Відповідь: Расизм Здається знаю цю історію... Десь рік назад якогось українського поліцейського застрелили під час перевірки автомобіля, його напарника поранили. Але там знайшли здається.
Відповідь: Расизм 1.нічого вам не зрозуміло. 2. ненависть надто сильне почуття із позначкою "мінус". я його ніколи не відчуваю перманентно.3. я людей люблю. незалежно від кольору шкіри (можете писати, що це в стилі когось із наших форумлян). 4. вважаю висловлювання типу "приблуд" недоречними
Відповідь: Расизм не думаю... зі скінами спілкувалась не раз , не з одним і не один рік. тісно спілкувалась. бачила то все, можна сказати, зсередини. враження маю препогане.
Відповідь: Расизм Важко мені щось конкретне сказати... З однієї сторони, маю двох не друзів, але колєґів... тих, чорнобрових... Один навіть муслім. Нічого такі... А з другої сторони, ну не такі вони якісь... як натовпом зберуться, то вроді такі агресивні стають. Нераз як побачиш якогось нег... чорнобрового репера, думаєш собі "шо ж ти чудо визябруєшся?!"... хочеться йому на мешти плюнути... А ще ніколи не забуду чорнявих в Парижі, а в Ліоні то взагалі... наш водій вроді недосвідченний попався, і автобус в такому районі поставив, шо ну... Вечером мілкими перебіжками до нього збиралися, та бидлота чорна як повилазила зі своїх притонів після заходу сонця, мама рідна...
Відповідь: Расизм звичайно. а як інакше? "перманентно" -- постійно; тобто відчуваєте, але не весь час?.. а я ні, бо мені бридко дивитися на: 1. волоцюг... 2. циган... 3. різного роду "попрошаєк".... я вважаю висловлювання типу "приблуд" чіткою характеристикою людей, які шукають "легкого життя" замість того, щоб працювати і жити у своїй країні...
Відповідь: Расизм пояснюю: якщо відчуваю до когось ненависть - то це миттєвості. і таке буває рідко. тобто, українці-заробітчани - також "приблуди", тільки білошкірі? а якщо у людини, скажімо з Куби є підприємницьке чуття і вона не хоче, щоб її діти зростали в умовах видачі одного комплекту білизни на рік і заборони підприємництва, і ця людина їде в Панаму, щоб заробляти і там будувати своє життя - вона також "приблуда"? хай би жив у своїй країні, Кубі, де заборонений інтернет вдома не в цілях роботи і т.д. зате у своїй країні...
Відповідь: Расизм як, наприклад, до мене зараз.... так, так і ще раз так! наведу приклад любимих мною свідків Єгови.... вони не расисти, але вони нікуди не їдуть шукати "довгу гривню"... а навіщо?.... а якщо їдеш У ПРИЙМИ (!!!), то не сподівайся на те, що тебе там любитимуть.... тепер детальніше щодо чорних...... на гілці вже були слова про те, ЯК ПОВОДЯТЬСЯ ВОНИ, коли ми в їх державі, то чому ми маємо допускати це тут?... чому араб, який взяв за дружину українку, тут поводиться пристойно, а коли повертається до себе, то робить з неї рабиню?... може тому, що МИ це дозволяємо, коли починаємо говорити про "всесвітню любов", про те, що "всі люди однакові" і їх "тре любити"?...
Відповідь: Расизм а внутрішньодержавні міграції трудящих не рахуються? може, тому що ПРОСТО дозволяє хтось. втім, дозволяють не всі. а чому українці(не всі, безперечно) роблять зі своїх дружин-українок в Україні рабинь? Додано через 48 секунд нє-а. анітрохи
Відповідь: Расизм Це просто брак поваги і зверхність щодо іншої особи. Пошукай причину такого негативу в собі. Це лише реакція на якусь колючку, що сидить у тобі. -10000000! Що хочеш цими словами показати? Що маєш якісь проблеми? Я теж сходжу на особистості часом, якщо мене зачепить. Правильно, бо до них "зелені" самі їдуть. Чи ти не бачив резиденції свідків у Брюховичах? У мене тут трохи є знайомих серед чорних, і всі такі привітні та хороші. І якщо допомога треба, теж радо відгукуються. Може, то франкомовні інші? Вже пояснювала. Повторюватися ще тут? Є різні приклади таких жінок. Одні виходять заміж, бо думають, що будуть гроші, в золоті купатися... Фільмів дівчатка передивилися, а радше серіялів. Головою такі зелені "дупці" не думають, от дістають. Вийшла за уявну вигоду, то й маєш. Інший приклад жінок є кардинально протилежним. Якщо жінка мудра, то вона мудро все зробить. Довідається, які в кого традиції, що її чекає, як чогось уникнути. От такі й живуть потім як люди, чи в Україні, чи там. Так що знаєш, пупере, оправдовувати чиюсь глупоту тим, що от це ті хлопці такі погані... Чи ж не ти писав, що любов зла, а козли з цього користають? Додано через 1 хвилину Маюнко, браво!
