Відповідь: Расизм Не розумію, як можна казати, що хтось гірший від тебе чи нищий в суспільстві тільки тому, що у нього іншого кольору шкіра, віра і т.п. Мені пофіг чи людина афроамериканець чи азіат чи ще хтось. Треба дивитись, що в неї всередині, в голові і в душі. Я впевнений що більшість українців негативно ставляться до темношкірих лише тому, що вони були колись рабами. Також таке ставлення показує нашу не цивілізованість, наслідки агітації радянського союзу, відсталість культури і т.п. Хай мені хтось доведе протилежне!!! П.С. Скінхедів треба ненавидіти, а не темношкірих.
Відповідь: Расизм ви що здуріли? рабами і білі колись були в мене склалося враження, що такі як ви чужих аргументів не слухають
Відповідь: Расизм а де ви побачили слово "м....ль"?.... я написав "моЦкаль"..... як на мою скромну думку: абсолютно різні слова.... та й на футболці нашого "чорношкірого брата" що написано?....
Відповідь: Расизм Миху, у мене тато так відколи я себе пам'ятаю говорить. (казав, що як вийду за москаля - виречеться) :ninja: Так що будемо разом жовті діставати. :D
Відповідь: Расизм гран пардон, мої предки не були.... як це не дивно.... ну, принаймні до 5-го коліна точно... скінхедів не тре ні любити, ні ненавидіти... їх тре поважати. хоч і не всіх. а деяких.
Відповідь: Расизм Я думаю тут велику роль грає візуальне сприйняття. "Якщо ти чорний а не білий значить ти не такий як я і з тобою щось не так". Яка різниця який в тебе колір шкіри, голова, ноги, руки ті ж самі що і в інших. Хіба що різниця в менталітеті і в темпераменті людини.
Відповідь: Расизм не буду ніц писати, тільки виділю ваші ж слова..... Хіба що різниця в менталітеті і в темпераменті людини....
Відповідь: Расизм Расизм це коли расова дескримінація ведена в законодавство, як колись було в південних штатах. Я проти. Те що переважно дискутується на цій гілці належить до катергорії упереджень. Расові упередження явище надзвичайно поширенне. Я наприклад їх маю. Не переношу італійців і москалів. Неґри як на мене таки краще. Тест на расизм: З ким краще пити горілку неґром чи москалем. Моя відповідь: з неґром, менший шанс що він мені в душу наплює.
Відповідь: Расизм Гелена Уважно слухаю Ваші аргументи. Пупер Ти певно що ненавидиш темношкірих, як кіт мишу. До речі, негр - це матюк, образливе слово, тому прошу вживати або "афроамериканець" або "темношкірий" Це буде цивілізованіше.
Відповідь: Расизм Не знаю...Видно тоді вся література,публіцистика,де вживається слово "негр" є нецензурною... Але,не розумію,якщо він негр,тобто представник негроїдної раси,то чим я ображу його,назвавши негром? Але це риторично.
Відповідь: Расизм А чому б і не написати, хотілося б дізнатись вашу думку щодо мого посту. Все таки пігментація шкіри людини не визначає добра вона чи погана, мудра чи дурна. В кожній расі і національності є погані і хороші люди, нема такого що українці хороші а євреї чи росіяни погані а афроамериканці ще гірші, а японці самі мудріші.
Відповідь: Расизм Тоді,щоб догодити афроамериканцям ми повинні знищити тисячі тонн літератури(історичної,пригодницької,публіцистики),де вживається слово негр? І забути,що negro(чорний) і niger(темний). Правда,не розумію,чим слово "чорношкірий" краще?
Відповідь: Расизм Тут писали, що афроамериканці не хочуть працювати... Не знаю як в інших містах України, але в Києві є вдосталь робочих місць (3 пропозиції на людину), але помічала, що деякі кияни лінуються і не працюють "тому що ця робота не для мене" Чого бідні - бо дурні (с) А за моїми спостереженнями, китайці, афроамериканці трудяться за кожну копійку на наших ринках...І вже не скажеш чи більше українців, чи представників інших рас на цій важкій роботі... Коли була в Франції, спілкувалася з одним чоловіком з Конго. Розповідав, що навчався в Києві, а над ним наші ґлузували: "Он, баунті йде!"... Так соромно було те чути ...в Парижі, помітила там велику кількість афроамериканців. Йшла по вулиці (а було вже темно), а там- самі африканці...А погляди які були...Не дуже приємно і трохи моторошно... Може краще створити окремі райони, де мають ходити самі "чорні" і "білі"... Може так буде правильно? Відрізатись від них і не пускати у свій світ? І не переходити межі їхнього? Так буде правильно?
Відповідь: Расизм Нігер.Niger.З латинської - темний. Всьо! Якщо хтось назве мене білим - приб’ю! Дискримінація.Расизм. Ви,Лілю теж не давайте,щоб Вас так ображали.