Прошёлся по Вашей ссылке. Понравилось: Не объясню сей факт никак, Хоть головой долбись об стенку — Читаю вроде: "Нестеренко" А получается: "М..ак"! Как говориться не добавить не убавить...
Вау... Я так не вмію... Якщо поміняти Леніна на Попеля, а "соціальний" на "націоналістичний", то не потрібно інших доказів злочинності ОУН.
Історія не терпить ЯКЩО.найгірше що спіткало Украіну це комуна.ще багато років цей фурункул буде гноітися ---------- Додано в 23:13 ---------- Попередній допис був написаний в 23:09 ----------
Хто що ненавидить... ---------- Додано в 08:21 ---------- Попередній допис був написаний в 08:07 ---------- Ще б навести докази злочинів Попеля і цитати з його архівів,що це підтверджують.
Васю, заклинило Вас не на жарт. Москалям та ригіаналам на радість. Не втомилися? За ригіанальну расєйську і назву краю "Западнороссия" ще не агітуєте?
Ні, Боря. Не агітував і не агітуватиму. Але як називав оцей край або Галичиною, або заходом України, так і називатиму. Так влаштує? Ну а щодо мови, то кожен в праві вибирати собі мову, яка йому до вподоби. ОК?
На це вони погодитися нiколи не зможуть, бо для "совка" треба, щоб все було "единообразно" - рiзноманiття їх лякає. Ось ТАК почитаєш цiх "поборювачiв совка" - i розумiєш, що вони цей "совок" пестують i продовжують його життя.
Особисто я хочу,щоб навіть память зникла про це плюгаве явище - совок. Нехай моя дитина приречена,але хочу,щоб інші діти жили в цивілізованому суспільстві,а не в країні,де керує здеградована совдепівська номенклатура,де знівельовано поняття совість,людяність. Особисто для мене,все наймерзенніше,найплюгавіше в тому світі,називається одним словом - совдеп. Совдеп - совок - підлість,брехня,нелюдська жорстокість,фальшивство. І,поке оце багно буде існувати в Україні,нічого доброго тут не буде. Це моє глибоке переконання.
---------- Додано в 09:54 ---------- Попередній допис був написаний в 09:42 ---------- Цікаві значки в серсер випускались... Оці показові,як відповідь на питання про стан медицини в постсовдепії