Відповідь: Расизм А тут такий стереотип про російську мафію. Тільки ще гакерство додати і все, повна картинка. :D:D:D
Відповідь: Расизм Взагалі познайомившись з чорними ближче тепер вкладаю в фразу-пашем як негри - зовсім інший зміст
Відповідь: Расизм тю... тут дехто намагається наголосити на неагтивних рисах людей як раси, але то в першу чергу негативні риси самої людини, яких і в темношкірих, і в українців, і в інших вистачає. расизм породжує насильство. все, що породжує насильство - для мене огидне і печальне для споглядання.
Відповідь: Расизм я вважаю що люди свій характер формують 50 на 50 виховання і гени і що кожна раса має певні соціосхильності.просто зараз так говорити неполіткоректно.навіть поширення релігій різних накладається на межі проживання рас-тобто іслам більш відповідає одним.християнство іншим і тд
Відповідь: Расизм а я думаю, що всі раси хочуть любові і миру - і тут їх соціосхильності однакові. різняться тільки прояви.
Відповідь: Расизм расизм нічого не породжує.... більше того: якщо в людей немає КСЕНОФОБІЇ, то вона незахищена....
Відповідь: Расизм Гарно, але наївно й узагальнено. Я в такі гасла мало вірю. То радше на конкурсах краси таке проходить.
Відповідь: Расизм розповісти вам історію, за що у львові "посадили" двох скінхедів?... даруйте, бо знаю, що ви їх ... гмммм... не любите.... так, це вже більш правильний термін..... +1
Відповідь: Расизм Мого товариша застрелили рано-вранці,як він зустрічав дружину з нічної зміни.Підійшли троє гопників негрів(йой,чорношкірих).Товариш - колишній афганець,дав би собі раду,але один з гопників вистрелив в нього. Не знайшли нікого... Це було 5 років тому,в Нью-Йорку. А вуйко мій,з Канади наводив цікаву статистику. В Канаді 10% населення нігери(йой,чорношкірі).І 95% всіх злочинів робиться неграми(йой,чорношкірими). Не знаю,Лілю,може він був неправий.То було в 1989 році.Може з того часу негри(йой,чорношкірі) стали білими,пухнастими і законопослушними...
Відповідь: Расизм расизм це реакція на вторгнення інородного тіла-як заженеш задру то теж доокола загниває поки не витягнеш.найкраща профілактика расизму-роздільне проживання
Відповідь: Расизм ну-ну. якщо по темі... я їх не не люблю. я не люблю те, що вони роблять. а те, що вони роблять, вони роблять від того, що вони не мають чого робити.
Відповідь: Расизм Я теж колись вірила. Боляче так. Волію твердо по землі ходити. Ви говорити кацапи і хохли? Чи лише нігери? І це автоматично дозволяє судити про усіх-усіх?
Відповідь: Расизм я колись почав розповідати про своє ставлення до скінхедів... скінхеди -- це рух, клуб, певний стиль.... але НЕ організація... тому говорити про всіх скінхедів, що вони всі такі -- не можна.... наприклад, у львові є "червоні" скіни, яких ненавидять всі, в тому числі, нацпанки, "бани" і так далі... суть історії така, що сиділи два скіна в кафе, а за сусіднім столиком три араба.... слово-за-слово, араби почали насміхатися з них, що ми приїжджаємо сюди НЕ ВЧИТИСЯ, бо ОСВІТА У ВАС ПОГАНА, а щоб дівчат ваших псувати.... одному з арабів вибили зуби, двоє просто "отримали".... "закрили" тих скінів, бо араби виявилися чиїмись там синками...
Відповідь: Расизм я вже наводила приклад про свого друга Гліба... його вбили. він - українець слов"янської зовнішності. Додано через 55 секунд був... він був українцем.