Развалу СРСР 15 рокiв

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Пересвет, 8 гру 2006.

1. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

и поэтому они умирали в цивилизованной демократической атмосфере .... "не важно сколько людей умрет, главное чтобы все соответствовало плану" Джокер

• Подобається Подобається x 2
  2. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Но они добились своего.
    А вот чего добились в Новочеркасске.
    Я так понимаю, Полковник, что примеров "астрономического богатства" русского в Вашем исполнении :russian_ru: нам следует ждать ближе к пятнице?

3. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

Якщо чесно, то Ви вбили в мені останню віру в людей. Какавовські замоніторні патрійоти, як один, не були на жодному троїстому флеш-мобі. Я був впевнений, що хоч Ви стовідсотково будете в Києві 18-го. Щось організовуватимете, надаватимете якусь технічну допомогу, чи хоча б привезете свою знайому-гінеколога... (якщо вірити Вашим минулим байкам - Ви другий за важливістю після Йулі і Віті )
    Як я помилився в Вас...
    Але ця помилка є визначальною - всі форумні крикуни-патріоти ні на що не варті.
    Тобто можна спати спокійно. Максимум на що ви здатні - побити вночі вікна... Ніби скло в чомусь винне.
    Хрєволюционери занюхані :)))

• Подобається Подобається x 4
  4. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

Повернемось до наших баранів...
    http://www.youtube.com/watch?v=hUcr7NZfwvY&feature=youtu.be

• Подобається Подобається x 1
  5. Полковник

Полковник миється в бані

Это всё сослагательное наклонение.
    А результат налицо.

6. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Полковнику,
    це магазин трофейного секонд-хенду?
    А в Москві ще існують "ветеранські" магазини, які самі ж ветерани колись називали "Спасибо Гитлеру" або навіть "Хайль Гітлер" ?

7. artobstrel

ааа, это конечно все меняет и делает СШП в отличии от кровавокрасного совка образцом добродетели ..

• Подобається Подобається x 3
  8. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я и не сомневался в Вашей приверженности "двойным" стандартам. Всегда найдете причину, по которой можно убивать протестующих - или захватывать иностранное государство. Может поведаете об "оружии массового поражения" в Ираке? ;)
    Или - хотя бы объясните - в чем была "опасность" для студентов в Гренаде? ;)
    Впрочем - чего спрашивать. Ответ и ТАК понятен.

• Подобається Подобається x 5
  9. Capitoshechka

А знайдіть причину по якій треба було лізти у Фінляндію у 39-му... Так що совок нічим не кращий в цьому плані від США - теж полюбляв пхати свого довгого носа туди, куди його не звали. Ще й людей скільки поклали завдяки своїй тупості і неповноцінності. Жменька тих фінів нещасних, а гайки закрутила добряче.

• Подобається Подобається x 1
  10. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Yes, sir!
    У Вас вообще никаких стандартов, кроме стойкой ненависти к США. Что касается "убивания" в Новочеркасске (хотя по времени лучше сравнивать с Тбилиси) и в Лос-Анжелесе, то где я писал, что оправдываю? Что касается захвата чужих государств, то так делают все супердежавы. Может мне обьясните почему Совок (вернёмся к теме) вторгался в присной памяти ГДР, когда немцы подустали от социализма, Венгрию, Чехословакию, Афганистан? Или почему Россия при помощи СУ-27 принуждала Грузию к миру? Кстати это только начало. Надеюсь, что мой ответ понятен, как вы и ожидали изначально.:hi:

11. серега-очкарик

серега-очкарик миється в бані

А в вашей системе координат допустима только ненависть к России?

12. Capitoshechka

Шановний KLIBERN! Дозвольте мені дати відповідь: СЕРЕСЕР - це не лише 1956, 1968 та 1979 роки...)))

13. Полковник

Полковник миється в бані

Вы зачем вопросительный знак поставили?
    Это аксиома.

14. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

В моей системе координат допустимо отношение к России, как к хронически больному, про которого говорят: "медицина тут бессильна...":hi:

15. artobstrel

ну да, продразверстка и внешняя политика, какой последовательный ход ... а в отличии от вашего пчхи (неконтролируемая реакция на раздражитель) - кста, будьте здоровы, Клиберн дал ответ сам:

16. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Я з вами повнiстю згоден!
    Я не адвокат "совка", але i казати, що все було ТАК погано - не стану. Бо як не крути - а в свiтi теж не молочні річки в кисільних берегах.

17. консультант

консультант Дуже важлива персона

Якщо хтось об"єктивно проклинає совок, то по логіці, про теперішню Україну він взагалі не мав би що казати.

18. artobstrel

полоска земли с которой можно было обстреливать Ленинград ...

19. Romko

Romko Дуже важлива персона

Знайшов документ,на радість сірйожамачкарікам, і прочім,для яких муки і смерть дітей -як бальзам на душу.
    Для яких комуняцьке багно - бальзам.

Останнє редагування: 21 тра 2013
  20. Capitoshechka

Ну якщо мислити таким чином, то тоді, треба було відразу і на ту ж Румунію нападати. Бо там теж була "полоска", з якої можна було обстрілювати Україну. Чи Україна це не СРСР? І такі самі "полоски" були в тієї ж Турції і в решти країн, з якими у СРСРу був кордон.

а де твій аватар? :)