Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

З Біблії:
    Євангеліє від Матфея (р. 7, в. 1-2).

2. Кохана

Кохана LuBimaya

-Erebus-,
    не треба зараз Біблію цитувати, бо навряд чи той циган, притискаючи мене до під"їздних дверей, згадував 8-му заповідь "Не кради"

• Подобається Подобається x 1
  3. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Мене москалем ніхто не називав...На сьогодні "москаль" це означення типу мислення на-кшталт "Таллинн - красивый, хороший город, если бы не эстонцы...". Це теж своєрідний расист.

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Це також варіант, але як тоді розцінювати ці дві протилежні фрази?
    Ти віруюча людина? Бо я - так, а якщо ти - ні, то ми просто не дійдемо згоди.

Ну ми ж мусимо чимось відрізнятись, якщо вважаємо себе якіснішими людьми?

5. І.Павлович

І.Павлович Well-Known Member

Якби то був слав"янин (а у Києві таким промишляють у більшості українці-росіяни), Вам від того хіба було б легше?

У нас на каналі одним з водіїв працює ром. Звичайнісінький хлопець. Доки мені не сказали про його національність, я і не здогадувався.Хіба що трішки кучерявіший за інших.

6. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Добре, Любіма!
    Можете називати того цигана злодієм, ну можно всіх циган спересердя назвати злодіями...
    Але казати, що вони нелюди - якось надто!

7. - оставить там, где есть. В устах героев классики украинской литературы.

8. Кохана

Кохана LuBimaya

Добре! Називайте мене расисткою, нацисткою, ким завгодно!
    Але я їх не люблю, не любила, і ніколи любити не буду! Крапка.

9. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Добре! Ви расистка і нацистка!

10. - я тащусь, сколько чтецов мыслей на ЛФ. Т.к. ничего подобного фразам со смыслом
    здесь ни разу не встречалось со стороны тех, кого "свидомая" часть форума да и администрация москалями называет, и о засильи которых сожалеет :)))

- так называют тех, кто сам себя считает русским и говорит об этом (а не признаётся, как в досадном огрехе биографии, в наличии определённой доли "русской крови" (что это вообще такое - неизвестно)) и/или тех, кто отстаивает в спорах интересы России или русских в любом конфликте. К Вам каким боком? Вы-то всё наоборот делаете. Гордитесь и дальше, что москалём не называют. Тоже достижение...

11. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

а якщо не всіх, а більшість? ;)

12. Bambook

Bambook Persona non grata

Ого, підрахували...
    Не змучилися? ;)

13. NorthWind

NorthWind Дуже важлива персона

а де твій аватар? :)