Нє, нє... То жертви клятого режиму... Варто цим ангЕлам пам"ятник поставити поруч із тим найдорожчим пам"ятником хоббіту-націоналісту.
До речі,а де памятники отим Вашим героям,Василю? Бандері стоїть,Героям УПА - в кожнім селі і містечку,а вбивцям з енкаведе не видно...
На відміну від Вас, у клятого совка стало сміливості засудити і стратити Ваших ворогів, про яких Ви тільки статейовини тицькаєте. Ну а про в кожному селі, то що поробиш. Ну нема нормальних Героїв. Шевченко українець, Хмельницький українець... Але ж не галичанин. Ну бідна Галичина на Героїв. От і приходиться пам"ятники хоббітам-малорослікам ставити... Перефразовуючи одного гумориста, - "Боротьба за Україну бандерівцями - це не дія. Це стан. Ви увійшли в боротьбу, це не означає, що хтось почав боротись. Ви вийшли з боротьби, це не означає, що хтось когось поборов. Їхню боротьбу взагалі неможливо закінчити, її можна тільки припинити."
В нас УПА герої. А памятники їх заважають лиш яничарам і потомкам смердячих асвабадітєлєй. Не герої в нас совдепівська мразь.
У-гу... І джедай Симчич один із основних. Ви на зустріч із ним не ходили, не вклікали перед ним, не цілували слід від мештів? Ви багато пам"ятників поставили? Впевнений, що жодного. Ще б пак. Це ж не статейовини в мережі порпати. Сцяки в під"їзді вже побороли?
Ви надто впевнені. І як завжди брешете. Бо знаєте,що я був одним із засновників товариства "Спадщина". І в числі іншого ми збирали кошти на памятники. І на памятні знаки,де моїх земляків розстрілювала комуняцька наволоч. ---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:05 ---------- Зараз я привязаний до дитини. Але я не дивуюсь вашим плювкам. Ви ж совок.
Ні, але вся наволоч світу кордуплі-малоросліки. Лєнін, Гітлєр, Попель, Сталін... Голова у них дуже близько від перделі. Те, що Ви збирали, я знаю. А от чи свої давали...???
І свої давав. І будували. Гора Маківка. Гора Ключ. Стрілецькі могили на Янівському цвинтарі. Меморіал в Теребовлі. А скільки памятних знаків на основі зібраних нами даних.
Васю, я відповідаю за себе. Для мене розвал совка - а саме 21.08.1991 - найвище свято. Без будь-яких "але".