Шановний, artobstrel, людини без віри в Бога - це їжак без голок, якого може з"їсти будь-який хижак. На Вашому місці мені було б страшно жити. Якщо Ви живете без Бога, то Ваше життя - це ходьба по мінному полю, де в будь-який час может підірватись.
Хто вам винен що совком керували такі алені. Треба було менше мріяти про міравой_камунізм, а більше дбати про власних громадян. Хоча кому я це кажу...
Це ж була відома доктрина: там, де капіталісти вкладали один долар із фондів розвитку, там голосрака Моксель вкладала один рубль із фондів споживання. Точніше - один фантик. Бо вся совєтська економіка нагадує ігри у "магазин" дітей молодшого шкільного віку. Все, совок розпався, Моксель обісралася остаточно. Питання: чи потрібні заводи, який гнали залізяки для армії зразку 40-70-х років? Що на тих заводах можна випускати? Газові плити та "трифазні" пральні машини з механічним керуванням?
Ви називаєте упадок моралі досягненням? Похвалитесь таким у своєї доньки? І знову коні з людьми. Я не про релігійних неуків говорю, а Ви всіх в одну купу. Не годуйте. От я не годую. Я даю гроші на ремонт костела, на семінарії, хворим парафіянам, на християнську пресу. А діти ходять на катехизацію, аби розуміли, у що вони вірять, і могли давати відповіді на елементарні питання, а не так, як в Україні, де роблять те, чого ніхто не вимагає. А в цілому маю враження, що в Вас говорить вихований совєтской властью спротив і відраза агітпроп. Ну нічого, я колись також дразнила свою бабуську з печі віршиком "Вірую, вірую, у кобилу сірую" - навчили в школі на політінформації. Богу дякувати, дійшло вчасно, де я, а де Бог.
оглянитесь ... вокруг вас те кто "живет с Богом", вокруг меня то-же, и эти товарисчи и от меня, по-вашему безбожника, - они узнают что их Бог - старый добрый Яхве, от меня они узнают, что этот Бог явил свет первее солнца, перебил людей сотни тысяч, и первые века своих деяний не нашел лучше занятия чем толпы юдеев водить кругами и оправдывать их оккупационную политику, ну - ну , Вам нужен Бог (юдаэдишн) для того чтоб не убивать, не воровать, не обманывать и т.д. ? так о каких иголках вы говорите? я тоже "верил", пока не начал разбираться а собственно во что ... не получить кирпичом по голове - не плохое достижение, любите моралистов? прошу: Аллах как говорится Акбар: ахтунгъ не для слабонервных: Юная христианка из Алеппо, которой не повезло оказаться в "зоне, освобожденной исламскими повстанцами". Мусульмане под вопли "аллаху акбар" ее изнасиловали и зверски убили... Произошло это после того как популярный суннитский шейх Ясир аль-Аджлауни заявил, что для мусульман, учавствующих в Джихаде и пытающихся установить власть шариата, "захват и занятие сексом" с христианками является законным. яб таких Богом ведомых, напалмом жег ... христианская пресса .... ваш ответ это : "я не кормлю, я им даю есть" разумеется так проще, только смею заверить мое отношение к религии сформировалось в последние несколько лет ... Вы о Яхве опять? так может за одно объясните почему у вас протопредок - юдей ? почему у всех народов с покон веков Боги - часть этих народов, основатели этих народов и вдруг/, совсем не давно по историческим меркам оказывается что Бог пришел из мелкого, плюгавенького народца, коий себя народом то осознал в рабстве а потом только тем и занимался что предавал собственного Бога ? но думать зачем? зачем задумываться как и почему? ведь проще - алилуйййя и все, Бог - Бог потому что Бог! супрер ....
Ні, я не люблю крайнощів. Я говорю про те, що молоді жінки не мали б продаватись і при тому не жити в страху, що їх вб'є іновірець. А Ви чомусь весь час "щось за щось" пропонуєте:"От, вони там всі покурвились, але зате живі. Ура!" Не ура. Зовсім ні. І я не винна, що Ви так собі це все малюєте, дати на цю пресу - моє власне бажання, бо ці гроші я не комусь даю - я їх вкладаю у освіту моїх дітей, саме ту, котру я для них вибрала. А як не дам - ніхто мене не вижене з костела, а дітей - з катехизації. Це Ваш вибір, бо не вчитись - завжди легше. А чого Ваша мама - Ваша мама?
А нас в цей час мабуть червоною ікрою сересер напихував... Так вони їх і так "кушали", бо сересер нічогісенько окрім сировини (тобто ресурсів) не в змозі був туди продати. Я оце подумав... Мабуть це кляті капіталісти заставили сересер лізти до В’єтнаму. Скоріш за все капіталісти ядерною зброєю пригрозили і сказали щось таке: "Або ви йдете до В’єтнаму, або ми вас бомбами закидаємо..." Приблизно така ж розмова мабуть була, коли сересер на 10 років до Афгану вліз. Ну а про кредити, які сересер брав у капіталістів і роздавав різним "аборигенам" і "друзьям", а потім сам же ці кредити й платив...Це теж мабуть капіталісти нав’язали - силою заставили. Або ви берете в нас кредити - або вам гилка. Ага? Так було, чи ні? А що їм заважало це зробити до сересеру?
