Развод

Тема у розділі 'Всяке різне', створена користувачем pilio, 25 чер 2020.

1. Silver bullet

Silver bullet Well-Known Member

йой, @Gyppsy, я така теща, що дай боже кожному) це я йому ще не сказала ні-чо-го. А було (і є) за що. Не докладала я нічого в їх стосунки, можете вірити-можете ні. То ми тільки з чоловіком між собою перетираємо її приходи до нас та сльози, та от і сюди зараз пишу.
    Ви пішить,@Gyppsy, я на вас не сердитимусь, бо ви не знаєте всього і зараз не праві. Про сумки - то я образно. Річь не в сумках, звісно.
    Хай уху їсть, якщо налове, мені байдуже.

2. Silver bullet

:) Вона казала: "який в мене зять гарний!" Я б такому зятю казала б те ж саме) моя донька виросла в родині, де є взаємоповага - по-перше, і по-друге, матір не повинна думати, де б ще заробити, щоб купити малому взуття. Матері і без того є за що дбати.
    А ви кажете "рибалка". Ну насушить він солітерів до пива - і шо?

3. Gyppsy

Gyppsy :hi:

Я можу задавати нескромні запитання, бо багато чого мені цікаво.
    А це не завжди коректно і ви знову скажете, що я хамлю ;

А я і справді не знаю вашої історії. Але я трошки бачив в своєму безтурботному житті ;

4. Silver bullet

не маю сумніву. Але я в першому своєму пості попросила в вас поради, і що отримала?
    Хоч ситуація, яку я описала без подробиць, не потребує вже нічого, крім розлучення. Жінці треба дбати про себе і дитину. Дитині треба бачити гарний приклад чоловіка, а якщо не буде чоловіка, то хоч не чути скандалів і не бачити матір завжди засмученою, і на двох все ж таки заробити легше чим на трьох.
    Ви не сидите на шиї у своєї жінки, @Gyppsy чи усяке буває?

Останнє редагування: 26 чер 2020
  5. Gyppsy

Ви там мене спитали: От що би ви, як батько, порадили?
    Я не зрозумів суті запитання чи поради
    Ви мене спитали як ХТО? Як донька? Чи як син? Чи як теща /мама доньки/ питає чиєгось батька?

Тому я на нього тоді і не відповів. Але воно не пропало
    Уточніть, і я скажу свою думку.

Жінці треба дбати тільки про себе і дитину?
    А чоловіку треба дбати про свою сім"ю і свою дитину.
    Про нюанси будемо говорити?
    Я та й на чиїйсь шиї? о_О
    Не хочу показатися нескромним, але мама завжди казала, що я навіть в дитинстві у них на шиї не сидів ;
    Але то фігня, то було давно і неправда.

От вам свіженьке. Биль, було цього місяця, розказала невістка.
    17 червня моя невістка посилає мого внука в наш магазин щось там купити. Дає йому список, сумку і гроші.
    Внук , 7+ років, бере список, сумку і каже:
    - Грошей не треба. Я маю гроші, я заплачу.

Занавєс...
    Мені ВЖЕ можна помирати з почуттям виконаного обов"язку:rock::yahoo:

• Погоджуюся Погоджуюся x 1
  6. Silver bullet

Я питала поради як батька дитини тобто дочки.

7. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

8. Silver bullet

Про родину дійсно треба дбати чоловіку - він голова родини. Якщо він чоловік, а не "ізображає з себе мужчину". А як починає жінка вкалувати як чоловік по 12 годин на добу, і все благополуччя родині залежить тільки від неї- тобто дбати за родину, то на його плечі повинні лягти жіночі обов'язки - чи не так? Але ж ні.
    Вона все робить і по дому, купи-звари- подай-прибери, і на виході - загнана лошадь, яка завжди недосипає, не відпочиває, ще й підстегують. Він хоче жити як він хоче, і щоб вона жила - як ВІН хоче. І його не кантувати, бо погрожує . Тобто виховує з неї рабиню. Дитина дивиться - і ту ж манєру - вимагати - перебирає. А це вже дуже погано. Через кілька років буде заїжджена, знервована, нездорова жінка, на шиї якої два чоловіка - а заради чого?
    Щоб у дитини в дитинстві був батько чи щоб одному альфонсу жилося як йому заманеться? Та це нонсенс.
    От в цьому сенсі жінці треба дбати про себе, про своє здоров'я, про своє майбутнє.

9. Gyppsy

У мене немає дочки.

Тому я вам можу розповісти про дочку мого тата /мою старшу сестричку Іру і її дочку, мою улюблену племінницю Свєту/ ;

Але це буде суб"єктивне бачення ;

10. Silver bullet

Та не поспішайте. Вам треба ще викурити той табак, що росте надворі)

11. Silver bullet

давайте

12. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

наколядував))))

13. Gyppsy

@mypucm, вітаю Вас!
    А чо Ви шкробаєтеся по лисині? ;

Це ж давно кимось сказано
    - побудувати хату
    - посадити дерево
    - народити сина

А мудрець сказав простіше
    - до року хреститися
    - до 30 женитися
    - до 40 побудувати хату

А якийсь вуйко сказав
    - Якщо не боїшся - то можеш вмирати ;)

14. Gyppsy

Що цікаво - я йому сьогодні хотів дати пару копійок "на кишеньку" - він не взяв.
    Сказав, що ще має...

Атвєчаю!

