ви що знаєте про нашого Медведо?
Я взагалі нецікава до чужої інформації, тому знаю тільки що він вивчає мови і що він пенсіонер. А шо таке?
Та нічого... зі Блін, шо сі в світі робе? ps @MARTINI , якщо хочете, то пошліть мене кудись в командіровку. Або я сам візьму і піду Бо кава то є добре, але нема іскри і ризику. Я так не можу...
та не їдьте-бо ні в яку командировку, бо без вас тут взагалі пропаде тлущ, не тільки в цій темі)) та ще не повернетесь, йой-йой.
ви відволіклися...а @medwedo berlogsoni все мовчить. Мовчить і Комунарець, а він мог би теж сказати своє важке слово.
@Silver bullet, виглядає так, що ви так і не зрозуміли - не я шукаю роботу, а робота шукає мене ; І так вже років сорок)
@medwedo berlogsoni поки що не може відважитися сказати свою думку. А Комунарець навряд чи може сказати щось важке. А Медведо може. ІМХО
ну скажіть ви: наприклад чи добре це діло - рибалка? Як сама по собі, я вважаю так. Це відпочинок з купанням і катанням на надувній лодці, це цікаво - пожити в наметі, і навіть може пійматися риба. Але це надія дитині, що може бути як раніше. А цього не буде. А якщо буде, то це знову по кругу, не дай боже.
та хто проти? Я чула, що ви з дитинства самостійна людина. Я поважаю самостійних чоловіків, що гідно відбувають роль глави роду. В мене такий чоловік, я за ним як за кам'яной стелею. Скажу більше: тато в мене теж був такий. Коли його ледь витягнули на цей світ після інфаркту, він більше не робив, мати робила до смерті. Але він їй забезпечував тил наповну: він прибирав, ходив в магазин, він навчився готовити, навіть вареники ліпив. Тому я не можу зрозуміти, як це молодий здоровий хлопець спокійно живе за рахунок жінки, відмовляється шукати работу на кожний день, ще й відмовляє їй в допомозі з дитиною, ще має совість на якісь претензії.
Во, тільки що випадково(?) надибав в павутині Це про мене; Чесно-чесно: кров у мене група перша, резус мінус) І на додачу: - місяць червень Близнюк - рн 1963 А ви берете і кажете; )))