и поэтому они умирали в цивилизованной демократической атмосфере .... "не важно сколько людей умрет, главное чтобы все соответствовало плану" Джокер
Но они добились своего. А вот чего добились в Новочеркасске. Я так понимаю, Полковник, что примеров "астрономического богатства" русского в Вашем исполнении нам следует ждать ближе к пятнице?
Якщо чесно, то Ви вбили в мені останню віру в людей. Какавовські замоніторні патрійоти, як один, не були на жодному троїстому флеш-мобі. Я був впевнений, що хоч Ви стовідсотково будете в Києві 18-го. Щось організовуватимете, надаватимете якусь технічну допомогу, чи хоча б привезете свою знайому-гінеколога... (якщо вірити Вашим минулим байкам - Ви другий за важливістю після Йулі і Віті ) Як я помилився в Вас... Але ця помилка є визначальною - всі форумні крикуни-патріоти ні на що не варті. Тобто можна спати спокійно. Максимум на що ви здатні - побити вночі вікна... Ніби скло в чомусь винне. Хрєволюционери занюхані
Полковнику, це магазин трофейного секонд-хенду? А в Москві ще існують "ветеранські" магазини, які самі ж ветерани колись називали "Спасибо Гитлеру" або навіть "Хайль Гітлер" ?
Я и не сомневался в Вашей приверженности "двойным" стандартам. Всегда найдете причину, по которой можно убивать протестующих - или захватывать иностранное государство. Может поведаете об "оружии массового поражения" в Ираке? Или - хотя бы объясните - в чем была "опасность" для студентов в Гренаде? Впрочем - чего спрашивать. Ответ и ТАК понятен.
А знайдіть причину по якій треба було лізти у Фінляндію у 39-му... Так що совок нічим не кращий в цьому плані від США - теж полюбляв пхати свого довгого носа туди, куди його не звали. Ще й людей скільки поклали завдяки своїй тупості і неповноцінності. Жменька тих фінів нещасних, а гайки закрутила добряче.
Yes, sir! У Вас вообще никаких стандартов, кроме стойкой ненависти к США. Что касается "убивания" в Новочеркасске (хотя по времени лучше сравнивать с Тбилиси) и в Лос-Анжелесе, то где я писал, что оправдываю? Что касается захвата чужих государств, то так делают все супердежавы. Может мне обьясните почему Совок (вернёмся к теме) вторгался в присной памяти ГДР, когда немцы подустали от социализма, Венгрию, Чехословакию, Афганистан? Или почему Россия при помощи СУ-27 принуждала Грузию к миру? Кстати это только начало. Надеюсь, что мой ответ понятен, как вы и ожидали изначально.
В моей системе координат допустимо отношение к России, как к хронически больному, про которого говорят: "медицина тут бессильна..."
ну да, продразверстка и внешняя политика, какой последовательный ход ... а в отличии от вашего пчхи (неконтролируемая реакция на раздражитель) - кста, будьте здоровы, Клиберн дал ответ сам:
Я з вами повнiстю згоден! Я не адвокат "совка", але i казати, що все було ТАК погано - не стану. Бо як не крути - а в свiтi теж не молочні річки в кисільних берегах.
Якщо хтось об"єктивно проклинає совок, то по логіці, про теперішню Україну він взагалі не мав би що казати.
Знайшов документ,на радість сірйожамачкарікам, і прочім,для яких муки і смерть дітей -як бальзам на душу. Для яких комуняцьке багно - бальзам.
Ну якщо мислити таким чином, то тоді, треба було відразу і на ту ж Румунію нападати. Бо там теж була "полоска", з якої можна було обстрілювати Україну. Чи Україна це не СРСР? І такі самі "полоски" були в тієї ж Турції і в решти країн, з якими у СРСРу був кордон.