Може все ж таки почати з корупції у поліції та податкової, яку годують "барони", а вже потім за самих, нє?
Втім, саме зараз Штатами керує чорношкірий президент. Всі нації найбільше люблять свою націю і схожі нації. Та недолюблюють інші. Але Земля одна, і ми повинні її якось ділити та поважати всі нації. З приводу циган - повністю згодна. Не дуже приємні люди. Просто треба бути дуже обережними з ними.
У Львові негри - це хіба що студенти, щоб хто-небуть залишився тут, на постійно, не знаю... Повертаються в свої джунглі, тут залишаються тільки їхні колишні дружини і кольорові діти... Видно клімат їм тут не підходить..
А я чомусь впевнена, що ні. В них тут нема жодної національних звичок (крім тих, хто їх плекають на Першому Національному), завдяки страху влади перед звинуваченням з расизму вони просто паразитують на суспільстві. Знаєте, навіть анекдот є. Приходить циганка на соціальний уряд і питається - скільки треба народити дітей, аби отримувати тридцять тисяч корун допомоги. А їй відповідають - 11. Вона - о, то двох треба застрелити... І це з життя. Бо не дай Боже затримають виплату допомоги на день - циганка приведе дітей до уряду і залишає ї там з незворушним обличчям. Еміграція їхня в Канаду ссала гроші з державної каси невиданим способом, парадоксально.
Годують? в Чехії? Так, може, когось і "нагодували". Але не всі і не всіх. На те чеська їхня служба безпеки чи як там вона. Виловили б. Я впевнений, що там очі не закривали б. ---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ---------- А що нам з вами до того? То їх дівчача з неграми особиста справа. Чи заборонимо їм одружуватися? ---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ---------- Анекдот хороший, але... Чи має вона право народжувати 5-10-12 дітей? Має. Чи має право на допомогу від держави? Має. А ось держава повинна дуже твердо дивитися, як виховуються ці діти. Бо коло ніколи не розірветься, якщо держава тільки відкуплятиметься від проблеми. ---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ---------- За собою такого не помічав - маю повно друзів серех українців, поляків, білорусів, євреїв, росіян, казахів, троє швейцарців, з Гани, з Йемену, з Еміратів, з Перу... Ніколи не звертав уваги на націю, тільки коли пригощають своєю їжею чи співають пісень. Дивно, як можна ненавидіти "просто так", ні за що?
ким працювати? Прикордонниками? Нелегали? Ага, напевно І якщо їдуть не у вашу країну у кудись далі? І не всі нелегали... і всіх під одну гребінку... щоб життя медом не казалось. Бо дратує. Нє?
Нє. Бо у прикордонників є брати, сестри, дядьки, тітки тощо. Ті, хто масово нелегально приїжджають на роботу - забирають у них хліб. Крім того, прикордонники - частина суспільства, яке побудувало собі Вільну Європу. Ми - не побудували навіть Вільну Україну... Прикордонники не можуть ненавидіти українську владу, якщо самим українцям Україна байдужа. Тому прикордонники дивляться на українців, як ви - на циганів чи негрів - їм чи не кожен здається "потенційним злочинцем".
Тому що натомість ЄС обіцяв набагато спростити, а то й цілком відмінити візовий режим для громадян України, але вийшов "футбол в одні ворота". Вважаю, що ці угоди потрібно переглянути, або оскаржувати - вони абсолютно неприйнятні для української сторони. Бо в даному випадку: Просто Україні дуже економічно невигідно опікуватися усіма емігрантами, які бажають потрапити в ЄС, а таких бажаючих багато. Всі інші держави їх пропускають, щоб не повертати емігрантів на їхню батьківщину за власний кошт. Та й знову ж таки - нелегальні емігранти що можуть тут робити, коли і серед українського населення безліч безробітних, поповнюватимуть кримінальний сегмент суспільства? Тому ЄС скинуло свою велику проблему на Україну і це дуже добре знає. Правда, теж цікаво хто ж то з українського боку підписував такі невигідні нам угоди? Я б навіть усі прізвища тієї делегації, що їздила тоді в Брюссель ті угоди підписувати, хотіла знати. І расизм тут зовсім нідочого, абсолютно. До речі, пункт утримування нелегалів буде у Львівській області. ---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ---------- Не приходило. І Ви, певно, не повірите, але навіть оголошення бувають з такою конкретизацією - шукають працівників української національності. Наприклад, часто саме така національна вимога у вакансії є в Італії.
