Расизм

Тема у розділі 'Політика і політики', створена користувачем natkanetka, 26 лют 2008.

1. Gron

Gron тафгай

Може все ж таки почати з корупції у поліції та податкової, яку годують "барони", а вже потім за самих, нє?

• Подобається Подобається x 1
  2. Nevermind

Nevermind Просто персона

Втім, саме зараз Штатами керує чорношкірий президент. :)

Всі нації найбільше люблять свою націю і схожі нації. Та недолюблюють інші. Але Земля одна, і ми повинні її якось ділити та поважати всі нації.

3. Oxid

Oxid Well-Known Member

У Львові негри - це хіба що студенти, щоб хто-небуть залишився тут, на постійно, не знаю... Повертаються в свої джунглі, тут залишаються тільки їхні колишні дружини і кольорові діти... Видно клімат їм тут не підходить..

4. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

А я чомусь впевнена, що ні. :)

В них тут нема жодної національних звичок (крім тих, хто їх плекають на Першому Національному), завдяки страху влади перед звинуваченням з расизму вони просто паразитують на суспільстві.

Знаєте, навіть анекдот є.

Приходить циганка на соціальний уряд і питається - скільки треба народити дітей, аби отримувати тридцять тисяч корун допомоги. А їй відповідають - 11. Вона - о, то двох треба застрелити...

І це з життя. Бо не дай Боже затримають виплату допомоги на день - циганка приведе дітей до уряду і залишає ї там з незворушним обличчям.

Еміграція їхня в Канаду ссала гроші з державної каси невиданим способом, парадоксально.

5. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Годують? в Чехії? Так, може, когось і "нагодували". Але не всі і не всіх. На те чеська їхня служба безпеки чи як там вона. Виловили б. Я впевнений, що там очі не закривали б.

---------- Додано в 22:23 ---------- Попередній допис був написаний в 22:21 ----------

А що нам з вами до того? То їх дівчача з неграми особиста справа. Чи заборонимо їм одружуватися?

---------- Додано в 22:26 ---------- Попередній допис був написаний в 22:23 ----------

Анекдот хороший, але... Чи має вона право народжувати 5-10-12 дітей? Має. Чи має право на допомогу від держави? Має. А ось держава повинна дуже твердо дивитися, як виховуються ці діти. Бо коло ніколи не розірветься, якщо держава тільки відкуплятиметься від проблеми.

---------- Додано в 22:29 ---------- Попередній допис був написаний в 22:26 ----------

За собою такого не помічав - маю повно друзів серех українців, поляків, білорусів, євреїв, росіян, казахів, троє швейцарців, з Гани, з Йемену, з Еміратів, з Перу... Ніколи не звертав уваги на націю, тільки коли пригощають своєю їжею чи співають пісень. Дивно, як можна ненавидіти "просто так", ні за що?

• Подобається Подобається x 2
  6. Picasso

Picasso Німий фільозоф :)

ким працювати? Прикордонниками? Нелегали? Ага, напевно :) І якщо їдуть не у вашу країну у кудись далі? І не всі нелегали... і всіх під одну гребінку... щоб життя медом не казалось. Бо дратує. Нє?

7. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Нє. Бо у прикордонників є брати, сестри, дядьки, тітки тощо. Ті, хто масово нелегально приїжджають на роботу - забирають у них хліб. Крім того, прикордонники - частина суспільства, яке побудувало собі Вільну Європу. Ми - не побудували навіть Вільну Україну...
    Прикордонники не можуть ненавидіти українську владу, якщо самим українцям Україна байдужа. Тому прикордонники дивляться на українців, як ви - на циганів чи негрів - їм чи не кожен здається "потенційним злочинцем".

8. pukhnastyk

pukhnastyk Well-Known Member

Тому що натомість ЄС обіцяв набагато спростити, а то й цілком відмінити візовий режим для громадян України, але вийшов "футбол в одні ворота". Вважаю, що ці угоди потрібно переглянути, або оскаржувати - вони абсолютно неприйнятні для української сторони.
    Бо в даному випадку:
    Просто Україні дуже економічно невигідно опікуватися усіма емігрантами, які бажають потрапити в ЄС, а таких бажаючих багато. Всі інші держави їх пропускають, щоб не повертати емігрантів на їхню батьківщину за власний кошт. Та й знову ж таки - нелегальні емігранти що можуть тут робити, коли і серед українського населення безліч безробітних, поповнюватимуть кримінальний сегмент суспільства? Тому ЄС скинуло свою велику проблему на Україну і це дуже добре знає. Правда, теж цікаво хто ж то з українського боку підписував такі невигідні нам угоди? Я б навіть усі прізвища тієї делегації, що їздила тоді в Брюссель ті угоди підписувати, хотіла знати. І расизм тут зовсім нідочого, абсолютно. До речі, пункт утримування нелегалів буде у Львівській області. :)

---------- Додано в 22:45 ---------- Попередній допис був написаний в 22:35 ----------

Не приходило. І Ви, певно, не повірите, але навіть оголошення бувають з такою конкретизацією - шукають працівників української національності. Наприклад, часто саме така національна вимога у вакансії є в Італії.

