Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. VasMT

VasMT Дуже важлива персона

А ті, хто ВИЛІЗ з країни - ХТО? В Сараєво приміром? Іновмерці?

• Подобається Подобається x 1
  2. Навіщо ж тоді їм допомагають?

Причина?

3. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Може тому вони й виїжджають з України, бо їх робочі місця тут займають мігранти!!! Тих, для кого "родіна" там де задниця в теплі, я не поважав і не поважатиму ніколи.

4. Кохана

Кохана LuBimaya

Звичайно їх право.
    Але ж це не дає нам приводу не любити "іншокольорових", як сказав дехто, тільки за те, що вони тут живуть...

5. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

А хто повинен нам "давати" це право?)))) Це вже ваш особистий вибір, - кого любити а кого ні!

Проте як показує статистика, більшість "талєгантних" українців любитимуть їх допоки їх самих не пограбують, не поб"ють, не поглумляться, не звільнять з роботи, взявши натомість якогось в"єтнамця бо йому можна в 3 рази менше платити...

А ринки України - то взагалі Мекка нелегалів!!!

Останнє редагування модератором: 7 чер 2010
    • Подобається Подобається x 2
  6. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Та з різних причин, передусім політичних. Пошукайте в гуглі, Рибко, про це можна багато говорити.

Та ті самі, по котрих люди виїжджають з України - кращий рівень життя. можливості самореалізації.

7. А я не люблю рудих. Все, я расистка! :)))

8. Templar

Templar Дуже важлива персона

Равін і Ко. Прочитайте ще раз мої пости, після "чорноти", я там детально описав своє ставлення до всіх.
    Якщо зневажаю когось іншої національності, так це не через те, що він іншого кольору!
    Я одинаково можу зневажати негра і українця. Для мене тут різниці немає.

Мене просто дратує, що здоровий бик, який може заробляти гроші на будові, торгує наркотою. І як того негра не зневажати?

Я не говорю про всіх, а про більшість, так само і просто українців, їх мабуть ще більше зневажаю за це...

А Ви шановний давно напрошуєтесь в писок получити.
    І якщо не знаєш, не 5139U!

9. Ravin

Ravin Well-Known Member

10. Templar

11. zherech

zherech Well-Known Member

Кстати сегодня опять и точно тем же гостям из Средней Азии объяснял,что не стоит устраивать передвижной пункт сбора металлолома под моим окном. Если со 2-го раза не поймут,буду по-другому объяснять.

12. Ravin

Ravin Well-Known Member

---------- Додано в 14:10 ---------- Попередній допис був написаний в 14:02 ----------

Ровно вчера проезжал возле такого же варианта... между домами (на Маяковского в конце) пункт "металистов" по приему... и там та же история, только без узбеков или других... не знаю сколько из них евреев или русских, но особо их никто не ругал.
    Я вот не могу понять, вас раздражают "металисты" или узбеки, которые не говорят по русски?
    Так за такие деньги к вам другие не поедут, платите больше и приедут прямо с Оксфорда или Кембриджа, с исключительным знанием английского.

Давно ли вас сами русские собирали метал и таскали его от куда только могли?

13. Templar

Равін, ви мене вважаєте расистом, за те, що я сказав, що зневажаю негрів, азіатів, і всіх решту?
    Якщо так, то мої аргументи Вам не показали чому я їх зневажаю? Більше того, я бажаю їм смерті.
    Особливо тим хто наркотою торгує, і вбиває ні в чому невинних людей заради їх зарплати.

У випадку zherechА, до них зневаги в мене немає, ібо вони хочуть чесно копійку заробити....

14. Ravin

Ravin Well-Known Member

Это не тот где вы коротко и ясно говорите про черных.
    Этот уже третий, уже даже после еврея... так что не надо нам тут по ушам гулять.
    Вы хоть поняли, что дали маху... ну и то хорошо, требовать от вас искоренения этого чувства не могу... это или есть или его нет в ваши годы.
    Вам же не 13 лет.

15. morze

morze Well-Known Member

Румунські цигани добиваються рівноправ'я у своїй країні! Українські цигани добиваються рівномов'я!
    Слава Бато- Колесніченко!, і головному цигану -Ківалову!

16. Ravin

Ravin Well-Known Member

Ой... я вас уверяю этой гадостью торгуют все... и евреи тоже...
    Может украинцы не торгуют?;)
    Большая глупость все вешать только на цыган или узбеков или еще кого нибудь.
    А желать им смерти... тоже большой вопрос, не надо желать этого вообще никому.
    Нельзя понять для чего это все есть в этом мире.:scratch_one-s_head:

---------- Додано в 14:26 ---------- Попередній допис був написаний в 14:24 ----------

Ой ли...?
    Вы еще наркоманов к лику святых страдальцев определите.

---------- Додано в 14:29 ---------- Попередній допис був написаний в 14:26 ----------

Я не потому, что вы высказались против кого-то, а потому что подобные вещи показывают кто есть кто.
    Если человек расист, то он употребляет слово "черные" и т.д.
    К стати, слово жид не считаю антисемитским, а только в контексте.

---------- Додано в 14:48 ---------- Попередній допис був написаний в 14:29 ----------

17. zherech

zherech Well-Known Member

В данной конкретной ситуации меня раздражают узбеки в роли метталистов,которые не понимают или делают вид ,что не понимают то,что им говорят.Были бы русские,ругался бы с русскими,но были узбеки. В этом случае для меня важно спокойствие моих детей,а ни то,на каком языке эти металлисты разговаривают.

---------- Додано в 13:52 ---------- Попередній допис був написаний в 13:51 ----------

Так и у меня зневагы к ним нет,пока есть просьба не тревожить членов моей семьи и перебраться чуть подальше. Еще раз они повторят ,после двух предупреждений ,будет и зневага и разговор построже.

18. morze

morze Well-Known Member

А цигани, узбеки, чорногорці і євреї які є рускоговорящими - то не вороги? Лиш-би не москаль!???

19. Ravin

Ravin Well-Known Member

А эти тут вообще каким местом в тему?
    Или чисто из за названия местности, что перекликается с цветом?

---------- Додано в 15:01 ---------- Попередній допис був написаний в 14:56 ----------

А там нет семей?
    Тут, я так понимаю, дело даже не в национальностях, а в том что подобного рода бизнес должен быть не на особо людном и жилом месте.
    Контингент там разный и не всегда отличается манерами и что самое важное, чувством такта.
    Грустно.

20. Кохана

Кохана LuBimaya

о, то там не тільки узбеки... так араби, турки, цигани, китайці і ще купа всякої нечесті.. а Ви кажете, в Івано-Франківську...

а де твій аватар? :)