-Erebus-, не треба зараз Біблію цитувати, бо навряд чи той циган, притискаючи мене до під"їздних дверей, згадував 8-му заповідь "Не кради"
Мене москалем ніхто не називав...На сьогодні "москаль" це означення типу мислення на-кшталт "Таллинн - красивый, хороший город, если бы не эстонцы...". Це теж своєрідний расист.
Це також варіант, але як тоді розцінювати ці дві протилежні фрази? Ти віруюча людина? Бо я - так, а якщо ти - ні, то ми просто не дійдемо згоди. Ну ми ж мусимо чимось відрізнятись, якщо вважаємо себе якіснішими людьми?
Якби то був слав"янин (а у Києві таким промишляють у більшості українці-росіяни), Вам від того хіба було б легше? У нас на каналі одним з водіїв працює ром. Звичайнісінький хлопець. Доки мені не сказали про його національність, я і не здогадувався.Хіба що трішки кучерявіший за інших.
Добре, Любіма! Можете називати того цигана злодієм, ну можно всіх циган спересердя назвати злодіями... Але казати, що вони нелюди - якось надто!
Добре! Називайте мене расисткою, нацисткою, ким завгодно! Але я їх не люблю, не любила, і ніколи любити не буду! Крапка.
- я тащусь, сколько чтецов мыслей на ЛФ. Т.к. ничего подобного фразам со смыслом здесь ни разу не встречалось со стороны тех, кого "свидомая" часть форума да и администрация москалями называет, и о засильи которых сожалеет - так называют тех, кто сам себя считает русским и говорит об этом (а не признаётся, как в досадном огрехе биографии, в наличии определённой доли "русской крови" (что это вообще такое - неизвестно)) и/или тех, кто отстаивает в спорах интересы России или русских в любом конфликте. К Вам каким боком? Вы-то всё наоборот делаете. Гордитесь и дальше, что москалём не называют. Тоже достижение...