ну чому лише 37-го? Беріть далі. Наведу Вам лише один приклад, який відомий всім: весілля Валентини Терешкової і Андріяна Ніколаєва. Подробиці вкурсі я сподіваюсь? А то зараз почнеться, як завжди: покажіть документи, дайте докази... Або всім відомий випадок з Борисом Васильєвим. Ви вкурсі що його дружина єврейка і в що це вилилось? І зверніть увагу - це був далеко не 37 рік.... Ну я не буду наводити тисячі прикладів з життя людей, коли картина була приблизно така: "Подумай на ком ты хочешь жениться (за кого ты хочешь выйти замуж) - его (ее) отец враг народа!" зрозумів. Тільки як кажуть з пісні слів не викинеш. І 37 рік, і 40-й, і далі - аж до 91-го - це все сересер
песню про Галю помните? как девушку привязали к дереву и сожгли? есть очень много свидетельств зверств казаков но ведь от того они меньше Украиной не стали? США, Великобритания - рабство и массовый геноцид населения будущих колоний - но, почему то СССР вы выделяете особо, почему?
Тому що у випадку з сересером мова йде про знищення власного народу. ВЛАСНОГО!!! Ви коли-небуть зрозумієте це, чи ні? Американців і британців можна зрозуміти - не своє-не шкода. Коли одна країна вводить свої армії на територію іншої країни, то тут не треба бути генієм і сподіватися на те, що тебе покличуть на каву, дадуть мішок грошей відпустять на всі чотири сторони. Томущо це війна. Сподіваюсь знаєте звідки ці слова і хто їх сказав? Зрозуміла Вам врешті-решт різниця? Наведіть мені приклади із життя тієї ж Британії, коли вона знищувала так своє власне населення на своїй же території. До речі - першу частину цієї цитати можна віднести до тих же тамбовців. Довго терпіли - доки кисень остаточно не перекрили.
Север - Юг пиндостана? во всех вышеперечисленных в периоды смены власти и борьбы за власть всегда, подчеркиваю всегда - кровь ... оправдывает ли это ссср? наверное нет, но объясняет почему ...
Під час WW2 Британія НЕ відряджала примусово на фронт рядових, які були єдиними дітьми своїх матерів. Жуков для британських курсантів та істориків - досі є азійським монстром. ---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ---------- І на Луганщині квіточки росли, чисті стручмочки бігли? У нас біля Прип"яті за часів совка не було таких небачених квітів, фруктів та риб.
KLIBERN Британці любили певний містичний епатаж навколо таємничого совка. Наприклад, ДВД бутлег "Four nights in Moscow" - збірка відеоматеріалів з участю Ліверпульскої четвірки в 1969 році. Або дизайнерський фонт, де окремі літери нагадують "квадратні" або віддзеркалені літери кирилівки. Я спитав британця - художнього оформлювача одного диска - що то за маячня? - Та то ж фонт "Гулаг"! Вибач, якщо тебе зачепило, але не я придумав його.
Борисе, такий текст можна була написати, тільки європейцям дійсно жодного разу не бувшим у СРСР. Тому його буле приємно послухати усім ностальгуючим за радянським стадом. А мені подобається тільки музика, та оці два рядка: Well the Ukraine girls really knock me out They leave the West behind
Это всего лишь досужие домыслы. Вы, как я понимаю - не Терешкова и не Николаев. И даже не Хрущев. Повторю - эсэсэсэрия - не только 37 год. А вы все туда тычете. Представьте себе. В 78 году проходил я практику на Краматорском металлургическом. Через территорию завода протекала речка Торец. Мы ловили во торую смену раколовкой раков. Объяснять надо?
Та будь ласка... Давайте пройдемо вперед на 25 років - у 62. І згадаємо Новочеркаськ... Я знаю що Ви скажете: "эсэсэсэрия - не только 62 год..."
І я скажу що СеРеСеРія - і 68 рік в Чехії. Будемо добавляти по пару років і обовзково буде щось екстраординарне.
Вспомним, отчего-же не вспомнить. Да вот только незадача - при беспорядках гибнут люди только в эсэсэсрии? А как с этим в светилах демократии? Скажем - в Лос-Анжелесе в 92-году погибло в 2 раза больше людей при разгоне беспорядков в Новочеркасске. Будем кричать - "ганьба!"? Еще вспомним Украину (уже без эсэсэсрии) - и Ирак. Приятные воспоминания? А ведь США вторглись в Ирак - как советы в Чехию или Венгрию - по своей инициативе. ТАК мы еще приняли в этом позоре участие. А участие европейских стран в различных военных авантюрах в арабских старанах - это как - прогрессивно? Когда при самом раскровавом диктаторе гибло людей на порядки меньше, чем теперь? Я смотрю вокруг - и вижу лишь право сильного. Кто сильнее - тот и прав. Уж если вы ТАК обличаете союз - то надо отдавать себе отчет в том, что тогда нам не попути ни с Европой, ни с Америкой.
Я не раз писал, как голосовал. Да. Но не считаю, что это означает - мол нечего на зеркало пенять. Дело в том, что я себя не отрываю от истории моей страны - ни тогда, ни сейчас. И полагаю, что нельзя все мазать черной краской - как делают некоторые дописувачi. Я, к примеру, 3 раза голосовал за Ющенку. ТАК что - мне теперь со стыда на кишках повеситься? Однако - я совершенно не думаю, что из-за всех наших президентов стоит свернуть независимость и кому-нибудь сдаться - на милость.
Говрят, что в Лос-Анжелесе среди протестующих совсем не было видно плакатов с лознугами "Мяса, молока!!!"
« Американские люди, насмотревшись челябинских роликов, спрашивают, что означает слово «nikhuiуаsеbе». Объясняю, что это «метеорит» по-русски. Русский язык вообще астрономически богат».