Відповідь: Расизм Не бачу зв"язку. Ні, це так, шпилька в очі, kij w mrowisko. Без проблем. Мені лише з одного схрещення діти не подобаються. Чорних із китайцями чи японцями. Дуже вже якісь такі негарні. Хоч -10. У чистоту нації я не вірю. Ви справді думаєте, що в Україні ще є чистота нації? Додано через 2 хвилини Відколи його почали вживати нечорні. Додано через 14 хвилин Порядні люди всіх під один аршин не міряють. Вам так не здається? Якщо мій чоловік їхав сюди вчитися, бо в Україні відповідної установи нема, то я мала лишитися, бо не хотіла їхати? І най би дитина знала, як татко виглядає лише з фото. А може, я мала після півроку депресії, яку на мене наводила Канада, лишити чоловіка й вернутися, бо мені Канада в печінках сидить?
Відповідь: Расизм Не треба так перейматись бiдненькими чорненькими. В Америцi вже йде зворотня дискримiнацiя як наслiдок боротьби проти расизму. Тепер якщо ти бiлий молодий хлопець то шанси є що тобi не пощастить якщо з тобою конкурує хтось чорний. А iндусiв скiльки понаїхало - тьма! У нас наприклад група з 13 чоловiк - 4 з них iндуси. I вони так кучкуються що нi євреям, нi українцям нi чорним не снилось. Дуже зверхнi люди. Дуже! Тест на расизм: iншої раси дитина? - якщо прийомна то будь якої раси. Якщо я можу покращити життя якоїсь знедоленої лялi, то чи вона з Африки чи з Азiї чи України я тiльки буду рада що змогла допомогти. - чоловiка iншої раси - нi! Iншої нацiональностi - ну так - зятя чи невiстку - деяких рас та нацiональностей АБСОЛЮТНО НI! А деякi можна, якщо з порядної сiм'ї.
Відповідь: Расизм (вікіпедія) (теж)...вас нагадує Українці є частиною України. Афроамериканцям і не тільки їм про це дуже добре відомо логіка: спочатку - хтось, потім - я! ...то так і живемо В умовах демократичного суспільства, насильство неприпустимо. А як же "свобода пересування"?
Відповідь: Расизм а можна інформацію для роздумів?.. колись з’явилася думка "повернути негрів" на історичну батьківщину -- до африки..... катастрофа, добродії, катастрофа. ліберія. почитайте історію цієї країни. "мудрі" негри на батьківщину не повернулися, а навіщо?.. ніц не роблять, отримують соціальну допомогу... поступово витискають білих за допомогою ліберального законодавства... сподіваюся, що Україну така участь омине і я те тільки про африканців... значно більшою загрозою є китай та інша азія....
Відповідь: Расизм Я ще дещо додам. Коли я дивлюсь якiсь документальнi фiльми про Америку i показують 40вi, 50тi i 60тi роки то часто показують жахливi речi. Наприклад показують що є туалет для "Men", i "Colored" тобто, чоловiчий i для кольорових. Входи у рiзнi заклади теж були для бiлих окремо, i для всiх iнших окремо. Були окремi автобуси для чорних дiтей їздити до школи, i взагалi все було роздiлено - оце дiйсно дискримiнацiя по повнiй. Або якщо чорний забрiв десь ненароком в бiлий район то в лiпшому випадку на нього викликали полiцiю просто так, в гiршому вiдлупили до пiв смертi а то i на смерть (особливо якщо забрiв в iталiйський район, тi взагалi чорних на дух не переносять). А те що я чи ще хтось там не хочемо виходити замiж за чорного то це на мою думку не є расизм. Расизм буде якщо я йому в очi скажу що я з ним не буду розмовляти бо вiн/вона чорний i тим є гiршим за мене. Тепер дискримiнацiї немає як такої, чорнi i бiлi, i жовтi i коричневi живуть, працюють i iснують разом, нiхто нiкого не роздiляє. Те що вони були рабами в Американцiв, так шкода, але що з того? А у нас що не було крiпацтва? Те саме рабство! I скасували його в нас в той самий час що i в Америцi. I всюди по свiту в певнi перiоди часу було рабство, особливо полонених пiд час вiйни забирали до роботи. Я б не сказала що я расистка, що ненавиджу когось бо вони жовтi чи зеленi. Але я маю свою думку про певнi нацiї - не тому що вони є iншого кольору (дещо) нiж я, iншої культури (чи її вiдсутностi), а за їхнiй стиль життя, поведiнку, вчинки.