Не така. Це була багатоходова, зазгадегіть спланована, тривала комбінація Збігнева Бжезінського, розрахована на підрив совєтського союзу - військовий, економічний, іміджевий. Совки "клюнули" на це, як горобчики і розіграли невідому їм партитуру як по нотах. А як на "внутрішній погляд" - це була боротьба за наркоринок. Совєтскі військові начальники і особливо КГБ вирішили поповнити власний (чи корпоративний бюджет) за рахунок контролю та "кришування" наркотрафіку.
artobstrel, відкиньте емоції, не спішіть з висновками, задумайтесь над тим, що Ви кажете, а потім попросіть в Бога прощення і не завадить висповідатись в церкві та прийняти Святе Причастя. Я вже писав, що по фотографії можу продіагостувати людину і сказати в якій ділянці тіла є патологія. Тобто діагностуючи, появляється своєрідне відчуття в руках, яке зовсім не відчувається від намальованих від уяви картинах, тому що там немає Животворящої Сили. Більше 4-ох років працював в міській лікарні та кільканадцять років в медичних центрах Львова. Головний лікар району та багато інших можуть підтвердити те, що я кажу. Від образу Ісуса Христа теж появляється своєрідне відчуття, як від Живої Особистості. Значить Він живий і є посеред нас. Тому я ніколи не дозволю собі мовчати, коли хтось принижує ім"я Господа Бога мого або тим більше заперечує Його існування. artobstrel , Ісус всі гріхи прощає, тільки хулу проти Святого Духа не прошає. Те, що Ви кажете, це наслідки життєвих поневірянь, але Ісус тут ні при чому. Якщо Ви справді покаєтесь і звернетесь до Нього, як до живої Особистості, Ви побачите і відчуєте допомогу, інакше вважаю життя марним. Стосовно інших вірувань, я туди не пхаюсь, мені достатньо того, в чому особисто переконався і переконуюсь кожен день... .
Те, що в кожного Він свій, я знаю, так як Львів один, а дороги до Львова різні, але артобстрел взагалі заперечує існування Бога. то як я можу мовчати. Все одно, що хтось каже що сонця не існує, а я спокійно мовчу і продовжую писати. Якби про сонце писав кріт, я б мовчав, а тут про Бога пише людина, тому я не мовчу. Те, що він, як Ви кажете мого Бога не чіпає, воно так, але він заперечує Бога взагалі, значить заперечує і мого. Стосовно Бога те, що я мав сказати, вже сказав, а решта справа його.
Ну, да... были и Попов и Менделеев... Но всё это те исключения, подтверждающие общее правило - времена одиночек ушли безвовзвратно в прошлое, экономику могли двигать только каста хорошо подготовленых образованных инженеров, способных работать на прередовых производствах того времени. А вот этого-то у России и не было. Романовы, как раз, нуждались в скачке, и попытки провести определённые экономические реформы тому подтверждение. Но, конечно, другого способа, как двигаться по течению времени царь не рассматривал. Однако, расценивать это как заботу о гражданах.... нет, никакой заботы в этом не было. Потому-то и поимели те плоды, что поимели. Помните ту прискаску, что в Лондоне запустили первую нитку метро, а в России отменили крепостное право... А Вы не знаете? Сталин вооружил РККА танками, самолётами, стрелковкой полностью собственного производства. К этому можно относиться как угодно, но это факт. К 41-ому году подавляющее количество пехоты первой линии были вооружены автоматическими винтовками Токарева. Разработаны и произведены в СССР. Ну и модернизированными трёхлинейками, конечно. Тоже, кстати, произведённых в СССР. Это не более, чем литературный образ. Подобные факты были в истории, но это, скорее, частные случаи, а не правило. Единственный раз, когда советское руководство испытывало недостаток в оружии, это в период боёв под Москвой - осень 41-ого. Но насытить войска оружием удалось довольно быстро, правда огромную роль в это сиграл Ленд-лиз; именно американским порохом начали начинять патроны.
Ну якщо все було так чудово і всього вистачало, то що тоді сересеру поставляли союзники по ленд-лізу? Масло, мабуть, у Мурманську розвантажували з бутербродами для кремлівських? При чому, поставки відбувались на протязі всього часу - з 41-го до 45-го, аж доки японцям гайки не закрутили. Якщо вже країна навіть нездатна гудзики виробляти, про що можна далі балакати?