9. Picasso

я сам це розумію. Не звертайте увагу, то я так, причепився до слів (про прикордонників з нелегалами) :) Якщо чесно, то особисто я наїздився по світу і лише раз нарвався на придурків на україно-польському кордоні і один раз просидів в еміграційному відділі аеропорту в Канаді 4 години, по причині що вони не могли додзвонитись до запрошуючої сторони. Решту неприємних випадків знаю від знайомих колег з перших вуст (я колись працював в туристично-транспортній фірмі і до сих пір дружу з багатьма з них)

10. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

На жаль, не знаходжу аргументів, щоб погодитися хоча б з одним словом цього допису, який є абсолютно упередженим.

Я не погодився м"яко, ви - жорстко. ТОму відповім по пунктам.

1)ЄС обіцяв скасувати візовий режим при певних умовах. Наприклад, коли в України будуть кордони. Зараз з Росією кордонів немає, і нелегальні мігранти з Азії, яких повно в Росії, всі через відкриті кордони України рвонуть в Європу, несучи наркотики, проституцію, СНІД. Крім того, українські закордонні паспорти не сумісні з обладнанням ЄС.

Ви ж звинувачуєте тільки Європу - упереджено і несправедливо.

2)Навіщо Україна пропускає до себе тих нелегальних мігрантів!? Вони що, їдуть до нас с ЄС!? Нехай не пропускає. Якщо ЄС завертає мігрантів на своєму кордоні - то не їх проблема - бо їх пропустили ми! Ми й повинні нести витрати, бо ми їх сюди пустили, не контролюючи власний кордон, якого немає! Ви - несправедливо звинувачуєте знову лише Європу.

Чи я достатньо пухнасто все написав? :haha:

Останнє редагування: 12 тра 2010
  11. victorys

victorys позитивчик :)

12. pukhnastyk

Хіба що польські прикордонники.
    Тому що якби справді ті всі угоди переглянулись, а то й скасувались, то проблеми з емігрантами могли би бути у Польщі, а не в України (маю на увазі тих нелегальних емігрантів, яких згідно угод має утримувати українська сторона)? :)

---------- Додано в 23:06 ---------- Попередній допис був написаний в 23:04 ----------

13. DIDIO

DIDIO Well-Known Member

Правильно зрозуміли. А щодо ножиць - яка держава, такі й кордони.

---------- Додано в 23:17 ---------- Попередній допис був написаний в 23:13 ----------

Тому що серед тих, хто переходить кордон, ЩОДНЯ переходить чимало людей, які мають намір свідомо порушити закон. Ви не згодні?

14. pukhnastyk

---------- Додано в 00:30 ---------- Попередній допис був написаний Вчора в 23:27 ----------

До речі, цікаво так можна завернути дискусію, виявляється - варто лиш уявити, що там, де Ви живете, десь поза межами України, виникає можливість відкриття пункту утримання нелегалів і відразу зникає будь-яка дискусія на тему "які українці расисти і т.п."

15. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Нехай я не расист, але мене дуже бентежить присутність іммігрантів в Україні!!! Нехай у Львові їх не дуже вже й багато - просто мізер в порівнянні з Києвом, Харковом, Донецьком, Сімферополем і т.д., але щороку посилюється тенденція їх ЗБІЛЬШЕННЯ. Вони приїжджають сюди вчитися, займають місця у ВУЗах - в результаті молодий українець не отримує освіту, роботу, і залишається без засобів для існування.

А скільки тих "ахметів" в ЛНМУ вчиться... і після цього ми говоримо про занепад української галузі медицини та нестачу лікарів. Звісно ж що буде нестача, якщо половина студентів - іноземці, які по закінченню навчання навіть не збираються залишатися в Україні!
    :cesored:

Останнє редагування модератором: 7 чер 2010
  16. Picasso

Найбільше за все не люблю дві речі - це негрів і расизм. Нє? :))

17. Zeiger

Zeiger Well-Known Member

Та щось типу того ;)

Расизм - бо якщо вже їх створила природа, то для чогось та й вони існують! А негрів та ін. кольорових інородців - бо вони мільйонами лізуть в мою країну.

18. Кохана

Кохана LuBimaya

Ви давно за кордоном бували? Там українських емігрантів немає? Та їх там більше, ніж місцевих жителів. То корінному населенню тих країн тепер треба ненавидіти українців, бо вони поналазили в їхню країну. Так по-Вашому?

19. Напишу трохи не в тему.
    Міграцію практично завжди виправдовують тим, що країни мають різний рівень економічного розвитку. "Якщо ти, типу, багатий, прийми до себе бідного". Я цієї логіки не розумію взагалі. Що заважає розвиватися бідним країнам? Їх весь час субсидують міжнародні організації, навіть прощають їм кредити. Не треба казати про відсутність ресурсів - Японія поступово розвинулася без них. Тим більше, в багатьох країнах Африки ресурсів повно. Можна розвивати туризм - потенціал для цього багатющий. Я розумію, що люди хочуть одразу жити краще, але ж розвинені країни не гумові і не вмістять усіх бажаючих.

Де? В Казахстані і то ні.

Якщо навіть не будуть любити - це їх право.

20. Un.Known

Un.Known споглядач з лінійкою ) Команда форуму

Деякі в таких ямах, що їм фінансових ін"єкцій треба дуже багацько.

А деякі просто паразитують, і всі це розуміють.

А поняття бідності-багатства різне. Он чехи також мігрують, хоча рівень соціального забезпечення в них один з найкращих в Європі.

а де твій аватар? :)