Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. Оля

Оля Старожилка форуму

Відповідь: Расизм

Слухайте, люди! Не треба ніколи то в одні, то в другі крайнощі вдаватися. То гноблять чорношкірих, то зачинають вседозволеність для них створювати. Бог створив всіх людей рівними, але чогось різними. Тому навіть уявити собі не можу, чого то колись в Америці мали бути місця "для білих" і "для чорних". Чого то мали колись розрізняти всіх, хто якого кольору шкіри. А тепер спішать так ту помилку виправити, що вже ті чорнюхи на голову вилізають. На роботу перше всього візьмуть чорного, як є конкурс. В разі якоїсь розборки щодо порушення закону, то дуже дивляться, чи не чорний, щоби не подав в суд за дискримінацію. Діти розповідають, що навіть в школі, як щось в тебе летить, то перш за все треба повернутися і подивитися, чи то не чорний, бо відразу буде крик:"Ти на мене наговорюєш, бо я чорний!" А на переході на дорозі, як вони себе поводять? Йде в розвалочку, як бачить білого водія перед собою, так і хочеться в ту чорну дупу заїхати, як не машиною, то хоча би якою різкою.
    Так що мені далеко десь, якої хто раси, але має перш за все бути нормальною людиною. Перша людина, яка мені допомогла в Америці на дорозі, як мені колесо пробилося, була саме чорна жінка, яка стала, дала свою запаску і попровадила мене аж додому. Я то добре пам"ятаю. Тому не маю різниці, якій людині відплатити добром - чорній, чи білій. Але те, що вони наглі, найбільші криміналісти, найледачіші, найзадрипаніші і я би ні за що не жила в чорному районі, то то правда, від якої нема куди подітися. А ще я проти шлюбів білих з чорними. З якого би то дива? Нащо експериментувати над тим, що Бог розділив? І темпераменти в них інші, все вони сприймають по-іншому. Гляньте на їхню музику! Навіть служіння в церкві. Та ними всіми тіпає ще навіть, як нема ніякої музики. :) Сприймаю їх, як людей на роботі, сусідів ( як заселяться між білими) , але ніяк не близьких друзів. От і судіть: расистка я, чи ні?! :):):)

Додано через 5 хвилин
    А ще мене тут добиває їхня мова. :) "Ю анистин вот ай сит?":D По телефоні відразу визначаю, чи розмовляю з чорним. Як з нашими рагулями говорити. :)

Додано через 19 хвилин
    Ще згадала, як раз на товінгу була свідком такої сцени. Відтягнули мені машину за неправильне паркування. Поїхала я її забирати, ну і мовчки питаю, скільки маю заплатити, бо попередили, що ці люди ніколи над тобою не змилуються, як вже ти до них потрапив. І попадаю саме на скандал. Чорна не хоче платити, а там ще щось кричить, домагається, щоби їй машину задармо віддали. Прийомщиця їй і так, і сяк пояснює, що закон є закон і не вона там начальник. А та репетує, аж вуха болять. Тоді прийомщиця не витримує і їй:"Get your black ass out of my office!" :D :D Я своїм вухам не повірила! Але чорна таки заспокоїлася!:)

• Подобається Подобається x 12
  2. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

ви -- вдруге приписуєте слова, які я не говорив....
    один раз -- ромко....
    мабуть ви не уважно читаєте те, що я пишу, або ж зациклилися на якісь статті, можливо газетній... [​IMG]

я думаю, це правильне рішення.....
    життя вам покаже зворотнє, але (щиро, наталю) сподіваюся, що тебе це омине....

процент "кольорових" в києві значно вищий ніж у львові; я дуже тішуся з того, що у львові їх мізер....
    ті залишки циганів, які ще є, з часом повернуться на батьківщину до румунії, або ж до києва і у львові стане жити ще більш безпечно....

Додано через 4 хвилини
    олю.... [​IMG]
    зверніть, будь-ласка, увагу, що з моїх уст не прозвучало жодного заклику до якогось насильство щодо "чорних".... [​IMG]

я тільки хотів назвати речі своїми іменами, і, як бачите, це людям не подобається....

шкода, маюночко, у вас же підпис "будьте собою"... [​IMG]
    інколи треба вміти слухати... [​IMG]

• Подобається Подобається x 1
  3. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

А я постійно мрію, аби Україна стала такою ж багатонаціональною, як Канада.

• Подобається Подобається x 2
  4. Romko

Romko Дуже важлива персона

Я теж.
    Але,щоб поменше було негрів,арабів,китайців і росіян.

• Подобається Подобається x 10
  5. duncan

ліля, а ти Україну любиш?...
    чи ти так само як в канаді хочеш, щоб українців загнали в резервації, і зробили країну для мігрантів....

судячи з твоїх та маюнкиних дописів -- так воно й виглядає...

пс. учіть (ні, не олбанський) історію!

6. Liliyah Romanova

Liliyah Romanova Дуже важлива персона

Пупере, тобі пора теж трохи інакше на світ почати дивитися: ШИРШЕ!

7. coolzak

coolzak Well-Known Member

простий тест на расизм-чи погодишся мати чоловіка.дитину.зятя -невістку іншої раси.?

• Подобається Подобається x 4
  8. duncan

мені моя "вузькість" подобається....
    є націоналіст, а є "гражданін міра"...
    я -- з перших....

до речі, цікаво, а як ти поєднуєш антиглобалістські погляди з любов’ю до "кольорових".....
    пригадую твої дописи про макдональдс... [​IMG]

Додано через 3 хвилини
    [​IMG] підступне питання.....