Відповідь: Расизм Саме так. Чорношкірі і араби, як тільки відчувають що їх вже достатньо багато починають нагліти до неможливих меж.Коли ж кількісної підтримки соплемінників ще недостатньо,вони цілком адекватні люди.Тобто згоден з тим,що міжрасова нетерпимість в значній мірі,залежить від поведінки оточуючих вас людей інших рас.
Відповідь: Расизм Бажаю українцям в Україні ,таких самих прав , які мають зараз індіани(політично коректно - first nations - перша(головна) нація) в Канаді і в повній мірі користуватися цими благами. Мій тест на расизм. - Дитина. Якщо треба було би адаптувати.Адаптував би.Незважаючи на колір шкіри трактував би як свою. - Жінка.Один час зустрічався з дівчиною , яка є пів філіпінка і китайка.Справа навіть йшла до одруження.Правда в неї більше переважала європейська ментальність , так як вона народжена в Гонк Конгу і виросла в Англії. - Зять/невістка - якщо з порядної родини і з життєвими цінностями які співпадають з моїми , тоді не маю нічого проти.
Відповідь: Расизм Патріку, Ви би видали свою біленьку лялічку за якусь ( ЗВИНЯЙТЕ!)чорну мавпу? :eek: :eek: Я би - НІ В ЖИСТЬ! :cowboy: Я можу з ними бути разом в церкві, вітатися, запросити в гості на весілля, чи діти хай собі запрошують на ДН, можу допомогти, але ні в якому разі не кровозмішання! От така моя позиція! Хоч всі мені карму знімайте!:no:
Відповідь: Расизм Тут справа наглості.Хто більше кричить , страхаючи оточуючих "офісом по правах людини" , того і слухають. Маю приклад , коли наша львівянка спекулюючи на цьому добилася бажаного результату.Лист на 3х друкованих листках в офіс діна(деканат) з приміткою "копія в "Торонто Стар" і Гюмен райгтс комішем" зробив майже неможливе. Додано через 10 хвилин Скажем так - гірше коли різниця в релігіях , світогляді .А колір шкіри напевно саме останнє.
Відповідь: Расизм Пупере, коментар до Вашої світлини. А мені вже нехай краще буде москаль, але таки не чорний. Москаля можна таки переконати, а чорного НІКОЛИ не вибілиш! п.с. А щодо таких от "плодів кохання" наших дівчаток з чорненькими, то бити їх мало. Порозкидали колись тих бідних дітей по селах України на знущання одноліткам, або в дитбудинки. Навіть, як повиростали такі діти, то несолодко їм.
Відповідь: Расизм І шо з того вибілювання? Хіба що такі мільйони вбахати! Ніс ще тримається, чи вже відлетів? Протів пріроди нє папрьош! :cowboy:
Відповідь: Расизм працюю в великій міжнародній компанії з людьми з цілого світу. Вже давно переконалась, що особистість людини не залежить від національності чи кольору шкіри.
Відповідь: Расизм боянчег: заходе вуйко з ручним кулеметом у київський трамвай (кінець 80-их) і питає: - хто мені скаже, котра година? всі мовчать. вуйко знімає зі запобіжника: - ще раз питаю: хто мені скаже, яка година? встає негр: - десять по третій, дядьку! - сиди, синку, я й так бачу, що ти не моцкаль!. підсумуємо нашу гілку!... дописи говорять, що форумляни є трьох категорій: "расисти"; "антирасисти": лілька, маюнка, кЮля, патрік і редхотчілі... і ті, хто себе не принижує розмовою про "чорнодупих"...
Відповідь: Расизм нє... є випадки, коли чорні починають тупо посилатись на расизм і використовувати це як аргумени де треба і не треба... але це вже інші випадки.
Відповідь: Расизм Ви шо, народ? поварювалисьте? Та мені за слово "м...ль" жовту картку вліпашили з попередженням!!! Загубилисте лєк? То ж приниження м...ля називати м...лем!!!!!!