я сам це розумію. Не звертайте увагу, то я так, причепився до слів (про прикордонників з нелегалами) Якщо чесно, то особисто я наїздився по світу і лише раз нарвався на придурків на україно-польському кордоні і один раз просидів в еміграційному відділі аеропорту в Канаді 4 години, по причині що вони не могли додзвонитись до запрошуючої сторони. Решту неприємних випадків знаю від знайомих колег з перших вуст (я колись працював в туристично-транспортній фірмі і до сих пір дружу з багатьма з них)
На жаль, не знаходжу аргументів, щоб погодитися хоча б з одним словом цього допису, який є абсолютно упередженим. Я не погодився м"яко, ви - жорстко. ТОму відповім по пунктам. 1)ЄС обіцяв скасувати візовий режим при певних умовах. Наприклад, коли в України будуть кордони. Зараз з Росією кордонів немає, і нелегальні мігранти з Азії, яких повно в Росії, всі через відкриті кордони України рвонуть в Європу, несучи наркотики, проституцію, СНІД. Крім того, українські закордонні паспорти не сумісні з обладнанням ЄС. Ви ж звинувачуєте тільки Європу - упереджено і несправедливо. 2)Навіщо Україна пропускає до себе тих нелегальних мігрантів!? Вони що, їдуть до нас с ЄС!? Нехай не пропускає. Якщо ЄС завертає мігрантів на своєму кордоні - то не їх проблема - бо їх пропустили ми! Ми й повинні нести витрати, бо ми їх сюди пустили, не контролюючи власний кордон, якого немає! Ви - несправедливо звинувачуєте знову лише Європу. Чи я достатньо пухнасто все написав?
повезло вам! Я щоразу при пішому переході кордону на них нариваюсь, при чому тільки на українській стороні Останній раз везла посилку (попросили передати родичам на Україну). Прикордонник (П)запитав що в сумці, я кажу посилка. П:-що в посилці? Я:- передача для родини на свята, солодощі, речі, подарунки. П:- там можуть бути наркотики, відкривайте посилку! Посилка була в картонній коробці заклеєній скочом. Я:- маєте ножниці, щоб ту коробку відкрити і скоч, щоб її потім більш-менш заклеїти? П:- ні. Я:- ага...то мені її зубами відкривати чи як? П:- не знаю... піду подивлюсь... Пішов в свою комірчину і через 5 хвилин приніс мені маленький ножичок чуть не з брелка. З горем пополам відкрила я ту посилку, той баран передивився всі речі і відпустив. Я розумію, що це їхня робота запобігати нелегальному проникненню у нашу державу заборонених матеріалів та речовин, але щоб стидно не було, то хочаб ножнеці могли би купити.....
Хіба що польські прикордонники. Тому що якби справді ті всі угоди переглянулись, а то й скасувались, то проблеми з емігрантами могли би бути у Польщі, а не в України (маю на увазі тих нелегальних емігрантів, яких згідно угод має утримувати українська сторона)? ---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ---------- Цікава, мабуть, робота
Правильно зрозуміли. А щодо ножиць - яка держава, такі й кордони. ---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ---------- Тому що серед тих, хто переходить кордон, ЩОДНЯ переходить чимало людей, які мають намір свідомо порушити закон. Ви не згодні?
Можете ще на ДП піти пописати трошки - там прикметник "пухнаста" то вже практично матюк ---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:27 ---------- До речі, цікаво так можна завернути дискусію, виявляється - варто лиш уявити, що там, де Ви живете, десь поза межами України, виникає можливість відкриття пункту утримання нелегалів і відразу зникає будь-яка дискусія на тему "які українці расисти і т.п."
Нехай я не расист, але мене дуже бентежить присутність іммігрантів в Україні!!! Нехай у Львові їх не дуже вже й багато - просто мізер в порівнянні з Києвом, Харковом, Донецьком, Сімферополем і т.д., але щороку посилюється тенденція їх ЗБІЛЬШЕННЯ. Вони приїжджають сюди вчитися, займають місця у ВУЗах - в результаті молодий українець не отримує освіту, роботу, і залишається без засобів для існування. А скільки тих "ахметів" в ЛНМУ вчиться... і після цього ми говоримо про занепад української галузі медицини та нестачу лікарів. Звісно ж що буде нестача, якщо половина студентів - іноземці, які по закінченню навчання навіть не збираються залишатися в Україні! :cesored:
Та щось типу того Расизм - бо якщо вже їх створила природа, то для чогось та й вони існують! А негрів та ін. кольорових інородців - бо вони мільйонами лізуть в мою країну.
Ви давно за кордоном бували? Там українських емігрантів немає? Та їх там більше, ніж місцевих жителів. То корінному населенню тих країн тепер треба ненавидіти українців, бо вони поналазили в їхню країну. Так по-Вашому?
Напишу трохи не в тему. Міграцію практично завжди виправдовують тим, що країни мають різний рівень економічного розвитку. "Якщо ти, типу, багатий, прийми до себе бідного". Я цієї логіки не розумію взагалі. Що заважає розвиватися бідним країнам? Їх весь час субсидують міжнародні організації, навіть прощають їм кредити. Не треба казати про відсутність ресурсів - Японія поступово розвинулася без них. Тим більше, в багатьох країнах Африки ресурсів повно. Можна розвивати туризм - потенціал для цього багатющий. Я розумію, що люди хочуть одразу жити краще, але ж розвинені країни не гумові і не вмістять усіх бажаючих. Де? В Казахстані і то ні. Якщо навіть не будуть любити - це їх право.
Деякі в таких ямах, що їм фінансових ін"єкцій треба дуже багацько. А деякі просто паразитують, і всі це розуміють. А поняття бідності-багатства різне. Он чехи також мігрують, хоча рівень соціального забезпечення в них один з найкращих в Європі.