снова Исус пришел? иначе кто еще в праве делать такие хрененые выводы ... а тут надо разбираться. что больше забота о гражданах это улучшение быта или расширение жизненного пространства, бы ли бы такие умные как вы - Украина точно была бы в три раза меньше, так кто позаботился? кстати в арабских странах проституция - распространенейшее явление уходящее корнями в глубокую древность, раз мы уже заговорили о "продаваться" да -да , Свидетели тоже ни у кого насильно десятину не берут - сами дают. добровольно ... ну что я могу сказать алилуййя... э нет, как раз вчится и помогает разобратся, вы так смело упрекаете меня в "необизнанности" я думаю в вопросах теологии я вас пардон - "скушаю" в том числе и по Библии которая по идее должна быть основой вашей веры ... это настолько гениально что мне даже возразить нечего, а вот почему повелись на то что даже не мама - Бог, пришел из черт знает какого народа ... ну Киевская Русь - понятно, в угоду исключительно политическим моментам Владимир огзнем и мъечем крестил, перебив тех ко не захотел ... кстати у Ацтеокв - Уицилопочтли, у скандинавов Один, почему у славян как и у юдеев - Яхве ????? ---------- Додано в 00:01 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:56 ---------- не так а за денюшку плачу пример - супер ... как бы пиндосский влез в это вас не смущает? було так, что весь мир это США и СССР, все остальные - пфык, карта мира на которой два игрока, а вы будете говорить что СССР это уровень Зулусов?
До речі, не тільки в арабських. Тільки до чого це? Ага. Добровільно-примусово. А от скільки даю я - ніхто не знає. Тонку різницю відчуваєте? А я впевнена, що ні. Та ні, просто яке питання, така й відповідь. Класно Ви сюди чорта впхали. Хто повівся (чи повів)? Я тільки дивуюсь, що Ви Брахму з Крішною сюди не впхали (це і є відповідь).
А з цього моменту більш детально, якщо можна. А ця дєнюшка куди дівалася потім? http://www.youtube.com/watch?v=sL7vWJMdOF8&wide=1#t=21m14s
Ленд-лиз отдельная история. Американцы и британцам поставки делали, британцам тоже что-то не хватало?
Так, робили. Але в даному випадку у нас йде мова не про британців, а про сересер. Тому хотілося б отримати відповідь: якщо відповідно до Ваших слів сересер себе чудово забезпечував сам (в т.ч. і на початку війни), то навіщо тоді було на протязі 4-х років робити такі поставки? Я Вам трошки допоможу. Справа в тому, що до середини 30-х років в сересері дійсно було дуже багато зброї, в т.ч. і імпортної. І вибухівки. Мало того - все це добро було дуже ретельно заховане. Такий собі НЗ - на випадок "грандіозного шухеру". А причина всього цього - на протязі приблизно 10 років в сересер були організовані спеціальні школи, які готували спеціалістів-диверсантів, які повинні були на випадок війни дати відсіч "врагам савєцкой власті". А для того щоб вони могли це зробити, ця зброя була законсервована на спеціальних секретних базах. За ці 10 років був підготовлений досить непоганий контингент. Мало того, всю цю науку навіть встигли обкатати в Іспанії, на практиці, так би мовити... Але є одна проблемка - в середині 30-х років майже всі, хто пройшов через ці школи були знищені. Причому як ті, хто проходив навчання, так і ті, хто безпосередньо це навчання проводив. А трактовка знаєте яка була? "За подготовку бандформірованій с целью свєржєнія савєцкой власті". Тих, хто залишився вживих, можна було перерахувати на пальцях. Так от, що стосується зброї, то вона була відправлена на переплавку. За ненадібністю... В що це далі вилилося - відомо всім..
Речь идёт о кабинетных учёных и изобретателях 19 века, а именно об инженерах, о "специалистах-практиках", которых по Вашему мнению не было , а на самом деле были и не захотели жить СССР, эмигрировали после 17-года и обогатили своими знаниями и опытом Запад. Возьмите Сикорского (киевлянин, кстати), Кто это,если не специалист-практик? Зворыкин, Тоже не специалист-практик? Струхов, Ещё один не специалист -практик... Что это, если не каста? Романовы тоже могли посадить половину страны на голодный паёк, а другую в ГУЛАГ на хлеб и воду, используя их рабский труд, устроить Голодомор в Украине и одновременно гнать эшелоны с пшеницей за бугор, засадить "белые воротничк" в шарашки и кормить их там морковными котлетами и т.д. и за счёт этого совершить индустриальный рывок, но они предпочли эволюционный путь развития, не касаясь благополучия своих подданых. В этом и заключалась их забота о них. И если Вы этого не понимаете, то извините... Серьёзные ошибки, которые привели их к краху, у Романовых, конечно были, но это уже совсем другая история... Которое Сталин с успехом восстановил...
Виводи власне ваші Дійсно "хрененые " Для голодранця з імперськими амбіціями краще звичайно що останнє.