Відповідь: Расизм Існує таке поняття,як менталітет. Так от жінці з європейським менталітетом дуже важко пристосуватися до життя в мусульманській країні,особливо,де панує шаріат. Це у тому випадку,якщо справа дійде до заміжжя. Про негрів говорити не буду.Але coolzak дуже влучно порівняв їх з циганами. І не з тими з серіалів,а зі справжніми.
Відповідь: Расизм http://www.youtube.com/watch?v=A6OselVRTsM Додано через 1 хвилину слів мало-ти в то віриш?
Відповідь: Расизм більшість з них дуже бідні, але є такі, для яких гроші, які їм дають - додатковий ресурс, тобто вони обманюють
Відповідь: Расизм перефразовуючи пана ромка: "о, голівуд, о, люди!".... менше тре кіна про гамерику дивитися..... нігери живуть в різних квінсах та бронксах...... тільки у фільмах вони всі юристи, льотчики; і рятують світ....
Відповідь: Расизм Точно, і чорний кандидат на президента теж з фільму. А чорні тренери... То взагалі фантастика. І чорні лікарі та медбрати... Пупере, ти ж сам тільки з фільмів знаєш. Їхали ми через бронкс. Здивувала кількість індусів та іспанців там побачених. А через один район їхали, то позамикали двері, бо якоїсь мари у чорний заблукали... То десь і Чікаґо чи в околицях було. Щодо фільмів, то рація, що завжди є чорний позитивний герой. Тут чорних багато. Деякі дуже симпатичні. Є як задбані, в краватках та костюмчиках, так і в усьому завеликому.
Відповідь: Расизм і з фільмів також.... просто коли в сценарії не передбачено показати "хорошого негра", то й показують так, як воно є.... наприклад, (спало на думку) "міцний горішок 3", де був негритянський район на самому початку фільму....... от, вбий, не пригадую ніде "європейський район" в голівудських фільмах.... Додано через 5 хвилин фаренгейт 911.... всі, думаю, бачили...... пригадайте що показували в "негритянських районах"..... типові чорношкірі ГОПНИКИ!...
Відповідь: Расизм coolzak, то був сарказм? Додано через 1 хвилину П.С. але ж якісь негри в тих фільмах знімаються... думаєте вони бідні? гопники? сумніваюсь...
Відповідь: Расизм анекдот згадався-бере кобіта візу в Америку і посольстві питають куда саме в США вона їде.відповідь-в Санта Барбару.а чому туди-а я там всіх знаю
Відповідь: Расизм одна моя знайома журналістка на 5 курсі вийшла заміж за араба. поїхала, значить,з ним до його дому - а там вона була 15 невісткою у великому домі (там якщо сини, то всі живуть біля батьків) і оскільки вона була наймолодша невістка та ще й українка, то і поводження з нею було відповідне... бідака, із вищою освітою та знанням мало не 10 мов, працювала на якійсь помідоровій фабриці і терпіла побої... згодом якось вирвалася - втекла, потім ще довго не могла оформити розлучення - цілий скандал вийшов. і що найпечальніше - дитину так і не змогла забрати... малий залишився з батьком - за їхніми законами... ось так сумно
Відповідь: Расизм А шлюбний контракт оформлено було? Наші люблять без знання традицій іншої країни скакати на екзотику. Араби з того й користають.
Відповідь: Расизм То значення не має. Її просто використали. І то добре знали, що роблять. Навіть якщо є любов, має бути голова на плечах. Від одної любові пожитку мало. Можна одружитися з таким чоловіком і бути в нього за шмату, а можна підписати шлюбний контракт, бо все одно усе буде за їхніми законами, де би не одружувалися (вони інших законів все одно не признають), і жити у цілком іншому статусі. Правда, щодо дітей це таки проблема. Там закон ніколи не дозволить жінці забрати дітей у батька. Жінка може йти, але діти лишаються з батьком і все.
Відповідь: Расизм Коли я їздив до Америки (як гість), літня пані - українка, яка мене зустрічала, тут же проінструктувала: розмовляючи українською, вживай слово "мурин". Щоби ніяких "негрів" чи навіть "афро" від тебе тут не було чути !
Відповідь: Расизм Най їдуть, кобітам розуму набратися ніколи не зашкодить. Додано через 1 хвилину Мурин - то полонізм. Ми говоримо "чорні". Вже звикли. А типово діяспорних "мурин", "пасиконик" тощо уникаю, бо це той самий суржик, тільки з польською, а не російською.
Відповідь: Расизм у мене, коли бачу "попідруцю" з ЧОРНИМ (я не сказав -- нігером) враження, що дівчина обрала одне з двох: або окружну або "попідруцю" з чорним.... кажи: чорнодупі, вони все одно не зрозуміють.....
Відповідь: Расизм Ненавидів негрів, ненавиджу і буду ненавидіти ціле життя! Зараз живу в Іспанії тут іх ціла купа, на роботі не працюють , гроші заробляють на наркотиках або продають піратські фільми і т.д