Развалу СРСР 15 рокiв

Тема у розділі 'Історія', створена користувачем Пересвет, 8 гру 2006.

1. Capitoshechka

Capitoshechka Наймоскальніший москаль

ну чому лише 37-го? Беріть далі.

Наведу Вам лише один приклад, який відомий всім: весілля Валентини Терешкової і Андріяна Ніколаєва. Подробиці вкурсі я сподіваюсь? А то зараз почнеться, як завжди: покажіть документи, дайте докази...
    Або всім відомий випадок з Борисом Васильєвим. Ви вкурсі що його дружина єврейка і в що це вилилось?

І зверніть увагу - це був далеко не 37 рік....

Ну я не буду наводити тисячі прикладів з життя людей, коли картина була приблизно така: "Подумай на ком ты хочешь жениться (за кого ты хочешь выйти замуж) - его (ее) отец враг народа!"

зрозумів. Тільки як кажуть з пісні слів не викинеш. І 37 рік, і 40-й, і далі - аж до 91-го - це все сересер

• Подобається Подобається x 3
  2. artobstrel

artobstrel Дуже важлива персона

песню про Галю помните? как девушку привязали к дереву и сожгли? есть очень много свидетельств зверств казаков но ведь от того они меньше Украиной не стали? США, Великобритания - рабство и массовый геноцид населения будущих колоний - но, почему то СССР вы выделяете особо, почему?

• Подобається Подобається x 2
  3. Capitoshechka

Тому що у випадку з сересером мова йде про знищення власного народу. ВЛАСНОГО!!! Ви коли-небуть зрозумієте це, чи ні? Американців і британців можна зрозуміти - не своє-не шкода. Коли одна країна вводить свої армії на територію іншої країни, то тут не треба бути генієм і сподіватися на те, що тебе покличуть на каву, дадуть мішок грошей відпустять на всі чотири сторони. Томущо це війна.

Зрозуміла Вам врешті-решт різниця?
    Наведіть мені приклади із життя тієї ж Британії, коли вона знищувала так своє власне населення на своїй же території.
    До речі - першу частину цієї цитати можна віднести до тих же тамбовців. Довго терпіли - доки кисень остаточно не перекрили.

Останнє редагування: 19 тра 2013
  4. artobstrel

Север - Юг пиндостана? во всех вышеперечисленных в периоды смены власти и борьбы за власть всегда, подчеркиваю всегда - кровь ... оправдывает ли это ссср? наверное нет, но объясняет почему ...

5. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

Під час WW2 Британія НЕ відряджала примусово на фронт рядових, які були єдиними дітьми своїх матерів. Жуков для британських курсантів та істориків - досі є азійським монстром.

---------- Додано в 21:46 ---------- Попередній допис був написаний в 21:42 ----------

І на Луганщині квіточки росли, чисті стручмочки бігли? У нас біля Прип"яті за часів совка не було таких небачених квітів, фруктів та риб.

• Подобається Подобається x 1
  6. artobstrel

Британия не вела боевые действия на своей территории, ступи Гитлер на острова видрядЫла бы всех ...

7. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

8. Boris_Kiev

Boris_Kiev Дуже важлива персона

KLIBERN
    Британці любили певний містичний епатаж навколо таємничого совка.
    Наприклад, ДВД бутлег "Four nights in Moscow" - збірка відеоматеріалів з участю Ліверпульскої четвірки в 1969 році.
    Або дизайнерський фонт, де окремі літери нагадують "квадратні" або віддзеркалені літери кирилівки. Я спитав британця - художнього оформлювача одного диска - що то за маячня?
    - Та то ж фонт "Гулаг"! Вибач, якщо тебе зачепило, але не я придумав його.

9. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Борисе, такий текст можна була написати, тільки європейцям дійсно жодного разу не бувшим у СРСР.
    Тому його буле приємно послухати усім ностальгуючим за радянським стадом. А мені подобається тільки музика, та оці два рядка:
    Well the Ukraine girls really knock me out
    They leave the West behind
    :yes:

10. Romko

Romko Дуже важлива персона

11. Дальневосточник

Дальневосточник Русскомовний

Это всего лишь досужие домыслы. Вы, как я понимаю - не Терешкова и не Николаев. И даже не Хрущев.
    Повторю - эсэсэсэрия - не только 37 год. А вы все туда тычете.
    Представьте себе. В 78 году проходил я практику на Краматорском металлургическом. Через территорию завода протекала речка Торец. Мы ловили во торую смену раколовкой раков. Объяснять надо? :)

12. Capitoshechka

Та будь ласка... Давайте пройдемо вперед на 25 років - у 62. І згадаємо Новочеркаськ... Я знаю що Ви скажете: "эсэсэсэрия - не только 62 год..."

13. Полковник

Полковник миється в бані

А вот и не знаете.
    Я скажу, что СССР - это только 1962 год.

14. kym

kym Well-Known Member

І я скажу що СеРеСеРія - і 68 рік в Чехії. Будемо добавляти по пару років і обовзково буде щось екстраординарне.

15. Полковник

Полковник миється в бані

Кто бы сомневался.

16. Дальневосточник

Вспомним, отчего-же не вспомнить. Да вот только незадача - при беспорядках гибнут люди только в эсэсэсрии? А как с этим в светилах демократии? Скажем - в Лос-Анжелесе в 92-году погибло в 2 раза больше людей при разгоне беспорядков в Новочеркасске. Будем кричать - "ганьба!"? ;)
    Еще вспомним Украину (уже без эсэсэсрии) - и Ирак. Приятные воспоминания? ;)
    А ведь США вторглись в Ирак - как советы в Чехию или Венгрию - по своей инициативе. ТАК мы еще приняли в этом позоре участие. А участие европейских стран в различных военных авантюрах в арабских старанах - это как - прогрессивно? Когда при самом раскровавом диктаторе гибло людей на порядки меньше, чем теперь? Я смотрю вокруг - и вижу лишь право сильного. Кто сильнее - тот и прав. Уж если вы ТАК обличаете союз - то надо отдавать себе отчет в том, что тогда нам не попути ни с Европой, ни с Америкой.

17. Bambook

Bambook Persona non grata

18. Дальневосточник

• Подобається Подобається x 4
  19. KLIBERN

KLIBERN Status Quo

Говрят, что в Лос-Анжелесе среди протестующих совсем не было видно плакатов с лознугами "Мяса, молока!!!":nea:

20. Полковник

Полковник миється в бані

« Американские люди, насмотревшись челябинских роликов, спрашивают, что означает слово «nikhuiуаsеbе». Объясняю, что это «метеорит» по-русски. Русский язык вообще астрономически богат».

• Подобається Подобається x 5
а де твій аватар? :)