Відповідь: Расизм Думаю, що це буде неправильно. Правильно буде, коли і білі і темношкірі і ..... зрозуміють, що всі ми є однаковими. Ніхто не є кращий, ніхто не є гіршим.
Відповідь: Расизм ...напевно це погано, але я за добро! за добро у всьому світі... Хоч розумію, що не буде такого ніколи, але сподіваюсь. Наївна! Расизм- це зло. Є люди і хороші, і погані. Власний досвід свідчить, що афроамериканці є трудолюбиві і добрі... Серед українців, росіян є злі і агресивні... Є. А буває навпаки.
Відповідь: Расизм щодо "поганості" вже було сказано і сказано кілька разів.... пігментація шкіри?.. я не расист, бо люблю рудих, а якщо задуматися -- це теж кольорові... суть не в тому, що є хороші і погані люди, суть в тому, що це чуже і чужим лишиться назавжди.... нашу культуру топтати сторіччями і ми це все проковтнули..... ми не вилізли ще з цього, а вже говоримо (блін, ДОЗВОЛЯЄМО собі говорити про те, що "всі люди хороші")!.. давайте так, всі "брати і сестри чорношкірих".... тут звучали аргументи щодо того, як поводять себе ваші "брати і сестри", і всі ваші аргументи можна вкласти в одну коротку репліку: є люди хороші і є люди погані (тобто фраза НІ ПРО ЩО); я наводив приклад ліберії, німеччини, наводилися приклади сполучених стейтів; окрім цього можу навести ще один приклад: "чорні" у львові.... який ВАШ аргумент? де він?..
Відповідь: Расизм В плані "дві руки,дві ноги,голова і два вуха"? Тоді НКВДисти - теж люди,безперечно...
Відповідь: Расизм анітрохи!.. просто бачу трохи далі свого носа... скажу більше: "кольорові" ніколи мене не ображали..... у мене на личаківський свого часу навіть мешкав чечен -- чудова людина, багато розповів чеченських байок....
Відповідь: Расизм Є дві точки зору-всі люди брати і другі.в душі добрі і пухнасті-це ідеалістично дитяча і є друга(реалістична) в якій люди є різні бо хочуть різне бачать ті самі речі по різному. і ці різності зумовлені вихованням расою національністю. всі спроби створити гармонійне міжрасове суспільство то як дрібнодисперсна суміш води і оліі-поки мішаєш то існує а як зупинишся то зразу розділяться.Я своїм дітям пояснив -ніяких кольорових друзів-прибю зразу.І школу і спортклуби і район проживання вибрав так щоб не було забагато контактів.
Відповідь: Расизм поясніть таке.... чому? у білих є: біле, руде, чорне волосся (це я спрощено, про відтінки не буду)... зелені, сині, карі, чорні, сірі очі... і моє улюблене питання: чому "кольорові" ніколи не виграють "формулу 1"?....
Відповідь: Расизм це всьо фотошоп.і ще вони не будуть нобелівським лауреатом по фізиці і чемпіоном світу по шахам http://lib.ru/LONDON/whiteman.txt http://lib.ru/LONDON/atu.txt