15. mypucm

mypucm 7777+ цікавих повідомлень

ну... раз така справа, не буду затримувати :dntknw:

• Зе бест! Зе бест! x 1
  16. Gyppsy

Сестра вийшла заміж по любові. На дворі 82 рік. Сестра працює на казьонній роботі, з/п 220-280 руб. Так, я не помилився у 82 році 220-280 руб. в місяць.
    Обранець - одинак в поважній сім"ї. По феншую Іра пішла за невістку. Свекор-свекруха поважні в селі люди. В церкві стоять напереді і поклони б"ють, аж луна йде. Хата-господарка - повна чаша.
    Народилася Свєта.
    Але... Іра сумна... весь час сумна...
    Вічна проблема - свекруха:невістка. То не так, то не роби, то перероби... Роман /зять/ став на бік матері.

Іра зі Свєтою в візочку прийшла додому і сказала, що більше туди не повернеться.
    Тато ї мама її вислухали і послали мене по зятя.

Прийшов зять Роман, і наш тато йому сказав:
    - Живіть в нас, вся хата ваша. Ми з бабою ідемо до літної кухні. Будь тут господарем, і я обіцяю, що поки ти мене не спитаєш, я не буду давати тобі підказки і поради.
    /а наш тато був конкретним хлопом, його навіть жуліки на зоні слухали (тато був політичним)/

Зять Роман щось там слинив..., відмовився від дочки..., відмовилися від внучки його батьки,... суд...,
    Розвод..., бруд,,, сором на все село...
    Іра відмовилася від аліментів... Роман тим тоді дуже тішився...
    бла-бла-бла... суд... поділ майна...

зараз моя сестричка Іра одна з центрових осіб в селі /бо мені нескромно хвалитися/, моя племінниця Свєта гарна пані, файна мама, чудова дружина того Ігора, котрий по п"яні розбив свою машину і паркан мого найкращого друга. Але був і справді вражаючий випадок, коли я справді йнакшим поглядом подивився на нашу ніби таку собі простецьку Свєту.
    Якщо це комусь цікаво - маякніть, я розповім.

17. Silver bullet

продовжуйте.
    Коментарь до расказу: ну ви ж розумієте, що в місті все інакше. Тут ніхто ні про кого не знає, ніякої ганьби нема. От у нас нема ні аліментів, ні поділу майна.
    Дитина залишилась без нічого. Але я мовчу - хай сама вирішує. Я не втручаюсь, хоча б надо. Чого це наша машина залишилась у нього, от спитати? Поки мовчу.
    Жити в квартирі чоловіковій бабусі старі не дуже заважали, просто дід бухає та материться, і до нас її чоловік не пішов би нізащо, бо було б лежати на дивані при тому що жінка крутиться як білка не прийшлося.
    Ще хочу додати, що ваш расказ перекреслює вашу тезу, що в розводі винуваті двоє. Вижили дівчину з дитиною? Попробували з неї рабиню виліпити? Не піддалася. Хай пробують з іншою, може знайдуть дуру.

18. Gyppsy

Так от, Іра зі Свєтою залишилися жити в батьківській хаті / в нашій хаті/.
    Село це не якась ботоферма, люди швиденько розібралися ху із ху.
    Але тоді Санти Барбари не було, а тут такий тріллер - Іра з Романом б"ють горшки ніхто не хотів пропустити. Тому кіно було ще тамто)))

Так от
    В родині зятя Романа тоді були справжні юристи по позову душі. Вони працювали в районних і обласних судах і прокуратурах.
    А за нашою родиною тягнувся політичний шлейф - тато політичний, брат мами політичний, стрик політичний...
    Суди... Болото... Позор...
    І так получилося, що після того позору наша сестричка Іра в матеріальному плані залишилася тільки в тому одязі, в котрому пішла зі Свєтою і тим візочком, в котрому вона її привезла. І без аліментів.

А якраз тоді прийшов з войска мій молодший брат Степан.
    Так от, наш тато закликав нас з братом, закурив цигарку і каже:
    - Ну шо? Хтось комусь шось винен? Подумайте добре - все тре віддати до завтра. Щоб ніхто не міг вас спаплюжити.
    Головне зараз - Свєта!

Так от, Свєта.
    Коли зібралася помирати мама тотого Романа, то чомусь дуже просила сусідів і свою родину, щоб вони передали Свєті, що вона / та ніби бабка/ просить її прийти.
    Свєта пішла до тої бабки.
    І я говорив зі Свєтою після тої зустрічі
    Зараз я скажу таке, що видалю через 30 хв./

Я видалив слова Свєти трішки скоріше. Та й навіщо про це говорити? Це і так всі знають;

19. Gyppsy

Що "в місті все інакше"?

До чого тут "село" чи "місто"?
    Ти або поц, або ...

20. Gyppsy

Доброго ранку.
    Так от, ще пару слів, щоб закінчити вчорашню розмову про розлучення, поділ дітей і їхнє виховання...

Це, що тоді сказала мені Світлана мене просто шокувало. Вона тоді була ще зовсім підлітком зі всякими ф"ьолами в голові.
    Але я тоді зрозумів /може/, чому воно так все складається в нашій родині.

Але це вже зовсім не цікаво і це інша розмова

зі

Во, стибрив в неті старі фотки нашої Свєти з чоловіком і донечками
    [​IMG][​IMG]
    [​IMG][​IMG]

Останнє редагування: 27 чер 2020
    • Зе бест! Зе бест! x 2
а де твій аватар? :)