9. Ворон

Ворон ПТН ЗДХ

То я не чітко написав. Додав другу історію, яка не має відношення.
    А першу мені розказував син "Беркута" десь 5 років назад і дуже переймався тим. Звідки він її знав не знаю. Але вона була що: якогось українського військового застрелили неґри коли він чекав на жінку поки вона зійде вниз, біля будинку здається в Бронксі (хоч може і в іншій частині міста). Подібна історія і час співпадає. Те що він бувший військовий то вже дрібна деталь. Принаймі подібних випадків в той час не чув. Сумна історія.

• Подобається Подобається x 2
  10. mavka

mavka Well-Known Member

-3....

Лілю, Ви дійсно про це постійно мрієте ? :)
    я от постійно мрію про повернення домів....

а якщо серйозно, то є різні нації й раси то й треба своєї чистоту берегти.

• Подобається Подобається x 7
  11. Мих

Мих Дуже важлива персона

чому на чорне я не можу казати чорне?

Додано через 1 хвилину
    згоден

• Подобається Подобається x 4
  12. Оля

Оля Старожилка форуму

Ну Ви і зрівняли! І Канаду, і Америку населили емігранти, витіснивши індійців. Хочете, щоби і Україну наводнили хінчИки, в"єтнамчИки і ще які бідні народності? А українців загнали в села?
    Переміщення людей все більше і більше практикується в світі, але всеодно певний етнос таки живе на своїх територіях і не дуже кудись мігрує. ;)
    До того, такого, як в Канаді, чи Америці, не може бути. Бо тут люди поз"їжджалися звідусіль і створили свою канадську, чи американську націю. Хоча насправді - то горох з капустою. І ніц їхній melting pot не поміг. Все одно всі ділятьcя на білих, чорних, латінос, азіатів...;) І гуртуються за тими ж ознаками.

Додано через 4 хвилини
    Певно таки, що я расистка. :) Бо не погоджуся. Ще іншої національності, то погоджуся, але не раси. Хоча не зарікаюся. Бо зарікатися можна....щось вкусити. :) Бо не дістанеш.

Додано через 7 хвилин
    Чорним називати не заборонено. Тільки негром. :) Бо то расистське слово. Ю анистИн, ванила фейс? :):):):p :p

• Подобається Подобається x 11
  13. Мих

Мих Дуже важлива персона

у нас в школі казали негроїдна раса... і нічо....

14. Оля

Оля Старожилка форуму

В українській мові і слово "жид" ніколи не було обзивиськом, а тепер як воно трактується? ;)

15. duncan

[​IMG] так і трактується, це все наслідки російського панування.....
    бо в російській це обрзливе слово...
    у мене таке питання: а відколи слово "нігер" для нігерів стало образливим?....

16. Мих

Мих Дуже важлива персона

раніше і москаль - було нормально.

17. Samojlovu4

Samojlovu4 Well-Known Member

Європа як не схаменеться від своєї фальшивої і згубної толерантності, то пропаде за кілька десятиліть.

Але найгірше з церквою - то катастрофа. Християнські повсюдно закриваються, натомість все більше мечетей та синагог... Ви вдумайтесь, люди, то не сміх - пропадає, витісняється європейська християнська культура, на якій десятками століть грунтувався цивілізований світ! Починаючи від таких дрібниць типу загальноприйнятого у всьому світі саме європейського стилю одягу, і закінчуючи моральними, етичними, естетичними, сімейними тощо засадами суспільства...

Те що турки не зробили в 17 столітті під Віднем, коли їх зупинили, зараз вони успішно продовжують, але іншими методами...

А скінчитися може тим, що Рейхстаґ перебудують на мечеть і квітка...

• Подобається Подобається x 12
  18. Мих

Мих Дуже важлива персона

Добре, що в нас не високий рівень життя, а то б до нас то всьо сміття повалило, нє?А так маємо своє, а не турецьке, чи африканське.

19. kYula

kYula Well-Known Member

расист?:)

20. KabMiner

KabMiner Well-Known Member

Прочитав всіх.
    Расизм - це просто: расизм є нічим іншим як проявом природного інстинкту до відтворення себе таким як ти є - все починається звідси. Змішування з представниками інших рас робить відтворення людини в її дітях неможливим, бо метис, чи мулат ніколи не буде нагадувати білого.
    бажання самозбереження вимагає ізоляції від представників інших рас, відповідно, коли ізоляція неможлива тоді зявляється ворожість. ну, а коли зявляється ворожість тоді починається весь букет: війни, насильство, міжрасові конфлікти і т.д.
    Тому, расизм - це норма. для уникнення негативних його проявів потрібне роздільне проживання рас - не даремно ж Бог дав різним расам різні континенти.

Те, що ми люди зовсім не виключає того, що ми чорні, білі, жовті..
    Ці "расисти" неправі - на наших вулицях чорні взагалі не повинні ходити, а ми не повинні ходити по їх вулицях.
    Нічого нормального, суцільна патологія.
    Не треба думати, треба знати...історію.
    тільки при умові, що вони поважають нас, чого явно не спостерігається.
    Не приплітайте сюди рабовласництва, рабовласництво не залежить від наявності чи відсутності рас - це соціально-економічний лад.
    а мені не соромно, бо в інших расах расистів не менше, а крім того, расизм - це нормально.
    та прекрасно ми все розуміємо: може негр любити Україну, або татарин, чи єврей, а от українців вони не люблять.
    так, таких показують по телевізору, але то нечасто буває, бо таких мало.
    Порядні люди вдома сидять, а не по світу вештаються:beee:
    без насильства неможливе самозбереження.
    Дійсно, адже прості прийняти волю Бога, аніж йти проти неї і постійно набивати собі гулі.

• Подобається Подобається x 3
а де твій аватар? :)