Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. Ravin

Ravin Well-Known Member

:good::good::good:
    Продолжайте в том же духе и будет вам счастье.

• Подобається Подобається x 2
  2. Кохана

Кохана LuBimaya

а що такого я сказала? з"їздіть туди, і спробуйте нормально скупитися.. Я була в секторі, де торгують тканинами. Одні араби і цигани, важко молодій дівчині там ходити самій між рядами. Тільки і зиркають своїми чорними очиськами і щось белькочуть в слід. Це раз.
    правила форуму на Вас вже не діють?

3. Ravin

Ravin Well-Known Member

Прощайте и радуйтесь.

• Подобається Подобається x 3
  4. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Ну в Одесі не дивно, там завжди так було. А те що вони вже в Петербурзі, Стокгольмі, Осло - це інша річ.

5. kitana

kitana Banned

Ви назвали людей нечистю за національною і расовою ознакою.

Цілком відповідає темі...

6. Кохана

Кохана LuBimaya

ну, нас хохлами, западенцями і бандерівцями теж називають, але нас від того менше не стає. і їх теж менше не стане... Ви, особисто, зустрічали хоч одного цигана, який був би власне людиною?

• Подобається Подобається x 1
  7. Все цыгане, которых я знаю, были, безо всяких сомнений, людьми. Не все были социально адаптированы к гражданскому обществу и не все собирались адаптироваться, но это их выбор. Когда их ловят на нарушении закона - их привлекают к ответственности как и любых других. Как и любые другие люди, они стараются "своих" при этом "отмазать". Когда "нецыгане", в человечности которых Вы не сомневаетесь, перестанут брать взятки, цыгане будут иметь больше стимулов приспосабливаться к социуму.
    Впрочем, я ж "москаль", моё мнение по национальному вопросу для "новозападенки" вряд ли ценно, я правильно Вас понимаю?

• Подобається Подобається x 5
  8. -Erebus-

-Erebus- Звичний росіянин

Западенець і бандеровець взагалі не образа.
    Хохол - так, має трошки зневажливо-жартливий відтінок, але не сказати, що образливий. Рівень експресії не той.

9. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

я думаю, що образливість цих висловів досить оціночна і суб"єктивна.

по тем і- з приводу расизму - "-изми" - це взагалі небезпечно. а расизм - кілометровий крок назад у розвитку цивілізації

• Подобається Подобається x 5
  10. Кохана

Кохана LuBimaya

---------- Додано в 18:03 ---------- Попередній допис був написаний в 17:58 ----------

Знаєш, те саме я можу сказати і про всі нації. І азербайджанці, і вірмені, і грузини, і решта їм подібних чудово знають, як їх називають в наших країнах (Україну та Росію зараз маю на увазі). Ари, хачики, звірьки, чорно--ді і т.д., а чув би ти, як на Півдні на них гонять, то просто капєц. Там їх просто органічно не переносять. Але ж вони живуть в нас! Базари тримають! Що їм від того?
    Є таке старе прислів"я: "Називайте мене хоч горщиком, тільки в піч не садіть" Розумієш, про що я?

• Подобається Подобається x 4
  11. morze

morze Well-Known Member

Mоскалі - це не раса! Це -збочення!

12. маюнка

маюнка Дуже важлива персона

оце читаю такі дописи,і думаю: "здатність мислити - не ознака людини розумної, а дар Божий"

13. kjk

kjk Дуже важлива персона

World IQ map

14. duncan

duncan батяр з личакова Команда форуму

відколи москалів почали вважати окремою расою? о_О

15. Dzeko

Dzeko Well-Known Member

Артюр де Гобино определял «монгольскую расу», как «желтую», состоящую из алтайской, монгольской, финской и татарской ветвей.

16. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

:)))

17. - Рад, что Вам понравилось. Главное, что объясняет многое, и не обидно. В отличие от "нечисти".

- с тех пор, как начали говорить, что это не национальность, но не перестали называть так всех русских :)

---------- Додано в 13:19 ---------- Попередній допис був написаний в 12:15 ----------

- клички показывают панибратство (старого друга, которого знаешь как облупленного, можно и "хохлом" или "москалём" назвать, и тут же за него костьми лечь) или неуважение или просто невоспитанность (если по отношению к незнакомым людям). С Вашей "нечистью" и тем более 100% расистским вбросом, что цыгане "не люди" равнять такое не стоит.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

І замайоріла карма ЛюБімої червоними вогниками..
    Скільки людей, стільки думок.
    Якщо я так висловлююсь, це ще не означає, що я ЗА фізичні знущання над цими представниками нац. меншин.. І діти мої ніколи не почують від мене нічого негативного в їх бік.

19. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Я постараюсь пояснити, оскільки я себе кровожерливою расисткою не вважаю, але всеобнімаючою любов'ю до деяких народів не страждаю.

Але коли ти напишеш, що циган - не людина, то наступна твоя фраза
    переконливо не звучить.

Бо він таки людина, якою його Бог створив, яка він людина - то вже не нам судити. Але з іншої сторони, якщо цигани презентують себе повноцінними членами суспільства, то мали б так і поводитись. Не поводяться, і з цього приводу я також мала з Равином сутички - я вважаю, що сучасне суспільство занадто боїться бути названим нетолерантним. Він просто не пережив на своїй шкірі "чорного" расизму, коли тебе називають "білою" свинею.

Щодо "нечисті"... ну так, політично некорректно. Але куди ж потім діти "бусурманську нечисть" з класики української літератури?

20. Кохана

Кохана LuBimaya

я нікого ні в чому не збираюся переконувати...

фізіологічно так.

чому не нам? а кому можна судити? Якщо з мене якийсь виродок циганського походження вночі під власним будинком зняв ланцюжок, ледве не придусивши, мені можна судити про його людську якість?

а де твій аватар? :)