Відповідь: Расизм ні, бо всі громадяни України.... (знаю: кияни не люблять ліміту )... "дело султана джема" слова з дослідження: "хочеш отримати частку -- вимагай усе".... це я до того, що араби з цієї приказки зробили висновок, а європейці -- ні. хтось мені вчора закидав, що я не знаю арабської культури... прямий погляд в очі -- це характерно для арабської культури... 50 % погляд в очі -- це європейська культура.... 10 % -- японія... саме тому нам здається, що араби нахабні, а вони з цього користають.... точно так само нацисти виграли вибори, вони скористалися демократією, щоб створити авторитаризм.... так само і чужоземці користаються недосконалістю нашого законодавства.... ще приклад: післявоєнна німеччина... був брак чоловічого населення, німеччина почала запрошувати до себе турків?.. і що сталося?.... вони змішалися з німцями?.... ніфіга!.. вони створили свій власний анклав, в який перетягнули сестер, братів, тещ, знайомих..... ви -- рабиня? на арабському півострові, я думаю, вас вільною ніхто не зробить. мабуть, ви не знаєте, що таке рабство. або навмисно підміняєте поняття. а зараз?.. Додано через 4 хвилини от не тре мені приписувати слів, які я не говорив!
Відповідь: Расизм Повністю згідний з думкою про арабів і т.д. М’ягко кажучи сам їх недолюблюю...Дуже м’ягко кажучи... Але не можу погодитися з іншим.
Відповідь: Расизм після наступної фрази- :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D - думала під стіл впаду. але вже маю синця на коліні - вистачить з мене на сьогодні хіба що Божа. а я туди і не прагну. знаю. все це це теми не дуже стосується. тема взагалі не про особливості суспільного устрою чи характерних рис окремих народностей, націй, рас, груп. тема про те, чи є виправданою дискримінація за ознакою раси? я говорю - ні!!!!
Відповідь: Расизм мать, все таки доведеться впасти, бо незважаючи на те, що ви вивчаєте юриспруденцію -- не знаєте банальних речей.... наші шоколадні друзі завалюють Україну хламом, та ще й до того ж контрабандою... невже не знали?!.. чому ж ви тоді про українських жінок-рабинь стверджуєте?... цікаво... проте вони прагнуть приїхати сюди і зробити шаріат вже тут... чи може ви й цього не знали?! плани про відділення криму і створення для початку там мусульманської країни з протекторатом... ну, та ладно, ви ж їх все одно любите... ну, звичайно, що теми це аж ніяк не стосується.... а що таке рабство?!... хіба воно в цивілізованій Україні, яка всіх любе, можливе?!! красти дітей і змушувати їх жебрачити?.... ніколи!... красти людей і вимагати за них викуп?.. тільки не в нас!... ми ж всіх приблуд любимо!...
Відповідь: Расизм А білі друзі такі свідомі, що її не купують? Ой, який я бідний нещасний. Це типу деяких американців, що плюють на МС, але далі щодня там їдять і по кілька разів. Кому не подобається, той туди не ходить. Не люблю типово української риси, коли винні всі, а я - лише реагую. Якби хтось не... то і я би не... А в голові що? Галушки та вареники??? Додано через 1 хвилину Ну, приїхали. Усі сім"ї ідеальні. Маюнко, треба було написати, що не рабині, а наймички. Хоча, то теж через нерозумі тих самих жінок.
Відповідь: Расизм більше відповідати на ваші, пупере, пости в цій темі не буду - не ображайтесь ну вже про вміння українців до тої справи весь світ знає. можна подумати, що нетемношкірі не торгують наркотою - це ж нонсенс. бо маю очі. все, падаю. може, під столом у мене відкриється "третє око", і я зрозумію як , коли навіть українці не удостоюються просто прочитати основний закон держави - Конституцію, не кажучи про інші закони, а чужоземці мають все прочитати і зрозуміти, щоб таки знайти недосконалості нашого законодавства, якими ще й скористатись можна було б. пупере, я , звісно, необізнана в юриспруденції, а проте все одно скажу: всі прогалини в законодавстві зроблені нашими пухнастими білими законодавцями свідомо. а знаєте для чого??? щоб пухнасті БІЛІ люди могли мати свою частку з того, на чому незаконно заробляють інші - і білі, і темношкірі, і жовті , і інші. Додано через 2 хвилини ага, а мені скажуть знов, що я підмінюю поняття