Вот это мне особенно понравилось - каждый русский патреот знает что Крым это не Украина и украинцев там нет. Но чуть что - "украинцы загубили жемчужину".
Тєбє залишилась спустошена гусеницями тундра, на якій і мох вже не хоче рости. А в додаток можемо відправити з десяток породних відвалів донецьких шахт, які за століття будували вам "вєлічіє".
Мене? Что то у Вас совсем плохо в понимание времени и пространства. Это Вы тоже из той оперы. Как то что я слышал за Украину и читал в СМИ. :rolleyes: Но вот только почему то я не верю. Или Вы из тех кто мясо не ест? Во блин и чего спрашиваю, достаточно взглянуть на Аватар.
Хрущов бачачи, що тамбовські, яких поперевозили замість виселених татар, зовсім добивають Крим своїм невіглаством, вимушений для спасіння його передати на баланс України з підключенням ресурсів її, включаючих дніпровську воду та херсонських селян, які мали практику господарювання в подібному кліматі. Тому й проголосував трудовий степ Криму проти імперської "мєшковщини" в 90-х роках.
Не надо перевирать истину - ................. загубили жемчужину. К нормальным умственно полноценным Украинцам это никак не относятся. В остальном согласен. [ADMIN="Милена"] Пока просто предупреждение , держите себя в руках и правильно пользуйтесь русским языком !!![/ADMIN]
Точно так вони казали про брата Нєвського Андрія та Данила Галицького, які "ізмєнілі" їх любимому хану.
Ми, на відміну від вас, історію вчили. А "распад недобудованого 3-го Риму" - це є благо для всього цивілізованого суспільства.